Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Arkadaşlar 1.fotoğraftaki gonal f sadece 250 ml kullanıldı 12.01 de kullanıldı 28 günlük süresi var
Progestan dex son kullanma tarihi 03/2024
Ücretsizdir istanbul kartal

Merhaba elinde pergovis gonalf progestan fazla olan varsa yada kalmışsa yardımcı olursanız çok sevinirim

Kızlar sakarya ve kocaeli çevresinde elinde cetrotide olan varmı bir kutu acil lazım

Merhaba gonalf için ne istiyorusnuz

Merhaba gonalf duruyormu

Hanımlar,
topiğin ilk mesajında belirttim ama tekrar yazayım Sağlık Bakanlığı 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç satışı yasaktır, bu sebeple bu topikte veya herhangi bir topikte ücretli ilaç satışı yapılamaz.

Bu sebeple birbirinize kaça veriyorsunuz gibi sorular sormayın, ücretli vermeye çalışanları da lütfen şikayet edin.

Merhabalar öncelikle siz nerede yaşıyorsunuz? Ayrıca ben yeni tedavim için gerekli olan pergovaris ilacı ile karşılıklı değiştirmek istiyorum.

Bu ay aşılama için gonal f 900 ilaç kullandım 600 mg kaldı içinde 10 gün kullanım süresi kaldı dolapta uygun koşullarda muhafaza ediyorum ihtiyacı olana göndericem

Arkadaşlar elinde gonalf olan varmi ama para talep etmeyip ücretsiz vericek olan birileri varmi ilaç satisi yasak olduğu ve gerçekten ihtiyacım oldugu için yardım edicek birileri varsa çok mutlu olurum.

canım okuma yazman yok mu mesajları okumadım galiba ücretsiz vermek yasak değilse o şekilde vereceğim o halde yazdım yanıt dahi vermedin görmedin herhalde
Okudum bana yazdığınızda ücret talep ettiniz ama ben onu soledim keske bana da ücretsiz vereceğinizi soleseydiniz

Okudum bana yazdığınızda ücret talep ettiniz ama ben onu soledim keske bana da ücretsiz vereceğinizi soleseydiniz
Ücretli satışın yasak olduğunu bilmediğim için o şekilde söyledim sonuçta bende para verdim sonradan da ücretsiz veririm o şekilde yasak değilse o Zaman dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…