02.08.1993Doğum tarihi, doğum saati ve doğum yeri bilgisi. Ancak doğum saati bilgisi net değilse yorum yanlış olur.
Ben teşekkür ediyorum geri dönüş yaptığınız için. Kasım 2020'ye kadar ya transferiniz olur ya da tedavi sonuçlanır. Olumlu olmasını diliyorum.yorumlarınız gercekten cok dogru ve ınanılmaz guzel anlatmıssınız hem tebrik ederım hem tesekkur ederım.
tüp bebek tedavısındeyım şuan transfer beklıyorum maddi anlamda çok yıprandıkumarım sonucuna ulasırız cok bekledım gercekten
pforzheim/karlshureHangi şehir?
Merhaba26.06.1996/karapinar 00:00
31.01.1979 12:30 almanya
ben de şimdiden teşekkür ederim :)
Hangi şehir?
şehri de ekledimpforzheim/karlshure
Teşekkür ederim ilminiz artsın şifa olsun her zerreye.Merhaba
Haritanızı incelediğimde su ve hava elementinin fazla ancak toprak ve ateş elementinin eksik olduğu görülmekte. Öncülük eden, risk alabilen bir yapınızın olduğu ancak harekete geçmekte ya da kendine güvenmekte zorlandığınız görülmekte. Aile, ev, yuva gibi konular hayatınızda önem arz etmektedir. Özellikle bu konularda öncülük eden bir yapınız var. İletişim kurma ve kendini ifade etme yeteneğiniz güçlüdür. Değişen şartlara çabuk uyum sağlarsınız ancak mevcut düzeninizi korumakta, istikrar sağlamakta zorlanmaktasınız. Sık sık fikir değiştirme, kararsızlık görülebilir. Projelerinizi ya da kararlarınızı somutlaştıramama olabilir. Maddiyata çok önem vermediğiniz görülmekte ancak bir taraftan da gerçekçi olmaktan uzaksınız. Hayalperest bir yapınız bulunmakta ya da hayal gücünüz çok güçlüdür. Empatik, duyarlı ve merhametlisiniz.
Yükselen burcunuz balık burcu. Hayattaki öncelikli amacınız duygusal olarak kendinizi güvende hissetmektir. Kimi zaman tembellik ya da akışta kalma isteği görülebilir. Yardımlaşmaya önem verirsiniz. ASC yöneticiniz Jüpiter oğlak burcunda ve 11. evde. Çevrenize, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım etmeyi bir sorumluluk olarak görürsünüz. Sosyal çevreniz geniş olabilir ancak siz bu konuda seçici davranıyor olabilirsiniz. Kariyeriniz yurtdışı bağlantılı ya da yabancı firmalar üzerine olabilir. Eğitim, iletişim, avukatlık, dış ticaret, turizm, dernek, vakıf işleri, sosyal organizasyonlar ya da akademik alanlar üzerine olabilir.
ASC’de bulunan Satürn koç burcunda ve gad ile kavuşmuş. Geçmişten gelen bir karma borcunuz bulunmakta. Bu da bu yaşamda otoritenizi ortaya koymanızı ve girişimlerinizi engellemekte ayrıca özgüven sorunları ve baba ile ilgili problemler şeklinde ortaya çıkmakta. Hayat sizi çeşitli sınavlardan geçirerek sabırlı olmaya sevk ediyor. Ayrıca eğitim, iletişim, ticaret gibi alanlarda bir sistem geliştirerek bu sisteme öncülük edebilirsiniz. Yaşadığınız deneyimleri kitap yazma vb. şeklinde aktarma potansiyeliniz var.
Arkadaşlık ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Arkanızdan dönen oyunlar önünüze düşebilir ve arkadaşlarınızla aranıza mesafe koyabilirsiniz.
Şayet evlilik düşünüyorsanız evlilikte ilişkinin dengede olmadığını, eşinizin adil davranmadığını düşünebilirsiniz. Hakkınızı almak için mücadele içinde kalabilirsiniz. Eşiniz okul arkadaşınız olabilir ya da iletişim, medya, eğitimenlik, ticaret gibi alanlarda çalışabilir. Çalışıyorsanız 2021 Ağustos ayına kadar uzak yerlere taşınma durumlarınız olabilir. Ev, yuva, aile, miras ve gayrimenkul konularınız gündemde. Kariyeriniz ile ilgili gelişmeler olabilir. Babanızın ya da sizin sağlık durumlarınız gündeme gelebilir. Özellikle mide, gögüs, rahim bölgesine dikkat edilmeli.
Sevgilerimle,
Hoşçakalın.
11.04.1995Ben teşekkür ediyorum geri dönüş yaptığınız için. Kasım 2020'ye kadar ya transferiniz olur ya da tedavi sonuçlanır. Olumlu olmasını diliyorum.
01.11.1985, 10:30, Balıkesir
2. Sıradaymışım ama ben ilk değil :) teşekkür ederim şimdiden
Merhaba01.11.1985, 10:30, Balıkesir
2. Sıradaymışım ama ben ilk değil :) teşekkür ederim şimdiden
Teşekkür ederimMerhaba
Haritanızı incelediğimde Hava elementinin yüksek ancak toprak elementinin az olduğunu görmekteyim. Zihinsel konular sizin için çok önemli olmakla beraber bunların abartılması durumunda ütopik fikirler geliştirme, sürekli projeler üretme ancak bunları somutlaştıramama görülmektedir. İlişkilerde özgürlük ihtiyacı fazla olabilir ve bu yüzden ilişkilerde istikrar sağlamanız zorlaşabilir. Değişen koşullara rahat adaptasyon sağlarsınız ancak mevcut düzeninizi muhafaza etmekte zorlanabilirsiniz. Sık sık fikirleriniz değişebilir ve kararsızlıklarınız olabilir. Düzen kurma, planlarınıza sadık kalma, organizasyon yapma ve sorumluluk alma yönünde kimi zaman zayıf kalabilirsiniz.
Yükselen burcunuz yay. Öncelikli amaçlarınız arasında hareket özgürlüğü kazanmak vardır. Neşeli, iyimser, meraklı bir yapınız olabilir. Hak, hukuk, adalet gibi konular, seyahatler, yeni yerler görüp keşfetme, eğitimler, akademik alanlar, uzak diyarlar hayatınızda önemli bir role sahip olabilir.
ASC yöneticiniz Jüpiter 2. evde kova burcunda. Hakkınızı aradığınız yer maddi konular olmakla beraber kendi paranızı özgürce kazanmak ve harcamak niyetinde olabilirsiniz. Parasal konularda yardımlaşma içinde olabilir, mühendislik sosyal organizasyonlar, eğitim, iletişim, medya, danışmanlık, terapistlik,havacılık sektörü, ticaret, yazılım, sosyal ağlar, fizik, bilim, hukuk, tekstil, moda, dekorasyon, yaratıcılık, estetik ya da sanatsal alanlardan kazanç sağlayabilirsiniz. Kadınlarla ilgili işler yapabilirsiniz. Kardeşleriniz ya da yakın çevrenizle ortak para kazanımlarınız söz konusu olabilir.
Haritanızın en güçlü gezegeni Venüs. Toplum önünde cazibeniz ile dikkat çekmektesiniz. Kariyer hayatınızda denge, uyum ve adil olmak sizin için önemlidir. Partnerlerinizle ortak iş yapma potansiyeli de vermekte aynı zamanda.
Haritanızda akrep stelyumu var ve dispozitörünün durumu iyi değil. Şüphe, takıntı, saplantı gibi eylemlerinizin siz de sağlık problemlerine yol açma riskine dikkat etmelisiniz. Bilinçaltınızda kendinizi ifade edemediğinizi, kimsenin sizi dinlemediğini düşünebilirsiniz. Kafanızın içinde dönen bir çok düşünce olabilir. Ayrıca yazarlık potansiyeli de sunmakta haritanız. Anne ile ilgili sağlık açısından sinirsel sorunlar verebilir.
Çalışma hayatınız varsa yöneticileriniz ile aranızda sorunlar yaşama ve davalık olma durumlarınız haritanızın vaat ettiği potansiyellerden biridir.
Evli iseniz evlilik hayatınızın bir döneminde iletişim problemleri yaşama durumunuz olabilir. Eşiniz sağlık, kamu ya da eğitim alanında çalışabilir.
Çalışıyorsanız kariyer hayatınız olumlu görünüyor. Hayatınızın bir döneminde eşiniz, ortaklarınız, anneniz ya da arkadaşlarınızın desteğini alarak kariyerinizde ani bir değişiklik yapma durumları gündeme gelebilir. Babanızla aranızda miras ya da parasal konularda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmeniz ya da kendinizi ifade etme konusunda babanızla ya da yöneticilerinizle çatışma içinde olabilirsiniz. Maddi harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Fazla bonkör olabilir ya da suistimal edilebilirsiniz.
Önümüzdeki 1 yıllık süreçte geçmiş borçlarınız ya da geçmişte olan bi ameliyat durumunuz yeniden gündeme gelebilir. Mahkemelik durumunuz varsa para kayıpları görülebilir. Ancak akabinde maddi konularda bir düzenleme içerisine gireceğiniz, harcamalarınızı ya da kazançlarınızı kontrol altında tutmak isteyeceğiniz maddi anlamda kendinizi toparlayabileceğiniz görülmekte. Ayrıca bu sene kariyer hayatınız var ise dikkat etmeniz gerekiyor. Arkanızdan dönen işler ve aldanmalar yaşayabilirsiniz. Eşiniz ya da ortaklarınızla problemler oluşabilir. Çocuk tedavisi düşünüyorsanız ya da ameliyat durumları varsa doktor seçiminde çok dikkatli olmalısınız.
uymayan yerlerini belirtirseniz sevinirim. kendi gelişimim açısından iyi olacaktır :)Teşekkür ederimbir hayli uydu bana
MerhabaBende isterim hatta bilgilerimi de yazayım hemen2 haziran 1977 ankara 00:30