• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uc gundur sahura kadar eve gelmeyen es

Su ramazan bitse de hayirlisiyla erkek milletinin kadinlara cektirdigi oruç zulmü bitse.Su ramazan kacinci konu bu ya ? Oruc tutuyosan kendine tutuyosun arkadas
Konu sahibi arkadaz,sen de tardim iste aklina gelmiyosa.Benim esim de kendi evinde annesi bir bardak suyu mutfaga tasitmamis.He simdi yine tam aklina gelmiyor yapmak ama sunu yap;bunu yap diye direktif veriyorum.Tam icime sinmese de ilk 16 hafta bulanti surecimde bulasik,yemek ,meyve getir,ekmek arasina peynir koy getir vs hepsini esime yaptirdim.

Ya evet bende takıldım hamılesınızde içinize kusku dusurmek ıstemem ama bazı erkekler abdestı namazı kullanatak sadık gorunmeye calısır sımdı 30 gundur nefsını tutan bır adam ne kadar dayanır bılmem ama raöazzanın son gunlerı ıste raamzan, oruc tutuyor, teravıhe gıdıyor yapmaz aldatmaz dıye dusunsekte biryerde patlak verıyolar. Size de iyi davranması falan aklınıza bişey getirmeyin dşyemi bilmşyorumda sizide tedirgin etmek ıstemem tabı. Mesela gwlir gelmez dusa giriyormu ne bilim gusellenmek ıcın falan dusa gırıyorsa bı takıp edın. Herkes esınden emın herkes esıne guvwnıyor ama somradan aglayarak ondan beklemezdım diye konu acıyoruz. Sen kendını uzmeden takıbe al bence😔😔😔😔 ınsaşlahta bısey yoktur😔 henuz hamıle falan degilim ama allah banada sanada oyle kötü vesveleler vermesın
Esimin beni aldatmadigindan eminim. Oyle iyi niyetimden filan soylemiyorum boyle hususlarda algilarim cok acik.

Herkese iyi aksamlar hanimlar. Su siralar zaten bozuk olan sinirlerimi esim bugun daha cok yipratti sagolsun. Uc gundur durmadan birseyleri bahane ederek sahura kadar eve gelmiyor beyefendi. Bilenler bilir gebelikten dolayi asiri bulantim kusmam var ruhsal olarakta iyi degilim evde elime bakan 20 aylik bir bebegim var. Ramazandir oruc tutuyor diye bir ay boyunca bir cok seyine musamaha gosrerdim isten eve gelir gelmez yatar iftar vaktine kadar ben yemekleri hazirlayana kadar neler cekerim haberi bile yok. Iftardan sonrada vakit kalmiyor zaten teraviye gidiyor eve gelmesi saat 11 buluyor. 30 gundur boyle durumumu bilmesine ragmen kendi programindan diger aktivitelerinden hic bir taviz vermiyor. Ben bu halimle herseyi tek basima yapmaya calisiyorken onun boyle yapmasi zoruma gidiyor. Iki gundurde sahura kadar yok kendisi. Bir kac hafta once yine saat 11 gibi cikti arkadaslar cagiriyor diye sahura kadar gelmedi. Birsey demedim ramazandir gun boyu oruc tutuyor gitsin madem dedim. Evvelki gun kandil programim var dedi tamam dedim eve geldiginde sabah namazi vakti girmisti. Dun bir arkadasi geldi istanbuldan iftar sonrasi cikti sahurda geldi bugunde yine ayni arkadasla takilmaya gitti ogleden beri biraz once mesaj atti baska arkadas caya cagirmis gec gelecekmis. Bu kadari fazla degilmi ya bencillik degilmidir bu. Aklinca gonlumu almak icin ikidebir sokuluyor seni cok seviyorum diye ama gercekten seven insan kotu gununde esine destek olmazmi biraz. Bulantilarimdan dolayi dogru durust yemek bile yiyemiyorum oglumun ihtiyacarini karsilayana kadar heleki bezlerini degisterene kadar akla karayi seciyorum. Tamam o oruc tutuyor ama bende keyif pesinde eglence pesinde degilimki. Daha onceleri bu tarz konular yuzunden cok kavgalar cikti aramizda hakliyken hep haksiz duruma dustum. Onunla boyle konular yuzunden kavga etmekten yoruldum ama diger taraftan sinirlerim yiprandi bu bencilliginin karsisinda. Ne yapmaliyim ben simdi bu adama gelince yine akli sira gonlumu almaya calisacak tavir yapsam is buyuyecek hic birsey olmamis gibi davransam onuda sinderemeyecegim ve kendisi daha cok yuz bulacak. Inanin sasirdim kaldim.
Yazik biz Kadinlara ya .. sanki tek basiniza evlisiniz tek basiniza cocuk sahibi oldunuz hayret bisey bütün yük sizin üstünüzde bu hak midir adalet midir ? Bide siz gurbettesiniz Ailenizden uzakta dahada kötü olmustur .. neyseki bitiyor artik ramazan .. herkes bi rahat edecek gibi tövbe Yarabbi bunuda demek istemiyorum ama acilan konulari görünce öyle malesef ..

Esimin beni aldatmadigindan eminim. Oyle iyi niyetimden filan soylemiyorum boyle hususlarda algilarim cok acik.
O zaman cok takılma ama aramazandan sonrada devam ederse artık sende huysuzlanmaya basla dısarda taklcafına sana baksın😊 bu arada algılar nasıl acık nasıl emınsın yanı🙄😊 bende aklına kotu seyler soluyormusum gıbı oluyor yazısınca ama degıl sadexe esının onceden sabıkası var mı bılmedıgım ıcın her ihtınalı dusunuyormusub dıye merak etrım

Ama yapıyorsunuz değil mi?
Ne kadar zorlansanız da bir şekilde yapıyorsunuz tüm işleri.
Eşinizin sizi anlamasına gerek yok bu açıdan.

Gayret etmeyin efendim.
Çıt kırıldım olun.
Öyle gayretli hanımların kıymetli olduğunu görmedim ben hiç.
Eksikleri olan, gayretsiz, canı tatlı kadınlardan olun.
İnanın bir şey değişmese bile daha iyi hissedersiniz.
Ne kadar ekmek o kadar köfte olur çünkü.

İlaveten eklemeden duramayacağım.
İkizlerden güzel koca olmuyor olmuyor.
Anacım evlenmeseniz olmaz mı bea? :)

Yazik biz Kadinlara ya .. sanki tek basiniza evlisiniz tek basiniza cocuk sahibi oldunuz hayret bisey bütün yük sizin üstünüzde bu hak midir adalet midir ? Bide siz gurbettesiniz Ailenizden uzakta dahada kötü olmustur .. neyseki bitiyor artik ramazan .. herkes bi rahat edecek gibi tövbe Yarabbi bunuda demek istemiyorum ama acilan konulari görünce öyle malesef ..
Aynen su erkek milleti bazen o kadar dusuncesiz olabiliyorki. 10 yasindaki cocuklar bile bazi konularda onlardan daha ince dusunceli. Dun geldiginde tepkimi gosterdim insallah anlamistir.

Ama yapıyorsunuz değil mi?
Ne kadar zorlansanız da bir şekilde yapıyorsunuz tüm işleri.
Eşinizin sizi anlamasına gerek yok bu açıdan.

Gayret etmeyin efendim.
Çıt kırıldım olun.
Öyle gayretli hanımların kıymetli olduğunu görmedim ben hiç.
Eksikleri olan, gayretsiz, canı tatlı kadınlardan olun.
İnanın bir şey değişmese bile daha iyi hissedersiniz.
Ne kadar ekmek o kadar köfte olur çünkü.

İlaveten eklemeden duramayacağım.
İkizlerden güzel koca olmuyor olmuyor.
Anacım evlenmeseniz olmaz mı bea? :)
Son cumlenize cok guldum ya. Tum ikizler burcu erkekleri oylemi bilmiyorum ama esim biraz degisik bir tiptir. Dunya yansa umrunda degil. Keyfine rahatina cok duskundur. Ayni anasi. Bir keresinde hacamat yaptirmaya gitmis yapan adamin ilk dedigi sey abi senin kadar rahat bir insan gormedim. Kanina bakarakmi anlamis tipine bakarakmi anlamadim ama adam şıp diye cozmus bizimkini.

Son cumlenize cok guldum ya. Tum ikizler burcu erkekleri oylemi bilmiyorum ama esim biraz degisik bir tiptir. Dunya yansa umrunda degil. Keyfine rahatina cok duskundur. Ayni anasi. Bir keresinde hacamat yaptirmaya gitmis yapan adamin ilk dedigi sey abi senin kadar rahat bir insan gormedim. Kanina bakarakmi anlamis tipine bakarakmi anlamadim ama adam şıp diye cozmus bizimkini.

Benimki de ikizler.
İkizler kokusunu her yerden alırım.

Yıllar önce bir gün arkadaşlarla oturuyoruz.
4 kadın hepimiz evli.
Ben benimkini anlatıyorum.
Öbürü dedi ki aynı benimki.
Diğeri ayy tıpkı Ahmet..
Diğeri Aman kopya Mehmet.
Sonra biri sordu sizinkinin burcu ne?
Hep birlikte: İkizler.

O gün bu burcun kocalığına gerekli notu verdim. :D

Benimki de ikizler.
İkizler kokusunu her yerden alırım.

Yıllar önce bir gün arkadaşlarla oturuyoruz.
4 kadın hepimiz evli.
Ben benimkini anlatıyorum.
Öbürü dedi ki aynı benimki.
Diğeri ayy tıpkı Ahmet..
Diğeri Aman kopya Mehmet.
Sonra biri sordu sizinkinin burcu ne?
Hep birlikte: İkizler.

O gün bu burcun kocalığına gerekli notu verdim. :KK70:
:KK70:

Herkese iyi aksamlar hanimlar. Su siralar zaten bozuk olan sinirlerimi esim bugun daha cok yipratti sagolsun. Uc gundur durmadan birseyleri bahane ederek sahura kadar eve gelmiyor beyefendi. Bilenler bilir gebelikten dolayi asiri bulantim kusmam var ruhsal olarakta iyi degilim evde elime bakan 20 aylik bir bebegim var. Ramazandir oruc tutuyor diye bir ay boyunca bir cok seyine musamaha gosrerdim isten eve gelir gelmez yatar iftar vaktine kadar ben yemekleri hazirlayana kadar neler cekerim haberi bile yok. Iftardan sonrada vakit kalmiyor zaten teraviye gidiyor eve gelmesi saat 11 buluyor. 30 gundur boyle durumumu bilmesine ragmen kendi programindan diger aktivitelerinden hic bir taviz vermiyor. Ben bu halimle herseyi tek basima yapmaya calisiyorken onun boyle yapmasi zoruma gidiyor. Iki gundurde sahura kadar yok kendisi. Bir kac hafta once yine saat 11 gibi cikti arkadaslar cagiriyor diye sahura kadar gelmedi. Birsey demedim ramazandir gun boyu oruc tutuyor gitsin madem dedim. Evvelki gun kandil programim var dedi tamam dedim eve geldiginde sabah namazi vakti girmisti. Dun bir arkadasi geldi istanbuldan iftar sonrasi cikti sahurda geldi bugunde yine ayni arkadasla takilmaya gitti ogleden beri biraz once mesaj atti baska arkadas caya cagirmis gec gelecekmis. Bu kadari fazla degilmi ya bencillik degilmidir bu. Aklinca gonlumu almak icin ikidebir sokuluyor seni cok seviyorum diye ama gercekten seven insan kotu gununde esine destek olmazmi biraz. Bulantilarimdan dolayi dogru durust yemek bile yiyemiyorum oglumun ihtiyacarini karsilayana kadar heleki bezlerini degisterene kadar akla karayi seciyorum. Tamam o oruc tutuyor ama bende keyif pesinde eglence pesinde degilimki. Daha onceleri bu tarz konular yuzunden cok kavgalar cikti aramizda hakliyken hep haksiz duruma dustum. Onunla boyle konular yuzunden kavga etmekten yoruldum ama diger taraftan sinirlerim yiprandi bu bencilliginin karsisinda. Ne yapmaliyim ben simdi bu adama gelince yine akli sira gonlumu almaya calisacak tavir yapsam is buyuyecek hic birsey olmamis gibi davransam onuda sinderemeyecegim ve kendisi daha cok yuz bulacak. Inanin sasirdim kaldim.
Herkes oruç tutuyor bu oruç tutuyor tmm bişey demiyorum demissnzya bu kadar abartmayn bı ibadeti yerine getiriyor keşke gönlünuzu kirmasa siz zaten elinizden geleni yapıyorsunuz anladgm kadarıyla ama adam çok ilgisiz evden bunalmış kendini dışarı atmak istiyor sanırım hepmi böyleydi Ramazan'dan dolayı mı böyle oldu.

Herkes oruç tutuyor bu oruç tutuyor tmm bişey demiyorum demissnzya bu kadar abartmayn bı ibadeti yerine getiriyor keşke gönlünuzu kirmasa siz zaten elinizden geleni yapıyorsunuz anladgm kadarıyla ama adam çok ilgisiz evden bunalmış kendini dışarı atmak istiyor sanırım hepmi böyleydi Ramazan'dan dolayı mı böyle oldu.
Hep boyle degil aslinda ama donem donem boyle krizleri tutuyor. Dedigim gibi esim pek sıkıntıya gelen bir tip degil e bende rahatsizim su siralar yanimda olup bana destek olmaya kalksa rahati bozulacak disarda ise keyfine bakacak. Ben iyiyken evine baglidir ama biraz moral olarak kendimi kotu hissetsem veya rahatsiz olsam kendini boyle geri cekiyor. Aslinda en cok zoruma gidende bu biraz vefasiz bir yapisi var.

Hep boyle degil aslinda ama donem donem boyle krizleri tutuyor. Dedigim gibi esim pek sıkıntıya gelen bir tip degil e bende rahatsizim su siralar yanimda olup bana destek olmaya kalksa rahati bozulacak disarda ise keyfine bakacak. Ben iyiyken evine baglidir ama biraz moral olarak kendimi kotu hissetsem veya rahatsiz olsam kendini boyle geri cekiyor. Aslinda en cok zoruma gidende bu biraz vefasiz bir yapisi var.
Benimki de iftardan sonra çıkar gece 12de gelir. Teravih e gitmez. Şu an memleketteyiz. Yine aynı, evimizde aynı, ailesinin yanında aynı.. Cocukla tüm gün evdeyim. Seninki tatilde benimki ne? Suratın düştü tabi. Neyin var dedi? Bunaldim dedim. Sizden bunaldim. Çocuğu aldı çıktı, iki saat ilgilendi, geldi çocuğu bıraktı yine gitti. Neymiş haftada üç gün ise gidiyormuşum, elinden gelen her şeyi yapıyormuş, sukursuzmusum. Haftada bir gün sabah 8 akşam 8 kendi başıma kalmak istiyorum dedim. Sen evde cocukla otur gezeceğim tek basima dedim. Şaka yapiyorsun değil mi diyor. Her gün yaşadığım şeyi haftada bir gün yaşama düşüncesine bile katlanamıyor. Ben çözüm bulamadim ne yazik ki!

Ben anlayamiyorum Evlenirken hastalikla saglikta diye söz verilmiyor mu ? Sanki evlilik sadece iyi gün evliligi ..

Boyle okuyunca dogru evet ama ne bileyim bosanmakta care degilki. Olan her turlu kadina oluyor.

Dogru, 2inci çoçuk yapmak çare :işsiz:

Olan her türlü kadina olmuyor. Güclü olmak, sabahtan aksama kadar erkege hizmet edip, ondan zerre destek beklememek degil. Güclü olmak kendi sinirlarini tanimaktir ve kimse o sinirlari ihlal ettirmemektir.

Bosanmayacaksan en azindan adama dur de. Yemek ve çamasir yapma. Uyumasina izin verme, çoçuga o baksin. Bir daha ancak sahurda gelirsen, kapinin üzerine anahtar olur, içeriye giremezsin, herkese rezil olursun de ve bunu yap.

Ama yapmiyorsun, hiçbirini. Hamile karisini yanliz ve desteksiz birakan bir adami normal buluyorsun cünkü.

Yok sizde niye sorun olsun

Ama adam sabahtan aksama kadar calisip
Gece teraviden gelip
Sonrada arkadaşlariyla sadece 3 kere arkadaşlarıyla dısari cikti diye kötü,ailesine bakmayan bir adam olarak ilan edilmemeli

Bende 1 aydır siteden 3.4 arkadasimla birlikte iftardan sonra gece2ye kadar site bahcesindeki çardakta semaver yakıp veya yakin biyerdeki dondurmaciya felan gideriz
Sagolsun eşimde problem çikarmaz
Oda arkadaşlariyla cikar dışarı bende bişey demem

Ramazanda genelde bòyle olur
Sabah ezanina kadar uyumayız

Tabiki herkesin görüşü farklidir bişey diyemem

Ama evde hamile bir kadin ve bir çoçuk var. Sen iyi kötü keyif yapiyorsun arkadaslar ile. Konu sahibi yanliz ve bir çoçuga bakmak zorunda. Üstelik saglik olarak pek iyi degil. Bu süreçte es elbette destek olmali.

Adam sadece disariya gitmiyor, eve geldiginde bile kendi çoçugu ile ilgilenmiyor. Evi otel olarak kullaniyor. Yemegini yiyor ve çikiyor. 3 gece, sabahin 5inde ancak gelmesini ben normal bulmuyorum.

Daha hamileliğin başında sayikirsiniz neden bu kadar halsizsiniz başka bir sağlık sorunu da mı var diye düşündüm bı an .Kendinizi bu kadar kötü hissediyorsaniz paylaşın mutlaka .
İlk çocuğunuzda epey küçük çünkü illaki kucak vs isteyecek ...
Ramazan bitti artık bence bunun kavgasını yapmayın strese girmeyin sakince konsuun kötü hissediyorum kendimi ,çocuğumla ilgelenemiyirum diye üzülüyorum filan deyin .
Kendi fikrimi söyleyeyim ben de eşim evden çıksa da arada bulussa arkadaşlarıyla diye bakan biriyim o yüzden sürekli olmadığı için çok kizmazdim .
Yalnız kalmayı sevdiğim için sanırım ...
Ama tabi raahtsizlik geciriyorsunuz o yüzden bişey diyemiyorum

Dogru, 2inci çoçuk yapmak çare :işsiz:

Olan her türlü kadina olmuyor. Güclü olmak, sabahtan aksama kadar erkege hizmet edip, ondan zerre destek beklememek degil. Güclü olmak kendi sinirlarini tanimaktir ve kimse o sinirlari ihlal ettirmemektir.

Bosanmayacaksan en azindan adama dur de. Yemek ve çamasir yapma. Uyumasina izin verme, çoçuga o baksin. Bir daha ancak sahurda gelirsen, kapinin üzerine anahtar olur, içeriye giremezsin, herkese rezil olursun de ve bunu yap.

Ama yapmiyorsun, hiçbirini. Hamile karisini yanliz ve desteksiz birakan bir adami normal buluyorsun cünkü.
Ikinci cocugu birseylere care olsun diye degil kendim istedigim icin yaptim pismanda degilim. Diger oneriliniz icin tesekkurler.

Daha hamileliğin başında sayikirsiniz neden bu kadar halsizsiniz başka bir sağlık sorunu da mı var diye düşündüm bı an .Kendinizi bu kadar kötü hissediyorsaniz paylaşın mutlaka .
İlk çocuğunuzda epey küçük çünkü illaki kucak vs isteyecek ...
Ramazan bitti artık bence bunun kavgasını yapmayın strese girmeyin sakince konsuun kötü hissediyorum kendimi ,çocuğumla ilgelenemiyirum diye üzülüyorum filan deyin .
Kendi fikrimi söyleyeyim ben de eşim evden çıksa da arada bulussa arkadaşlarıyla diye bakan biriyim o yüzden sürekli olmadığı için çok kizmazdim .
Yalnız kalmayı sevdiğim için sanırım ...
Ama tabi raahtsizlik geciriyorsunuz o yüzden bişey diyemiyorum
Kan tahlillerimde baya yuksek oranda kansizlik cikti halsizligimin ondan kaynakli oldugunu dusunuyorum ama doktorum kan ilaclarina baslamamiz icin henuz erken dedim Konustum kendisiyle su an mutfagi topluyor biraz sonrada evi supurtecem kendisine :sopa:

kucuk bir cinnet herseyi cozer.6 yillik evliyim ogrendigim en guzel sey bu.ne zaman esim beni delirtecek seyler yapsa susar susar en sonunda bi patlarim felegi şaşar kalir ;)

Kan tahlillerimde baya yuksek oranda kansizlik cikti halsizligimin ondan kaynakli oldugunu dusunuyorum ama doktorum kan ilaclarina baslamamiz icin henuz erken dedim Konustum kendisiyle su an mutfagi topluyor biraz sonrada evi supurtecem kendisine :sopa:
Oh sevindim duzelmesine...Kendinize sıkıntı yapmayın demekki eşiniz konuşmaktan anlıyor sakin sakin konuşun böyle :) kansızlığı dikkate alın doktor değilim ama benimde öyleydi ve kan ilaçlarıyla da yuksrlmedi doğuma giderken takviye yapıldı .Dikkat edin kendinize seviyorsanız sabahları aç karına keçiboynuzu özü veya pekmezi yiyin veya sulandırıp için bana biraz enerji veriyordu

Back
X