Ücretsiz astroloji yorumu yapmaktayım

Doğum tarihi 04/08/1990 doğum saati 08:30 doğum yeri İstanbul eğer bakarsanız çok sevinirim 🙏🙏🙏

Merhaba,

Eğer müsaitliğiniz varsa beni de sıraya eklerseniz çok mutlu olurum :)

23.08.1996
Samsun
Doğum saati 23.00
Merhaba

Haritanızı incelediğimde toprak elementinin yoğun ancak hava elementinim eksik olduğu görülmektedir. Mevcut şartlarınızın değişmesinden pek hoşlanmazsınız ancak şartlar değişirse koşullara çabuk uyum sağlayabilir ve istikrarı yakalayabilirsiniz. Maddi güvence isteğiniz fazla olabilir. Hislerden ziyade mantıklı ve temkinli hareket etmek istersiniz. Esnek ve toleranslı olamadığınız görülmekte. Kendinizi ifade etmede ve ilişkilerde zorluk çekebilirsiniz.

Güneş burcunuz başak. Titiz ve mükemmeli isteyen eleştirel bir yapınız olabilir. Özellikle ilişkiler konusunda fazla seçici ve temkinli hareket ediyor olabilirsiniz. Partnerlerden istediğiniz şey öncelikle dürüstlük ve sadakattir. Sporsal ve sanatsal konulara yeteneğiniz olabilir. Ayrıca zekisiniz ve hobileriniz arasında özellikle zeka oyunları olabilir. Partnerleri zekanızla, aklınızla, konuşmalarınızla etkileyebilirsiniz ayrıca siz de zeki ve kendini ifade edebilen kişilerden hoşlanırsınız. Karşınıza sürekli genç görünümlü partnerler çıkabilir. Ay burcunuz yay ve 8. evde. Anne, kardeş, kuzen ya da kadın figürleri ile iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Ruhsal gelişim konularına karşı merakınız olabilir. Bilinçaltınız öğrendiklerinizin yeterli olmadığı konusunda sizi sürekli endişelendiriyor olabilir. Hislerinizi saklayarak mantıklı davranmak zorunda bırakabilirsiniz kendinizi. Başkalarının parasını yönetiyor olabilirsiniz. Hayatla genel olarak bir mücadele içindesiniz. Hayatınızın bir döneminde kadınsal hastalıklardan ameliyatlar gündeme gelebilir. Yine bir dönem kardeşleriniz ya da kuzenleriniz ile aranızda parasal sorunlar yaşanabilir. Miras ya da nafaka sorunları da olabilir. Hakkınızı almak da zorlanabilirsiniz. Yurtdışı düşünceleriniz varsa bu düşünce pek olumlu görünmüyor. Şanslı başlayan kariyer hayatınızda zamanla zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Yükselen burcunuz boğa. Öncelikli amaçlarınız arasında maddi ve fiziki güvencenizi sağlamak vardır. Üretken ve pratiksinizdir. Huzur ve konfor arayışı içindesinizdir. Bu huzuru yakalamak istediğiniz alan kardeşleriniz ve yakın çevrenizle olan ilişkilerinizdir ancak yönetici zarar gördüğünden kendinizi duygusal olarak güvende hissedememektesiniz.

Haritanız mühendislik, mimarlık, eğitmenlik, iletişim, teknoloji, yazılım, yöneticilik gibi alanlarda çalışma imkanı veriyor ancak hayatınızın bir döneminde işi bırakma durumunuz olabilir. Dikkat etmeniz gereken diğer bir husus ise arkadaşlık ilişkileri ve evlilik konusu. Partnerlerinizi ve arkadaşlarınızı seçerken çok dikkat etmelisiniz. Ay düğümleriniz terazi-koç ekseninde. Size mesajı: başkalarını çok fazla düşünmekten vazgeçip kendi bireyselliğiniz ve girişimleriniz için çabalamak. Yaratıcı bir zekanız var. Hayatınızın bir döneminde çocuklarla ilgili bir iş yapabilirsiniz. Bir kitap yazabilir ya da yaratıcı hobiler geliştirebilirsiniz. Bu alanlardan gelebilecek maddi kazanımlarınız yüksek olacaktır.

ben de bilgilerimi yazayım
müsait olunca bakarsınız
23.07.1991 saat 10:00 istanbul

Ayyyy bende geldimm 🌸
13/10/1988
Doğum saati: 07:20
Doğum yeri: ayvalık

Merhaba herkese,
1 yıldır astroloji dersleri almaktayım ve yorumlarımı geliştirmek adına buradan ücretsiz astroloji danışmanlığı yapmaya karar verdim. Buradaki amacım öğrendiklerimi sizlerin haritalarıyla pekiştirmek. Yapacağım yorumları buradan paylaşacağım. Sizler de bana yorumlarımın hangisinin size uygun olup olmadığı ile ilgili buradan geri dönüş yaparsanız benim açımdan iyi olacaktır. Astroloji haritanızı yorumlamak dışında başka özel konulara girmemekteyim. Özel sorularınıza cevap vermemekteyim. Haritanızın genel kişilik tahlilini ve önemli gördüğüm transit tarihlerini sizinle paylaşıyor olacağım. Doğum saati net olmayanların analizlerini yapamamaktayım. Yorum almak için ortalama bir saat belirlemeyiniz çünkü yapacağım yanlış bir yorum psikolojinizi bozabilir. Doğduğunuz ülke ve şehir, doğduğunuz tarih ve doğduğunuz saat bilgisi gereklidir. Görüşmek üzere.
Türkiye/Ankara, 28 Ocak 1990, 22:50. Simdiden teşekkürler 😊

pforzheim/karlshure
Merhaba.

Haritanızı incelediğimde hava elementinizin fazla ancak ateş ve toprak elementlerinizin eksik olduğu görülmekte. Harekete geçmekte, risk almakta ve girişimlerde bulunmakta zorlanabilirsiniz. Kurduğunu düzende, yaptığınız planlarda istikrarsızlıklar görülebilir. Çalışma hayatınız olmayabilir ya da çalışmaya geç başlamış olabilirsiniz. Kendinizi ifade etme ve ikili ilişkiler kurmada zorlanmazsınız. Ancak bazen ütopik fikirler geliştirebilir, çok fazla proje üretebilir ancak bunları somutlaştırmada zorlanabilirsiniz. Güneşiniz kova burcunda. Bireyselliğinize ve özgürlüğünüze önem verirsiniz. Zeki, yaratıcı, yenilikçi, reformist bir tarafınız vardır. Haritanızda kova stelyumu bulunmakta. Bu da bize kova burcu özelliklerinizin çok vurgulu olduğunu göstermekte ancak gölge yönü olarak birden fazla kişilik sergileme, kimlik krizi, üzüntü veren bir olay karşısında tepkisiz kalma, soğuk ve mesafeli bir duruş bazen de stres yaratan durumları sürekli erteleme ihtiyacı verebilir. Uç noktalarda asilik, çılgınlık ve marjinallik verebilir.

Ay burcunuz balık. Hassas bir yapınızın olduğu görülmekte. Duygusal tepkileriniz sürekli değişkenlik gösterebilir. Bir anda mutsuz iken bir anda gülmeye başlayabilirsiniz. Duygularınızı hissettiğiniz gibi yaşarsınız. Güçlü sezgiler, empati ve merhamet gibi duygular verebilir size. Özellikle 11. evde olması toplumsal yardımlaşmalara, sosyal faaliyetlere önem verdiğinizi göstermekte. Arkadaşlarınıza annelik yapabilen bir tarafınız olabilir.

Yükselen burcunuz ikizler burcu. Düşüncelerinizi rahat bir şekilde ifade etmek ve eyleme geçirmek istersiniz. Konuşkan, meraklı, gözlemci, sorgulayıcı bir yapınız olabilir. Yükselen yöneticisi Merkür kova burcunda. Mars ve Güneş ile kavuşmuş. Zarar görmüş bir durumda. Toplum önünde eşitliği sağlamak ve hakkınızı almak için mücadeleniz görülmekte. Kimi zaman fikir çatışmaları ya da iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Çalışıyorsanız eğer yöneticileriniz ile olan sorunlar iş kayıpları yaşamanıza neden olabilir. O yüzden sakin kalmalısınız.

Evli iseniz eşiniz ile aranızda bazı eşitsizlikler söz konusu olabilir. Eşinizin egosu yüksek iken siz birlik olma çabası ve eşit haraket etme içerisinde olabilirsiniz. Eşiniz ben yaptım diye övünürken siz beraber yaptık diye övünebilirsiniz. Eşinizin sanatsal, yaratıcılık ve şifacılık yönleri olabilir. Eşinizle ortak bir iş yapabilir ya da eşinizle aynı çalışma ortamında ya da yakın çevreniz aracılığı ile tanışmış olabilirsiniz. Evli değilseniz partnerlerinize dikkat etmelisiniz. Aldanmalar yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda ya da günlük yaşamınızda baskılanmalar fazla. Hayatınızın bir döneminde çalışma hayatınızda ani değişimler görülebilir. Bazı konularda babanızın olumsuz etkisi altında kalmış olabilirsiniz ayrıca babanızın kalp, damar gibi rahatsızlıklara, bacak ve bilek bölgesine dikkat etmesi gerekiyor. 2021-2023 yılları arası transit Satürn mahkeme, eğitimler, yurtdışı, , baba ile ilgili durumlar ve kariyer konularını gündeminize getirebilir. Bu konular sizi biraz zorlayabilir o yüzden bir b planı oluştururken haritanızdaki toprak elementi eksikliğini göz önüne alarak temkinli hareket etmeniz ve acele kararlar almadan ilerlemeniz gerekecek.

Sevgilerimle,

Hoşçakalın.

Merhaba.

Haritanızı incelediğimde hava elementinizin fazla ancak ateş ve toprak elementlerinizin eksik olduğu görülmekte. Harekete geçmekte, risk almakta ve girişimlerde bulunmakta zorlanabilirsiniz. Kurduğunu düzende, yaptığınız planlarda istikrarsızlıklar görülebilir. Çalışma hayatınız olmayabilir ya da çalışmaya geç başlamış olabilirsiniz. Kendinizi ifade etme ve ikili ilişkiler kurmada zorlanmazsınız. Ancak bazen ütopik fikirler geliştirebilir, çok fazla proje üretebilir ancak bunları somutlaştırmada zorlanabilirsiniz. Güneşiniz kova burcunda. Bireyselliğinize ve özgürlüğünüze önem verirsiniz. Zeki, yaratıcı, yenilikçi, reformist bir tarafınız vardır. Haritanızda kova stelyumu bulunmakta. Bu da bize kova burcu özelliklerinizin çok vurgulu olduğunu göstermekte ancak gölge yönü olarak birden fazla kişilik sergileme, kimlik krizi, üzüntü veren bir olay karşısında tepkisiz kalma, soğuk ve mesafeli bir duruş bazen de stres yaratan durumları sürekli erteleme ihtiyacı verebilir. Uç noktalarda asilik, çılgınlık ve marjinallik verebilir.

Ay burcunuz balık. Hassas bir yapınızın olduğu görülmekte. Duygusal tepkileriniz sürekli değişkenlik gösterebilir. Bir anda mutsuz iken bir anda gülmeye başlayabilirsiniz. Duygularınızı hissettiğiniz gibi yaşarsınız. Güçlü sezgiler, empati ve merhamet gibi duygular verebilir size. Özellikle 11. evde olması toplumsal yardımlaşmalara, sosyal faaliyetlere önem verdiğinizi göstermekte. Arkadaşlarınıza annelik yapabilen bir tarafınız olabilir.

Yükselen burcunuz ikizler burcu. Düşüncelerinizi rahat bir şekilde ifade etmek ve eyleme geçirmek istersiniz. Konuşkan, meraklı, gözlemci, sorgulayıcı bir yapınız olabilir. Yükselen yöneticisi Merkür kova burcunda. Mars ve Güneş ile kavuşmuş. Zarar görmüş bir durumda. Toplum önünde eşitliği sağlamak ve hakkınızı almak için mücadeleniz görülmekte. Kimi zaman fikir çatışmaları ya da iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Çalışıyorsanız eğer yöneticileriniz ile olan sorunlar iş kayıpları yaşamanıza neden olabilir. O yüzden sakin kalmalısınız.

Evli iseniz eşiniz ile aranızda bazı eşitsizlikler söz konusu olabilir. Eşinizin egosu yüksek iken siz birlik olma çabası ve eşit haraket etme içerisinde olabilirsiniz. Eşiniz ben yaptım diye övünürken siz beraber yaptık diye övünebilirsiniz. Eşinizin sanatsal, yaratıcılık ve şifacılık yönleri olabilir. Eşinizle ortak bir iş yapabilir ya da eşinizle aynı çalışma ortamında ya da yakın çevreniz aracılığı ile tanışmış olabilirsiniz. Evli değilseniz partnerlerinize dikkat etmelisiniz. Aldanmalar yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda ya da günlük yaşamınızda baskılanmalar fazla. Hayatınızın bir döneminde çalışma hayatınızda ani değişimler görülebilir. Bazı konularda babanızın olumsuz etkisi altında kalmış olabilirsiniz ayrıca babanızın kalp, damar gibi rahatsızlıklara, bacak ve bilek bölgesine dikkat etmesi gerekiyor. 2021-2023 yılları arası transit Satürn mahkeme, eğitimler, yurtdışı, , baba ile ilgili durumlar ve kariyer konularını gündeminize getirebilir. Bu konular sizi biraz zorlayabilir o yüzden bir b planı oluştururken haritanızdaki toprak elementi eksikliğini göz önüne alarak temkinli hareket etmeniz ve acele kararlar almadan ilerlemeniz gerekecek.

Sevgilerimle,

Hoşçakalın.
beni o kadar iyi tanımlamışsınız ki 😍
kova burcunun bütün tipik özelliklerini taşıyorum zaten ama artı olarak çalışmaya geç başlamam,eşimin egosu ve ona verdiğim tepki,eşimle ortak iş yapmam,çalışma hayatımdaki ani değişim,babamın bacak rahatsızlığı nokta atışı tespitler :KK9:
teşekkür ederim 😘

beni o kadar iyi tanımlamışsınız ki 😍
kova burcunun bütün tipik özelliklerini taşıyorum zaten ama artı olarak çalışmaya geç başlamam,eşimin egosu ve ona verdiğim tepki,eşimle ortak iş yapmam,çalışma hayatımdaki ani değişim,babamın bacak rahatsızlığı nokta atışı tespitler :KK9:
teşekkür ederim 😘
geri dönüşünüz için ben teşekkür ederim. (emoji yapmayı beceremedim ama size kalp gönderiyorum :)

Ayyyyy bende istiyorum lütfennn :dua: :dua:

16.08.1989
Saat 05.30
Adana

Teşekkürler cnm merakla bekliyorum A astro_m
Merhaba.

Haritanızı incelediğimde toprak elementinin fazla ancak hava ve su elementlerinin az olduğu görülmektedir. Hayalcilikten uzak gerçekçi bir yapınız olduğu görülmekte. Düzen kurma, plan yapma ve bunları inşaa edebilme yönünüz vardır. Girişimlerinizi sağlam temeller üzerine kurmak istersiniz. Çalışkansınızdır. Organizasyon becerileriniz güçlüdür. Ancak haritanızda hava elementinin az olması ilişkilerde zorlanma getirebilir. Kendinizi rahat ifade edemeyebilirsiniz. Ayrıca tarafsız olmakta zorlanabilirsiniz. Maddi güvence isteğiniz fazla olabilir. Güneş burcunuz aslan ve 12. evde. Sosyal çevreniz geniş olmasına rağmen sosyallikten uzak daha izole bir yaşam sürebilirsiniz. Kendinizi çok fazla sahneye koymadan arka planda harika işler çıkartabilirsiniz. Özgüveninizi bastırabilirsiniz. Gizli bir egonuz da olabilir. Baba ve kardeşler ile ilgili problemler görülmekte. Miras ya da ortak kazançlarla ilgili olabilir. Ayrıca güçlü, gizli düşmanlarınız olabilir. Babanızın zor bir hayatı da olmuş olabilir.

Ay burcunuz oğlak. Satürn ile kavuşmuş. Duygusal tepkilerinizi bastırma eğilimindesiniz. Kendinizi gerçekleştirmek arzusundasınız. Kadın figürleri ile ilgili sorunlar yaşama potansiyeliniz var. Özellikle anneniz ile olan ilişkiniz soğuk ve mesafeli olabilir. Anneniz tarafından baskılandığınızı düşünebilirsiniz. Annenizin sağlık açısından psikolojik sorunları da ya da kemik sorunları olabilir. Hayatınızın bir döneminde sosyal organizasyonlarda, yardım kuruluşlarında görev alabilirsiniz.

Yükselen burcunuz başak. Titiz ve mükemmeliyetçi bir yapınız var. Öncelikli amacınız maddi güvence elde edebilmektedir. Bunu da kendi yetenekleriniz vasıtası ile gerçekleştirebileceksiniz. Muhasebe, istatistik, matematik, bilgisayar, teknoloji, ticaret, doktorluk, hemşirelik, yazarlık, eğitmenlik yapabileceğiniz meslekler arasında. Kariyer fırsatları genelde ayağınıza geliyor olabilir. Olduğunuzdan daha genç görünüyor olabilirsiniz. Yaratıcı bir zihniniz var. Sanatsal faaliyetlere ve yaratıcılık gerektiren işlere yatkınlığınız olabilir. Eğitim hayatınız yada yurtdışı planlarınız var ise başlangıçta zorluklarla başlamış olsa bile başarılı bir şekilde tamamlanacağı görülüyor. Sabit fikirli olabilirsiniz ve fikirleriniz doğrultusunda çatışmalara girebilirsiniz. Hayatınızın bir döneminde eşten gelen şanslarınız ve gayrimenkulleriniz olabilir. Eşiniz vasıtası ile sosyal çevreniz de genişleyebilir. Arkadaş çevrenizden biri ile evlenebilirsiniz. Evli iseniz eşinizin yurtdışında çalışma durumu olabilir ve bundan kaynaklı mesafe sorunları oluşabilir. Hayatınızın bir döneminde yine eşten kaynaklı para sorunları, eşin sağlık durumları ve çocuklarla ilgili konularda anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Şayet boşandıysanız tekrar evlilik yapabilirsiniz. 2021-2023 yılları arası kardeşlerle anlaşmazlıklar, sağlık, yurtdışı, mahkemeler ve çalışma hayatı konuları ön plana çıkıyor.

X