- 9 Aralık 2016
- 1.890
- 3.066
- 83
- 38
- Konu Sahibi strawberry_cake
-
Yok bizimki ramazan a has bir durum..onun disinda bizimle..o yüzden pek bir şey demedim..Sizin esinizdemi arkadas delisi? Benimki arkadaslari soz konusu olunca kendini kaybediyor ya. Cok duskun arkadaslarina. Fotograf galerisinde benim ve oglumun fotograflarindan cok arkadaslarinin fotograflari var. Ama lafa gelince biz onun herseyiyiz dunya bir yana biz bir yana.
Gorumcemlere iftara gitmiştik esim arkadaşlarının yanina gitti. Çok şiddetli başım ağrıdi tansiyonumun yukselmesinden korktum mesaj attım dön diye 1.5 saat sonra geldi. Halimi gorunce bin pisman oldu tabi.
Bulantilarimin siddetli olduğu günlerde yemek yapmadım. Bugün yapamayacağım kendin pişir dedim. Pisirdide.
Erkekler ince fikirli olamıyor. Yada benimki öyle değil açık açık söylemek gerekiyor.
Yerinizde olsam yarın iftar yemeği hazırlamam. Siz kendinizi zorlayıp yaparken o sizin ne çektiğinizi bilmiyor. Yapmaya devam ettikçe anlamazda.
O oruc tutuyor ben tutmuyorum diye vicdan yapiyordum ama degmiyormus. Ben ondan daha beter durumdayim. Ne yedigimden anliyorum ne ictigimden yedigim her lokma zehir oluyor sanki vucuduma. Tesrif etmeye tenezzul ettiginde hakkimi helal etmedigimi soyleyecegim.Kabahat sizde 28 gündür aklınız nerede? madem zorlanıyorsunuz ne uğraşıp yemek vs hazırlıyorsunuz çok kötüyüm diyin verin çocuğu eline baksın sahip çıksın,emekli dedeler gibi teravide ya da bekar gençler gibi ramazan gezmesinde işi ne ,
Sizde mesaj atın hamile kötü halinle beni küçük çocukla evde bırakıp gidiyorsın helalliğim yok diyin .
Madem o kadar önemsiyor bu işleri
Evli bı erkeğin gece geç saatlere kadar dışarı çıkması bana hiç normal gelmiyor bende mi var ki sorun30 gundür ayni seyi yapmamiş sonuçta
3,4kere ćikması normal geldi bana
Yok sizde niye sorun olsunEvli bı erkeğin gece geç saatlere kadar dışarı çıkması bana hiç normal gelmiyor bende mi var ki sorun
3. Yapılmamalı meselaHep beraber oturup ikinci cocugun gerekliligini konusmak icin acmadim konuyu. Bu durumda ne yapilmali nasil davranilmali diye fikir edinmek icin actim.
Sen dua ette arkadaşlarıyla olsun sahura kadarHerkese iyi aksamlar hanimlar. Su siralar zaten bozuk olan sinirlerimi esim bugun daha cok yipratti sagolsun. Uc gundur durmadan birseyleri bahane ederek sahura kadar eve gelmiyor beyefendi. Bilenler bilir gebelikten dolayi asiri bulantim kusmam var ruhsal olarakta iyi degilim evde elime bakan 20 aylik bir bebegim var. Ramazandir oruc tutuyor diye bir ay boyunca bir cok seyine musamaha gosrerdim isten eve gelir gelmez yatar iftar vaktine kadar ben yemekleri hazirlayana kadar neler cekerim haberi bile yok. Iftardan sonrada vakit kalmiyor zaten teraviye gidiyor eve gelmesi saat 11 buluyor. 30 gundur boyle durumumu bilmesine ragmen kendi programindan diger aktivitelerinden hic bir taviz vermiyor. Ben bu halimle herseyi tek basima yapmaya calisiyorken onun boyle yapmasi zoruma gidiyor. Iki gundurde sahura kadar yok kendisi. Bir kac hafta once yine saat 11 gibi cikti arkadaslar cagiriyor diye sahura kadar gelmedi. Birsey demedim ramazandir gun boyu oruc tutuyor gitsin madem dedim. Evvelki gun kandil programim var dedi tamam dedim eve geldiginde sabah namazi vakti girmisti. Dun bir arkadasi geldi istanbuldan iftar sonrasi cikti sahurda geldi bugunde yine ayni arkadasla takilmaya gitti ogleden beri biraz once mesaj atti baska arkadas caya cagirmis gec gelecekmis. Bu kadari fazla degilmi ya bencillik degilmidir bu. Aklinca gonlumu almak icin ikidebir sokuluyor seni cok seviyorum diye ama gercekten seven insan kotu gununde esine destek olmazmi biraz. Bulantilarimdan dolayi dogru durust yemek bile yiyemiyorum oglumun ihtiyacarini karsilayana kadar heleki bezlerini degisterene kadar akla karayi seciyorum. Tamam o oruc tutuyor ama bende keyif pesinde eglence pesinde degilimki. Daha onceleri bu tarz konular yuzunden cok kavgalar cikti aramizda hakliyken hep haksiz duruma dustum. Onunla boyle konular yuzunden kavga etmekten yoruldum ama diger taraftan sinirlerim yiprandi bu bencilliginin karsisinda. Ne yapmaliyim ben simdi bu adama gelince yine akli sira gonlumu almaya calisacak tavir yapsam is buyuyecek hic birsey olmamis gibi davransam onuda sinderemeyecegim ve kendisi daha cok yuz bulacak. Inanin sasirdim kaldim.
Ucuncuyu dusunmuyorum zaten. Yinede oneriniz icin tesekkurler.3. Yapılmamalı mesela
Ve bunun önlemi alınmalı
Evet arkadaslariyla. Sadakat konusunda aklimda bir soru isareti yok. Oyle olsaydi aceba esim bana sadikmi diye konu acardim.Sen dua ette arkadaşlarıyla olsun sahura kadar
Ya evet bende takıldım hamılesınızde içinize kusku dusurmek ıstemem ama bazı erkekler abdestı namazı kullanatak sadık gorunmeye calısır sımdı 30 gundur nefsını tutan bır adam ne kadar dayanır bılmem ama raöazzanın son gunlerı ıste raamzan, oruc tutuyor, teravıhe gıdıyor yapmaz aldatmaz dıye dusunsekte biryerde patlak verıyolar. Size de iyi davranması falan aklınıza bişey getirmeyin dşyemi bilmşyorumda sizide tedirgin etmek ıstemem tabı. Mesela gwlir gelmez dusa giriyormu ne bilim gusellenmek ıcın falan dusa gırıyorsa bı takıp edın. Herkes esınden emın herkes esıne guvwnıyor ama somradan aglayarak ondan beklemezdım diye konu acıyoruz. Sen kendını uzmeden takıbe al benceUcuncuyu dusunmuyorum zaten. Yinede oneriniz icin tesekkurler.
Evet arkadaslariyla. Sadakat konusunda aklimda bir soru isareti yok. Oyle olsaydi aceba esim bana sadikmi diye konu acardim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?