Ücretsiz astroloji yorumu yapmaktayım

Hayatınızın bir döneminde çalışma hayatınız olabilir. Bazı arkadaşlarınız ya da kadın figürleri ile beraber çalışabilirsiniz. Boğaz, boyun ya da kadınsal hastalıklar konusunda hassas görünüyorsunuz. Eşiniz ile aranızda parasal konularda ya da kıskançlık problemlerinden dolayı sorunlar yaşanabilir. Boşandınız mı bilmiyorum ama evlilikte problemler varsa düzelme ihtimali var. Boşandıysanız eğer ikinci evlilik te daha mutlu olabilirsiniz. Maddi sorunlardan dolayı eğitim hayatınızı yarıda mı bıraktınız ya da kardeşlerinizin eğitim hayatına destekte bulunuyorsanız eğitimi bırakabilirler ve bu durum sizden gizlenebilir.
Geçmişte kendi mesleğimi yapıyordum ilerisi içinde çocuklarımı büyütünce devam etmeyi düşünüyorum. Boğaz, boyun olarak herhangi bir problemim yok :) Kadın hastalıkları olarak yeni doğum yaptım hassasiyetim bu yönde olabilir 🙏 Eşimle alakalı hiçbir problemim yok keyfimiz gayet yerinde şükürler olsun ki :) Eğitimimi bırakmadım ve kimseyede destek olmuyorum teşekkür ederim yorumunuz için sevgiyle kalın❣️

Ay ben de yazmıştım ama belki araya kaynar tekrar yazayım
Bekarım ( nişanlımdan ayrıldım 3-4 ay önce) yeni ofis açacağım
19.06.1993/ Aksaray 22:35
A astro_m

Geçmişte kendi mesleğimi yapıyordum ilerisi içinde çocuklarımı büyütünce devam etmeyi düşünüyorum. Boğaz, boyun olarak herhangi bir problemim yok :) Kadın hastalıkları olarak yeni doğum yaptım hassasiyetim bu yönde olabilir 🙏 Eşimle alakalı hiçbir problemim yok keyfimiz gayet yerinde şükürler olsun ki :) Eğitimimi bırakmadım ve kimseyede destek olmuyorum teşekkür ederim yorumunuz için sevgiyle kalın❣
Rica ederim. Yalnız şu an ki doğum hassasiyetinizi haritadan göremeyiz, bahsettiğim sağlık sorunu o değil. İnsan ömrünü yaklaşık 75 yıl olarak düşünürsek bu söylediğim etkilerin hayatınızın bir döneminde ortaya çıkma ihtimali olabilir demek istiyorum. Şu an ki mevcut durumunuzun analizi değildir. Geri dönüş için teşekkürler.

A astro_m merhaba
Öğrendim doğum saatimi
08/11/1985 Adana 17:30 evliyim 2 çocuğum var
Özellikle iş kariyer konusunu merak ediyorum tabii genel anlamda da
Astroloji ilgim ve biraz bilgimde vardır
Yorumunuzu merakla bekliyor olacağım
Çok teşekkür ediyorum
Astroloyi meslek olarak yapabilirsiniz ancak istikrarsızlık görülebilir. Ani bir ortaklık işine girerseniz doğru kararlar vermelisiniz. Kamusal işler, hosteslik, iletişim, eğitim, yayıncılık, medya ve turizme yönelik işler yapabilirsiniz., Eş ile aranızda fikirsel ayrılıklar, iletişimde krizler yaşanabilir ancak yaşanacak bu krizlerin aşılması, düzene girmesi durumu var. Şüpheci, ketum, kararlı, hırslı, sezgileri güçlü ve şifacı bir yapınız olabilir. Kadınsal hastalıklara dikkat etmeniz gerekecek ya da çocuk sahibi olmak da zorlanmış olabilirsiniz. Çalışma hayatınızda ya da günlük rutin hayatınızda kendinizi baskılanmış hissedebilirsiniz. Ayrıca birlikte çalışacağınız kişilere dikkat etmelisiniz, maddi konularda sizi yanıltacak kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Çalışmıyorum evlendiğimden beri, bir çocuğum daha var ve severek evlendik aslan burcuyum ama gram diktatörlük yok..
Güneş 4. evde olduğu için egoyu topluma değil daha çok aileye yansıtır. Ay düğümleriniz boğa-akrep ekseninde. Evlilik ilişkisinde mülkiyetçiliği bırakıp sahip olduklarınızı eşiniz ya da ortaklarınız ile paylaşmanız gerektiği mesajını veriyor. Daha fazla güç kazanmak için kendi konfor alanınızdan çıkıp evlilik ya da ortaklık ilişkilerinde krizleri deneyimleme cesareti göstermelisiniz. Derin bağlar oluşturmalısınız. Evlilikte krizler deneyimleyerek maddi güce sahip olma durumu vardır. Kadınlarla ya da arkadaşlarla ilgili sorunlar, sağlıkla ilgili durumlar maddi kayıplara yol açabilir buna bağlı kredi ve borçlanmalar görülebilir.

Sırf bunun için siteye üye oldum desem yeridir.
6 Şubat 1991 istanbul doğumluyum.
Doğum saati 15:10 bekarım.
Müsait olunca doğum haritamı yorumlarsanız çok müteşekkir olurum. 🙏
Hassas bir yapınız olduğu görülmekte. İlişkilerde baskı altında kalma ya da partnerleri baskı altında bırakma görülebilir. Şayet baskı altında kalan siz iseniz korkularınız evlilik konusunda ciddi bir karar vermenizi zorlaştırıyor olabilir ancak ailenizin güdümünden çıkmalı, ilişkilerde sorumluluk almaya çalışmalısınız. Partner ciddi, çalışkan, işkolik bir yapıda olabilir. Siz ise sevgi ve şefkat arayışı içindesinizdir. Harcamalarınıza ya da flört ettiğiniz kişiler için maddi bir borç altına girmemeye dikkat etmelisiniz. Yurtdışı ya da uzak yerlerden, kamusal, eğitmenlik, şifacılık ya da sağlık alanından, su ile alakalı mesleklerden, finans, banka, yaratım ve sanat tarzı işlerden maddi kazanımlarınız olabilir. İlişkilerde gurur ya da ego yapıyorsanız bırakmalısınız.

Ay ben de yazmıştım ama belki araya kaynar tekrar yazayım
Bekarım ( nişanlımdan ayrıldım 3-4 ay önce) yeni ofis açacağım
19.06.1993/ Aksaray 22:35
A astro_m
Sosyal statü ya da eğitim farkı olan ilişkilerinizde problemler yaşama ihtimaliz var. Evleneceğiniz kişi uzak diyarlardan olabilir. Doktor, cerrah, kendi işini yapan biri ya da yanınızda çalışan biri olabilir. Hayatınızın bir döneminde gizli düşmanlıklar görebilirsiniz. Arkanızdan dönen oyunların farkında olamayabilirsiniz ancak bunlar zamanla ilahi plan çerçevesinde önünüze düşecektir. Bireysel iş yapma imkanınız var ancak ortaklık işi ise maddi anlamda dikkatli olmalısınız. Alamadığınız bir hakkınız olursa akışına bırakmayı tercih edebilir fakat zaman içerisinde alabilirsiniz. Maddi konularda zorlanmalar görülse de haritanız maddi anlamda gelebilecek olumlu fırsatlarda vaat ediyor.

Sosyal statü ya da eğitim farkı olan ilişkilerinizde problemler yaşama ihtimaliz var. Evleneceğiniz kişi uzak diyarlardan olabilir. Doktor, cerrah, kendi işini yapan biri ya da yanınızda çalışan biri olabilir. Hayatınızın bir döneminde gizli düşmanlıklar görebilirsiniz. Arkanızdan dönen oyunların farkında olamayabilirsiniz ancak bunlar zamanla ilahi plan çerçevesinde önünüze düşecektir. Bireysel iş yapma imkanınız var ancak ortaklık işi ise maddi anlamda dikkatli olmalısınız. Alamadığınız bir hakkınız olursa akışına bırakmayı tercih edebilir fakat zaman içerisinde alabilirsiniz. Maddi konularda zorlanmalar görülse de haritanız maddi anlamda gelebilecek olumlu fırsatlarda vaat ediyor.
Nişanlımla ayrılış sebebimde dediğiniz gibi statü farklılığı etkili olmuştu.Şu ana kadar yaşadığım ilişkilerde hep uzak şehirlerden oldu kendi şehrimde bulunan insanlarla fikirlerim uyuşmuyor. Hem bireysel hem ortak bazlı bir şey yapacağım önerinizi dikkate alacağım ilahi adaleti de umutla bekliyorum teşekkür ederim 💐Marsım 7 evde aslanda olduğu için endişeliyim bu konuda bir yorumunuz var mı ?

Nişanlımla ayrılış sebebimde dediğiniz gibi statü farklılığı etkili olmuştu.Şu ana kadar yaşadığım ilişkilerde hep uzak şehirlerden oldu kendi şehrimde bulunan insanlarla fikirlerim uyuşmuyor. Hem bireysel hem ortak bazlı bir şey yapacağım önerinizi dikkate alacağım ilahi adaleti de umutla bekliyorum teşekkür ederim 💐Marsım 7 evde aslanda olduğu için endişeliyim bu konuda bir yorumunuz var mı ?
O mars size hem bireysel hem de ortaklık iş getiriyor ama karşınızdakine güvenerek kontrolü elden bırakmamaya çalışın.

X