- 20 Aralık 2019
- 401
- 462
- 53
- 31
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
Valla 4uncuyu daha dogurmadım yeni hamileyim bence çok zor degil bide benimkiler hepsi çok kucuk ona ragmen cok zorlanmıyorum şu an ama 4uncu gelince ne olur nasıl olur bilmiyorumMaşallah 4 çocuklu hayat nasıl. Bende istiyorum. Küçüğüm 25 aylık. Ben istiyorum eşim yeter 3 diyor. Anlamıyorum doğuran ben bakan ben. Niye olmasın. Off çok dertliyim çok.
Maşallah büyümüş ikiside. Nasip değilmiş yavrum. Umarım sağlıkla gelir bu kez.Teşekkür ederim çok sağol, inşallah sağlıkla gelsinler bu ay da korunacağım nasipse temmuz da korunmayı bırakacağım hayırlı ve sağlıklı bir şekilde inşallah, Martta kürtaj oldum bir kaybım var malesef.
İki oğlum var benim büyüğü 9 küçüğü 5 yaşında
Hamilelik nasıl gidiyor?Valla 4uncuyu daha dogurmadım yeni hamileyim bence çok zor degil bide benimkiler hepsi çok kucuk ona ragmen cok zorlanmıyorum şu an ama 4uncu gelince ne olur nasıl olur bilmiyorum
İnşallah canım inşallah sağlıkla hayırlaMaşallah büyümüş ikiside. Nasip değilmiş yavrum. Umarım sağlıkla gelir bu kez.
Neoluyoki burdayorgun anneanne
Nevreste
BirTutamMutluluk20
E Elif_Eylul
tontriko bildiğim 3 cocuklular
Ve ben tabiki
3 ve daha fazlası çocuklular paylaşım alaniNeoluyoki burda
Şimdilik iyi son aylar zor geçiyo benimHamilelik nasıl gidiyor?
Yaş mı ay mı orasını anlamadımMerhaba benimde 3 çocuk var.
İkizler 16 oğlum 11 olacak
Ay maşallah unu eleyip eleğini asanlardansın. Yani bebekler büyümüş kocaman ergen olmuşlar. Darısı bizlere olsun. Hoşgeldiniz bu arada.Merhaba benimde 3 çocuk var.
Ben yaş anladımYaş mı ay mı orasını anlamadım
Benimde tam tersi, ilk 4 ay çok fena sonrası daha iyi amambi rahat yok 9 ay boyunca.Şimdilik iyi son aylar zor geçiyo benim
Yaş canım pardonYaş mı ay mı orasını anlamadım
Aynen öyle canım çok şükürAy maşallah unu eleyip eleğini asanlardansın. Yani bebekler büyümüş kocaman ergen olmuşlar. Darısı bizlere olsun. Hoşgeldiniz bu arada.
Tahmini doğum tarihi büyük kızımın doğum günü. Bu yıl 5 yaşını dolduracak. Allah bağışlasın sağ salim kucağına almayı nasip etsin.3 çocukklu olmama son 8 hafta
İllaki öyledir , ama herkes böyle diyor büyüdükçe daha zor. Sadece bir kuzenim tam tersini söyledi. Büyüdüler ya elhamdülillah çok daha kolay dedi.Aynen öyle canım çok şükürAma inanın şimdi daha zor
Büyüdükçe ihtiyaçlar,istekler,gereklilikler daha çok artıyor
Hoş buldum
İkizler kız mı ?Merhaba benimde 3 çocuk var.
Küçükken ihtiyaçları daha azİllaki öyledir , ama herkes böyle diyor büyüdükçe daha zor. Sadece bir kuzenim tam tersini söyledi. Büyüdüler ya elhamdülillah çok daha kolay dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?