Uçak bileti hakkında

Advil_

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
2.726
5.915
108
Kızlar anadolujet müşteri hizmetleri üzerinden 3 kişilik yurt içi bilet aldım. Ama koltuk sorduğumda seçim ücretli diyorlar. Seçmediğim zaman otomatik mi atıyor? Havaalanında mı öğreneceğim. İlk kez uçakla yolculuk yapacağım beni aydınlatır mısınız?

Check-in yaparken kafasına göre rastgele yerleştiriyor. Ayrıca AnadoluJet ise ve Sabiha Gökçen ise en az 2 saat önceden orada ol yoksa bindirmiyorlar.
Bilet numarası falanda vermiyorlar. Yani koltuğumu öğrenme falan havaalanında öğreneceğim demi

Havaalanina gittiginizde anadolujet bankosundaki gorevliye kimliginizi verip hangi ucaga biletiniz oldugunu soyleyeceksiniz ve mumkunse 3’unuzun birlikte seyahat etmek istedigibizi cunku korktugunuzu soyleyin. Olabildigince yardimci oluyorlar, olmazsa ucaktaki kabin amirinden rica edebilirsiniz sizi birlikte oturtmasini

Teşekkür ederim cevaplar için

24 saat kala online-check in yaptırıp öğrenebilirsiniz ya da havalimanına gidince artık

Arkadaşın da söylediği gibi, uçağın kalkış saatine 24 saat kala size bir mail gelir, oradan da online check in yapıp koltuk belirlenebilir. Eskiden online check in yaparken seçime izin veriyordu ama artık rastgele kendi atıyor. Eğer online check in sırasında verdiği koltuğu beğenmezseniz onaylamaayın. Ya da 2,3 saatte bir tekrar deneyin. Farklı koltuklar atayacaktır. Yine hiçbiri hoşunuza girmezse havalarında check in yaptırım artık kısmetinize ne düşerse. Sabiha Gökçen ve İstanbul havaalanları için uçak kalkmadan en az 2 saat önce varmanızı tavsiye ederim ciddi bir yoğunluk var. İyi yolculuklar

merhaba,
check-ın 24 saat kala yurt içi uçuşlar için açılmaktadır. eğer yapmazsanız sistem otomatik sizi atar herhangi bir koltuğa. havalimanına gittiğinizde anadolujet kimliğinizi bagajlarınızı teslim edip bagaj etiketinizi aldıktan sonra check-ın kontuarında ki kişiye mutlaka yanyana oturmak istediğinizi belirtin. iyi uçuşlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…