Kızlar anadolujet müşteri hizmetleri üzerinden 3 kişilik yurt içi bilet aldım. Ama koltuk sorduğumda seçim ücretli diyorlar. Seçmediğim zaman otomatik mi atıyor? Havaalanında mı öğreneceğim. İlk kez uçakla yolculuk yapacağım beni aydınlatır mısınız?
Kızlar anadolujet müşteri hizmetleri üzerinden 3 kişilik yurt içi bilet aldım. Ama koltuk sorduğumda seçim ücretli diyorlar. Seçmediğim zaman otomatik mi atıyor? Havaalanında mı öğreneceğim. İlk kez uçakla yolculuk yapacağım beni aydınlatır mısınız?
Arkadaşın da söylediği gibi, uçağın kalkış saatine 24 saat kala size bir mail gelir, oradan da online check in yapıp koltuk belirlenebilir. Eskiden online check in yaparken seçime izin veriyordu ama artık rastgele kendi atıyor. Eğer online check in sırasında verdiği koltuğu beğenmezseniz onaylamaayın. Ya da 2,3 saatte bir tekrar deneyin. Farklı koltuklar atayacaktır. Yine hiçbiri hoşunuza girmezse havalarında check in yaptırım artık kısmetinize ne düşerse. Sabiha Gökçen ve İstanbul havaalanları için uçak kalkmadan en az 2 saat önce varmanızı tavsiye ederim ciddi bir yoğunluk var. İyi yolculuklar
merhaba,
check-ın 24 saat kala yurt içi uçuşlar için açılmaktadır. eğer yapmazsanız sistem otomatik sizi atar herhangi bir koltuğa. havalimanına gittiğinizde anadolujet kimliğinizi bagajlarınızı teslim edip bagaj etiketinizi aldıktan sonra check-ın kontuarında ki kişiye mutlaka yanyana oturmak istediğinizi belirtin. iyi uçuşlar diliyorum