• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçağa gelinlikle alırlar mı?

takıların üstünde olmaz zaten kilitli elinizde taşıyacağınız bi çantaya falan koyarsınız heralde diye düşünüyorum.
güvenli bir şekilde yanınıza alırsınız bagajla birlikte göndermezsiniz canım.

Yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim canım. Gerçekten çok makbule geçti.
Diğer arkadaşlarada teşekkür ederim. Kızlar iyiki varsınız.:71:

Canım ben hiç görmedim ama ablam uçakla gelirken başka bir biniş kapısında gelinlikli birini binerken görmüştü hatta çok düz bir gelinliği de yokmuş söz konusu gelin kızımızın kabarıkçaymış gelinliği:1: Sana da bir sıkıntı çıkaracaklarını sanmıyorum hatta çokta güzel bir anı olur bence:21:

Canım ben hiç görmedim ama ablam uçakla gelirken başka bir biniş kapısında gelinlikli birini binerken görmüştü hatta çok düz bir gelinliği de yokmuş söz konusu gelin kızımızın kabarıkçaymış gelinliği:1: Sana da bir sıkıntı çıkaracaklarını sanmıyorum hatta çokta güzel bir anı olur bence:21:

İnşallah sıkıntı çıkmaz canım ya son dakika. Kendimi alacaklar diye hazırladım birde almazlarsa çok üzülürüm. Benim gelinliğimde kabarık biraz ama altından tarlatanı çıkartıcam uçakta başkaları rahatsız olmasın diye :21:

geçen yaz sabiha gökçen havalimanında gelinlikli bir kız ve eşi uçak bekliyorlardı :16: şimdiden hayırlı olsun

Teşekkürler canım :1: komik olcak o gün ama banane gelinliksiz evime falan girmem ben

alirlar. bunu havayolu sirketinizin hattini arayarak da ogrenebilirsiniz.

Benim arkadaşımın ablası İzmir'den başka şehire gelin gitmişti, düğünden hemen sonra evlerine gitmişler hatta bize hava alanında çektikleri fotoğrafı göstermişti gelinlikle binmiş hiç de problem olmamış..

eee sonuç ??? :))) bindin mi ?? :)))

Evet bindim canım ama eteğin altını göğüslerimi falan hep aradılar bir kabinin içinde. Çok rahat gittim hemde tarlatanımı çıkartmadım. Uçaktan indiğimizde bavulumuz kaybolmuştu 2 saat kadar havaalanında gezindik. Hee birde uçağa binmeden önce birkaç kişi uçağın önünü kesip para istedi :D

Bende gelinlikle binmeyi planlıyorum aradim sordum kesin bisi demediler alabilirler de almayabilirler de dediler tarlatansiz balik model dizimden asaya dogru kabarik soeun olur mi cikarttirilar mi İsviçreye gidicem düğünmuzu yapmadilar engel oldular esimin hayali bari seni gelinlikle götüreyim di bende tamam dedim ama
Korkuyorum

Bende gelinlikle binmeyi planlıyorum aradim sordum kesin bisi demediler alabilirler de almayabilirler de dediler tarlatansiz balik model dizimden asaya dogru kabarik soeun olur mi cikarttirilar mi İsviçreye gidicem düğünmuzu yapmadilar engel oldular esimin hayali bari seni gelinlikle götüreyim di bende tamam dedim ama
Korkuyorum

Alırlar ya uçak şirketleri seviyor böyle egzantrik şeyleri. Hoş ve güzel olur yani.

Ya insanların hayaline laf edemem de ben tam tersiyim yani uçağa binerken kirlenmesine en razı olacağım kıyafetlerimi giyiyorum ki o hengamede sıkıntı olmasın. Bazı gate'ler uçağa otobüsle götürüyor, tıkış tepiş uçakta yeme içme de zor oluyor derken zorlanırsınız. Tabii vip değilseniz. Hoşluk olsun isterseniz duvak tacınızı falan takınız da uçakta gelinlikli biri görsem mantığı anlayamazdım, şaşırdım.

Back