• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçağa gelinlikle alırlar mı?

ozlemurat

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2010
469
1
296
Kızlar benim düğünüm İstanbul'da olacak ama İzmir'e gelin gidiyorum. Şimdiden düğün sonunda uçak biletini aldık ama bir sorunum var. Gelinliğin üzerinde sawaroskhi taşlar falan var bu şekilde beni alırlarmı uçağa? Tarlatanı gerekirse çıkarırım yolcular rahatsız olmasın diye. Zaten 1 saatlik yol. Gelinliksiz eve girmek istemiyorum. :44:

alırlar sanırım ama tarlatanı cıkarmadan olmaz heralde cunku baya kabarık olur rahat olamazsınız ama siz havayolu sirketine telefon acıp sorun en iyisi

hem havayolu şirketine hemde havalanı danışmasını arayıp sorun en kesin bilgiyi oralardan alırsınız

benim abi arkadasimin ablasi gelinlikle ucaga binmis.. Balayina o sekilde gitmisti,soyleyeyim dedim:)

Tarlatansiz sorun olmaz. Hatta yeni ciftlere supriz ikram bile yapabilirler. Ama sen dikkatli ol gelinligin kirlenmesin. Simdiden hayirli olsunnn

Kızlar yorumlar için çok teşekkürler.
ysmnfth verdiğin örnek için ayrıca teşekkürler bir parçada olsa içime su serpildi.
Kızlar başka yokmu böyle deneyimleri olan? Yakınlarında gelinlikle uçağa binmiş olan?

Kızlar yorumlar için çok teşekkürler.
ysmnfth verdiğin örnek için ayrıca teşekkürler bir parçada olsa içime su serpildi.
Kızlar başka yokmu böyle deneyimleri olan? Yakınlarında gelinlikle uçağa binmiş olan?

Swaroski taslar, ucaga binmek icin engel degil ki..
Güvenlik kontrolünde metal olan seyler cikarilir ama bu demek degildir ki, sütyenimizdeki metal parcasini da cikaracagiz..
Arkadaslarin dedigi gibi sadece tarlatani cikarirsin .. :34:

Kafana takilacak konu degil, rahatina bak.

alırlar cnm nie almasınlar :S bencede metal seleri çıkarırsın çantandakı işte cep telofonu vb onun dısında bir sorun olcagını pek sanmıorum tatlımmm

Swaroski taslar, ucaga binmek icin engel degil ki..
Güvenlik kontrolünde metal olan seyler cikarilir ama bu demek degildir ki, sütyenimizdeki metal parcasini da cikaracagiz..
Arkadaslarin dedigi gibi sadece tarlatani cikarirsin .. :34:

Kafana takilacak konu degil, rahatina bak.

alırlar cnm nie almasınlar :S bencede metal seleri çıkarırsın çantandakı işte cep telofonu vb onun dısında bir sorun olcagını pek sanmıorum tatlımmm

Kızlar iyiki varsınız ya moral oldunuz bana. Almazlar o şekilde diyodu herkes bana, sizden böyle duymak rahatlattı beni.

Eee canim almazlarsa sende dügün bitince cikarirsin gelinligini binersin ucagina. Ucaktan inince havaalaninda tekrar giyersin evine gitmeden önce. Müsait yerler var havaalanlarinda mescitin yan odalari var orada degistirirsin hemde temiz.

Eee canim almazlarsa sende dügün bitince cikarirsin gelinligini binersin ucagina. Ucaktan inince havaalaninda tekrar giyersin evine gitmeden önce. Müsait yerler var havaalanlarinda mescitin yan odalari var orada degistirirsin hemde temiz.

Bu söylediğin imkansız. Gelinliğin arkasında britler var mutlaka birinin onları çözmeye yardımcı olması lazım ve yanımızda kimse olmayacak. Hem çözüldü diyelim sonra kim bağlayacak? O iş yaş :14:

bence binebilirsin sorun olacağını sanmıyorum ....en iyisi arayıp sor zaten ayrıntılı bilgiyi veriyolar her konuda için rahat eder...bence güzel bişey uçağa gelinlikle binmek mutluluklar :16:

ben havalimanında çalışıyorum.burada gelin ve damat görmüştüm hemde aktarmalı gelmişlerdi :9:
havayolu şirketlerinin sorun çıkartacağını sanmıyorum ama x-ray den geçerken metaller öter. takılarını da üstünde taşımazsın güvenli bir yerden taşırsan sorun olacağını sanmıyorum canım
mutluluklar :16:

yaa herkes yolculukta oldukca rahat seyler gıyer .
sız gelınlıkle fılan tam takır hazırlanıp bınıyorsunuz :1:
neyse 1 saat sorun olmaz .ama alırlar dıye bılıyorum ben de

Baskalarini rahatsiz edecek, ucaga binis ve inislerde sorun yaratacak sekilde kabarik degilse neden sorun etsinler ki? Ama sen yine de musteri hizmetlerini arayarak bilgi al. Son dk sikinti cikmasin.

Kızlar cevaplarınız beni çok rahatlattı teşekkür ederim.

Tiggo, takılar x-rayde ötüyosa onları nasıl geçircem ordan?

Gelinliğim aslında kabarık ama altından tarlatanı çıkarınca sıkıntıolmayacak inşallah. Gelinliği çıkarıp gitsem bir büyüsü kalmıcak eve gittiğimizde ben böyle düşünüyorum. 1 saat daha sıkarım dişimi nolcak :9:

Şahsen ben havaalanında gelinlikli birini görsem abartı gelir. :53: Canım ne gereği var bence düğünden sonra eşofmanını giyin git illa evde giyinecem diyorsan gittiğin yerde müsait bi yerde üstün körü giyinirsin.

firma ve havaalanı güvenlik şirketine ulaşın derim alırlar gibi geliyor bana :)
güvenliğin yerinde olsam gelini uçağa önce alır damat a da pamuk eller cebe der yol keserdim :)))
sevimli olur bence inşallah sorun çıkarmazlar
hayırlı olsun :)

Kızlar cevaplarınız beni çok rahatlattı teşekkür ederim.

Tiggo, takılar x-rayde ötüyosa onları nasıl geçircem ordan?

Gelinliğim aslında kabarık ama altından tarlatanı çıkarınca sıkıntıolmayacak inşallah. Gelinliği çıkarıp gitsem bir büyüsü kalmıcak eve gittiğimizde ben böyle düşünüyorum. 1 saat daha sıkarım dişimi nolcak :9:

takıların üstünde olmaz zaten kilitli elinizde taşıyacağınız bi çantaya falan koyarsınız heralde diye düşünüyorum.
güvenli bir şekilde yanınıza alırsınız bagajla birlikte göndermezsiniz canım.

Back