Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Ne güzel hem özelden hem buradan mesajlar atıp yardımcı olmak istemişsin. Allah gönlüne göre versin inşallah. Şükürler olsun ki bugün öğlen buldum satın aldım. Tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum. Hakkını helal et.
Helal olsun canımm ne demek böyle zamanlarda birbirimize destek olmak gerekiyor hepimiz aynı yolda ilerliyoruz inşallah rabbim gönlüne göre verir hayırlı evlatların olur inşallah 🙏

Helal olsun canımm ne demek böyle zamanlarda birbirimize destek olmak gerekiyor hepimiz aynı yolda ilerliyoruz inşallah rabbim gönlüne göre verir hayırlı evlatların olur inşallah 🙏
Rabbim sana bana isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah. Allah hepimizi her zaman ve her yerde vicdan merhamet sahibi kişilerle karşılaştırsın inşallah.

İstanbul Avrupa yakasındayım. Keşke aynı şehirde olmuş olsaydık.
merhaba, ben genelde perpa eczanesinden bulabiliyorum. google dan numarasını bulup arayabilirsiniz. Sadece depolarda stok sıkıntısı da olmuyor, eczanelerin raporlu ilaç satma kotaları var galiba. Bu yüzden de raporlu veremiyorlar.

Merhaba hanımlar elimde 2 cetrodite 1 tanede oxotide var ücretsiz olarak vermek istiyorum yer ankara ihtiyacı olan yazabilir

“Bu topik ücretsiz tüp bebek ilaçları paylaşım alanı” Elimde var diyip özelden para talep eden arkadaşlar cidden ayıp ediyorsunuz!!! Başka bir yerde satın ilacınızı.Sitede hem yasak,hem de ücretsiz diye açılmış başlık var ortada,Demek ki ücretli alabilecek durumu olmayanlar yazıyor buraya .neyin kafası bu?

Merhaba arkadaşlar bende sizler gibi tüp bebek tedavisi görüyorum kasık ayında 1. Transferim oldu ama maalesef kimyasal ile sonuçlandı 😔😔 3 ay kadar ara vermiştim şimdi tekrar basladm biraz dinlendikten sonra 🙏 elinde estrofem prolutex 25 mg climara Forte ve Progestan vajinal tablet lazım bana elinde fazla olan vermek isteyen olursa verebilir 🙂🙏 İzmir'de oturuyorum elden teslim alırım burada oturan varsa eğer 🙏🙏🙏 Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah rabbim yüzümüzü güldürür 😔😔🧿🧿🤲🤲🤲🙏

Merhaba,
elimde 2 tane estrofem 2 mg var skt 8/25
Oxotide 250 mcg 1 tane skt 9/24
Gonapeptyl 0.1 6 tane var 1 tanesini kendim kullandım. Skt 6/24

Buzdolabının sebzelik tarafında muhafaza edildi hep soğukta kaldı..

Yer Kuşadası

merhabalar

bende yeni başladım tüp bebek serüvenine ama ilaçları halen alamadım. elinde fazla olan vermek isteyen varsa cok sevinirim

Merhaba,

Yer Kuşadası
Ücretsiz mi

Merhaba,

Yer Kuşadası
Estrofemleri kargo yapma imkânınız var mı

merhaba arkadaslar elinde prolutex ve estrofem olan var mı?

X