Uc gundur sahura kadar eve gelmeyen es

Aslinda surekli boyle degildir ama soz konusu arkadaslari olunca suurunu yitiriyor sanki. Evli oldugunu unutuyor resmen. Arkadaslarinin hepsi bekar onlarin yaninda olunca kendinide bekar saniyor heralde. En sinir oldugum huyu bu.

Cok sagol canim guzel dileklerin icin.

Hep beraber oturup ikinci cocugun gerekliligini konusmak icin acmadim konuyu. Bu durumda ne yapilmali nasil davranilmali diye fikir edinmek icin actim.

Ne mi yapilmali? Bosamali.

Ama burda daha onun yaptiginin yanlis oldugundan bile emin degilsin. Kendini zaten hizmetci olarak görüyorsun. Eh hali ile adamda seni öyle görüyor. Bosanmayacagina göre, sessiz kalmaya devam yani.

Her zaman boyle aliskanliklari yok ama bir tuttumu ipin ucunu kaciriyor. Bu seferde kavga kacinilmaz oluyor.
Kavga değilde kendini ifade et canım, ben çok yoruluyor sen olmasan yapamam de, biraz poh poh la, erkeklere bu lazım bazen. Öyle her işe kendin kalkışma mesela ev mi süpürmek gerek eșine yaptır, çok zor geliyor de bunu itmek karnım belim ağrıyor bana bir yardımcı olsan çok sevinirim de.

Yok canim ikizler burcu.,
Birebir aynı tarih şaka gibi geldi en yakın arkadaşımın eşi bu şekilde ve bi iki karakter daha aynı burç olunca acaba mı dedim. Gelelim konuna sana tavsiyem bişeyleri becereme bi kadın ne kadar güçlü oluyorsa o kadar yalnız kalıyor, güzel bi ders ver kendin için değil evlatlarin için böyle bi profil baba olamaz. Hayatta en büyük öncelik evindir. O gece evde yokken yalandan yere fenalaş komşulardan destek iste yada ailenden. Oda afedersin itin kuyruğuna girsin. Belki utanır ve aklı başına gelir. Hamile bi kadın evde yalnız bırakılmaz onu bırak hiçbir kadın bu muameleyi hak etmez ben kendi arkadaşıma da bunu söylüyorum. Merhamet duygusu eksik ibadet yönü ne kadar fazla olursa olsun isterse dizleri namaz kılmaktan aşınsın. Sen Allahin emanetlerine sahip çıkmayip bekar hayatı yaşıyorsan cenneti rüyanda görürsün. Senin rızanı almadan bosa kürek çekmesin ilet. Ama bak onu rezil etme konusunu düşün ders ver

Degilmi o huyunada gicik oluyorum biraz. Anneside oyle ben cenneti kazanayimda gerisi muhim degil kafasi yasiyorlar.
Cenneti bu şekilde mi kazanacakmis kaç yaşında eşiniz yani eşe yardım etmek gerekiyor her konuda bu da bir ibadet sonuçta aileden büyük biri mi anlatsa acaba ama yerinizden kalkmayin hep kötüyüm diyin vicdan da vardır herhalde

Ne mi yapilmali? Bosamali.

Ama burda daha onun yaptiginin yanlis oldugundan bile emin degilsin. Kendini zaten hizmetci olarak görüyorsun. Eh hali ile adamda seni öyle görüyor. Bosanmayacagina göre, sessiz kalmaya devam yani.
Evlilige ya hep ya hic gozuyle bakmiyorum. Boyle bir konu icin bosanacak degilim. Evet yaptigi sinir bozucu ama bosanmak icin daha gecerli nedenler olmali bana gore.

Aslinda surekli boyle degildir ama soz konusu arkadaslari olunca suurunu yitiriyor sanki. Evli oldugunu unutuyor resmen. Arkadaslarinin hepsi bekar onlarin yaninda olunca kendinide bekar saniyor heralde. En sinir oldugum huyu bu.
Zaten şu bekar erkeklerle takılıp bekar havalarına girmeleri ayrı bi sıkıntı
Bnm eş bile demek istemediğim kişi de böyleydi bi akşam saat 11 de kendi amcası aradı beni ve dışarda gördüm eve git dedim bu hep böylemi eve geç mi geliyor diye sordu çoğu zamn böyle dedim konuşmuş galiba kendisiyle
Sonra bnm akrabalardan da birinin dikkatini çekmişti ( yaptığı paylasimlardan .. Her akşam dışarda arkadaşlarıyla falan ) oda kırmadan uyarmıştı kendisini
Ondan sonra 1 ay dışarı çıkmadı sonra da eve gelişi saat 9 u geçmiyordu
Hangisinin uyarısı etkili oldu bilmiyorum ama oldu

Aslinda oyle yapmak gerekiyor ama ben rol yapmayi hic beremem. Elime yuzume bulastiririm. Ya susarim yada pat diye yuzune vururum bugune kadar hep ikinciyi yaptim oda kavgaya donustu her seferinde.

Oruç bunların arkasına sığınmak için sebep degil ki.
20 aylık bebek artı hamilelik size her türlü destek olması gereken zamandasınız.

Ev ve çocuk sorumluluğunu bu kadar üzerinize almasanız mı?
Siz herşeye yetmeye çalışınca eşiniz de olağan olanın bu olduğunu zannediyordur.

Sahura kadar gelmeme kısmı da şuan ki şartlar için kabul edilir değil, kavga etmeden konuşun ve lütfen bu halde yormayin iş güç için kendinizi, madem eşiniz destek değil kendiniz ve bebeğiniz kadarını yapın.

Benim kocamda boyle saat 12 ye kadar grlmiyor amannn tinlama yaaa biz kimseye muhtac degiliz kendileri dusunsun vicdan yapsinlar 12 den sonra hadi tv izleyelim diyor ben uykuya daliyom hrmen:)

Evlilige ya hep ya hic gozuyle bakmiyorum. Boyle bir konu icin bosanacak degilim. Evet yaptigi sinir bozucu ama bosanmak icin daha gecerli nedenler olmali bana gore.

Sen 1 gece eve gelmez isen, kocan kiyameti koparip bosamazmiydi seni? Ayni kural onun icin niye gecerli degil? Adam hamile karisini gece yanliz birakiyor, yemek ile cocuk ile zerre kadar yardim etmiyor.

Bu bosanma icin yeterli degilse, baska ne olabilir? Yaptigi sadece sinir bozucu degil, saygisizlik ve merhametsizliktir. O cocuk icinde kötü örnek, var ile yok arasinda babasi var. Kadin evde erkege hizmet eder, erkek istedigini yapar diye ögreniyor. Yazik gercekten.

Aslinda oyle yapmak gerekiyor ama ben rol yapmayi hic beremem. Elime yuzume bulastiririm. Ya susarim yada pat diye yuzune vururum bugune kadar hep ikinciyi yaptim oda kavgaya donustu her seferinde.
Böyle yaparak eline bişey geçmediği için farklı yollar dene. Bazi insanlar laftan anlamaz nasihat değilde musibet gerekir. Bu durumun önüne gec ilerde daha kötü şeylerle karşılasın bu tablo karsisinda ve bu kadınlık gururunu yerle bir eder. Duani esirgeme Allah ıslah etsin inşallah

Ayyy ben de benzer haldeyim .neyse ki Ramazan bitiyor hepsi tanıdığım evli barklı arkadaşları..teravihten sonra birazcık takılıyorlar 1 i buluyor eve gelmesi.. Ramazan dışında iki üç haftada bir arkadaşları ile çıkar.. onun dışında bir eğlencesi yok . Başka sorunumuz da yok çok şükür.. ama bayağı bozuldum bu ramazan.

Bizim küçükler 2 yaşını geçti. Geçen sene ramazanda erken geliyordu çocuklar için, biraz da o yüzden pek sesimi çıkarmadım bu sene..

Sizin durum daha farklı ama hamilesiniz.. son teravih deyip sabredin.. ama arkadaşlarını devamı takılıyorsa sizi mağdur edip dişinizi gösterin

Benimki de ikizler burcu bu arada..

1. Esimi uyaracak pek adam akilli biri yok malesef cevresinde. Herkes kendi havasinda ve onlara sorsan esim melek islero bozan ise benim.

Sizin esinizdemi arkadas delisi? Benimki arkadaslari soz konusu olunca kendini kaybediyor ya. Cok duskun arkadaslarina. Fotograf galerisinde benim ve oglumun fotograflarindan cok arkadaslarinin fotograflari var. Ama lafa gelince biz onun herseyiyiz dunya bir yana biz bir yana.

1. Esimi uyaracak pek adam akilli biri yok malesef cevresinde. Herkes kendi havasinda ve onlara sorsan esim melek islero bozan ise benim.
Canım valla ne diyeyim karakter meselesi birazda sonuçta çocuk degil ki biri uyarsın kendilerinin düşünmesi gerek ama bnmkinin uyarılar bnm dışımda oldu
Zaten ben uyarmalarını istesem ayrı sorun ederdi onu da ki seninkide öyle olur bence ailesinden birindrn uyarmalarını istesen onuda sorun eder sana

Oruc tutanlarin da dunyayi kurtarir gibi ozel bir konuma girmelerini, ozel alaka beklemelerini anlamıyorum. Allah icin tutuyosan tut, alt tarafi belli bir saat acsin karina pek ala destek olabilirsin.
Ben de hamileyim suan ve cidden enerjim somuruluyor kaldi ki bir bebegin daha var. Ne bu guclu durma cabasi? Yat devril halim yok de. Babalik gorevini yapmak zor gelmesin.

Boyle okuyunca dogru evet ama ne bileyim bosanmakta care degilki. Olan her turlu kadina oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…