kolay gelsinn :)Merhaba herkese,
1 yıldır astroloji dersleri almaktayım ve yorumlarımı geliştirmek adına buradan ücretsiz astroloji danışmanlığı yapmaya karar verdim. Buradaki amacım öğrendiklerimi sizlerin haritalarıyla pekiştirmek. Yapacağım yorumları buradan paylaşacağım. Sizler de bana yorumlarımın hangisinin size uygun olup olmadığı ile ilgili buradan geri dönüş yaparsanız benim açımdan iyi olacaktır. Astroloji haritanızı yorumlamak dışında başka özel konulara girmemekteyim. Özel sorularınıza cevap vermemekteyim. Haritanızın genel kişilik tahlilini ve önemli gördüğüm transit tarihlerini sizinle paylaşıyor olacağım. Doğum saati net olmayanların analizlerini yapamamaktayım. Yorum almak için ortalama bir saat belirlemeyiniz çünkü yapacağım yanlış bir yorum psikolojinizi bozabilir. Doğduğunuz ülke ve şehir, doğduğunuz tarih ve doğduğunuz saat bilgisi gereklidir. Görüşmek üzere.
ooooww sen de miiisize özel msj attım bilgilerimi yolladım. bana da bakarsanız çok sevinirim sevgiler:)
başarılarınızın devamını dilerim bu arada
Neden ki:)ooooww sen de miii
takılıyorum kuzum :) ben de mi gelsemNeden ki:)
Ahahah siz iki astrolog fikir alışverişi yapın bence detakılıyorum kuzum :) ben de mi gelsem
Ahahah siz iki astrolog fikir alışverişi yapın bence de
Bn de isterim türkiye konya 12.07.1993 saat 16.00Merhaba herkese,
1 yıldır astroloji dersleri almaktayım ve yorumlarımı geliştirmek adına buradan ücretsiz astroloji danışmanlığı yapmaya karar verdim. Buradaki amacım öğrendiklerimi sizlerin haritalarıyla pekiştirmek. Yapacağım yorumları buradan paylaşacağım. Sizler de bana yorumlarımın hangisinin size uygun olup olmadığı ile ilgili buradan geri dönüş yaparsanız benim açımdan iyi olacaktır. Astroloji haritanızı yorumlamak dışında başka özel konulara girmemekteyim. Özel sorularınıza cevap vermemekteyim. Haritanızın genel kişilik tahlilini ve önemli gördüğüm transit tarihlerini sizinle paylaşıyor olacağım. Doğum saati net olmayanların analizlerini yapamamaktayım. Yorum almak için ortalama bir saat belirlemeyiniz çünkü yapacağım yanlış bir yorum psikolojinizi bozabilir. Doğduğunuz ülke ve şehir, doğduğunuz tarih ve doğduğunuz saat bilgisi gereklidir. Görüşmek üzere.
Ne diyosun ayBende isteriiiimmmm
Vedik haritamı mı istersin Batı mı?
Solar haritamı da yorumlaya bilir misin ?
Yükselenimdeki ev solarda 9.evde
Solardaki yükselenim batıdaki doğum haritamda 5.evde 2021 yılında neler yaşayacağım sence ?
Batı astrolojisi daha genel bilinen astrolojiNe diyosun ayne dedin hiç anlamadim
Batı astrolojisi daha genel bilinen astroloji
Mevsimleri baz alır burçlar vs
Vedik daha az bilinen kadersel astroloji
Gerçek gökyüzünü baz alır
Bu haritaya göre burçlarımız bizim bildiğimiz mevsimlere göre olan burçlarımız değil
Solar harita dediğim şey 1 sene içinde yaşayacaklarını doğum haritanında desteklemesi şartıyla gösteren harita demek .
Ben sadece terimleri biliyorum öyle açı maçı anladığım yok yani bilen birinden öğrenmek istedim araştırdığım şeyleri
Rica ederim amacım yorumlarımın tutarlılığını tespit etmek. Bu konuyu o yüzden açtım. Sizinle örtüşmeyen yerler varsa burdan yazmak istemiyorsanız özelden mesaj atıp belirtirseniz sevinirim.
Bana da yorum yapar mısın lütfenGenel yazıyorum: Lütfen yorumumdan sonra sizinle örtüşmeyen durumlar varsa bana iletiniz. Amacım teşekkür ya da beğeni almak değil, yorumlarımın tutarlılığını tespit etmek. Olmamış, söylemeyeyim ayıp olur diye düşünmeyin. Olumlu, olumsuz gerçek bir şekilde geri dönüş yapın. Bu konuyu o yüzden açtım. Maalesef geri dönüşler yapılmıyor. Karşılıklı bir anlaşma yapıyoruz sizlerle ve ben burada bir emek harcıyorum. Karma denilen bir olay vardır unutmayın. Geri dönüş yapmayanlar, karmanın etkisi altına giriyorsunuz dikkat edin.
Çook merakla bekliyorumGenel yazıyorum: Lütfen yorumumdan sonra sizinle örtüşmeyen durumlar varsa bana iletiniz. Amacım teşekkür ya da beğeni almak değil, yorumlarımın tutarlılığını tespit etmek. Olmamış, söylemeyeyim ayıp olur diye düşünmeyin. Olumlu, olumsuz gerçek bir şekilde geri dönüş yapın. Bu konuyu o yüzden açtım. Maalesef geri dönüşler yapılmıyor. Karşılıklı bir anlaşma yapıyoruz sizlerle ve ben burada bir emek harcıyorum. Karma denilen bir olay vardır unutmayın. Geri dönüş yapmayanlar, karmanın etkisi altına giriyorsunuz dikkat edin.
saat bilgisi tam olmalı maalesef bakılmıyor başka türlüSelamlar. 18.03.1979, gece 3:50 ila 4 arası, İstanbul. Teşekkür ediyorum