• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç çocuklular, çok çocuklular

Bizde tv yok .
Ama bilgisayar ve laptop var. En fazla 1 saat . Bazen birlikte film izliyoruz. Telefonuma oyun yükledik günde iki kez sabah akşam 20 dk oynar. Ama bu değişebiliyor, bazen hiç izlemez. Canlı dersler yetiyor beynini yakmaya. Ekrana baka baka gözleri ağrıyor yavrumun.
Bizde de tablet telefon yok. Günde bir iki saat televizyon izliyorlar. Türkçe eğitici çizgi filmler. Biz evin içinde Türkçe bir de buranın dilini konuşuyoruz. Okulda da buranın dilini konuşuyorlar. Onun için Türkçeden fazla geri kalmaması için televizyon izlemelerine izin veriyorum.

Bizde de tablet telefon yok. Günde bir iki saat televizyon izliyorlar. Türkçe eğitici çizgi filmler. Biz evin içinde Türkçe bir de buranın dilini konuşuyoruz. Okulda da buranın dilini konuşuyorlar. Onun için Türkçeden fazla geri kalmaması için televizyon izlemelerine izin veriyorum.
Nerdesin tatlımmm. Ablamda yırt dışında.

Ben hayır dediysem dönmem ama herşeyede hayır demem. Genel olarak gayet mutlu çocukalar elhamdülillah çok şükür.
Oğlum birilerini sinir etmeyi çok seviyor bunu nasıl aşacağız. Konuşuyoruz sürekli ama gene haz alıyor çocuk. Mesela yapma dedikleri halde usrrala yapıp gülüyor. Gelde sinirlenme. Mükemmeliyetçi olduğum için gençliğimde çok mutsuz oldum çok kötü huylarım var, keşke değişsem ama aksa halde mutsuz oluyorum. Mesela ev temiz derli toplu değilse agresif sinirli oluyorum. Bunu aşmak istiyorum.
Ahh ben de böyleyim.

Kurallar sınırlar olmalı, ama inan çevremde en yakınımdaki insanları göre göre değişmeye başladık. Koruyamıyorum esnetmeye başladım. Mesela tv yok, işte abur cubur alerjisi vardiye yasak. Ama tatlı geliyor zararlı ne varsa. Yaşları yakın. Aralarında 2 yaş 9 ay var
Oğlum 7.5 yaşında, kısım 5, küçük kızım 25 aylık.
Ay canım çevreyi hiç sorma. Benim büyük öyle değiştiki. Hem kuzenleri hem okuldaki arkadaşlarından dolayı. Bende çoğu şeye yasak koydum. Ama uygulayana kadar canım çıkıyor.

Ayy bende geldim 3 oğlan anası olaraktan 10 yaşında 7 yaşında birde bebek 7 aylık 3 oğlum var super yoğun bir hayatım var
Maşallah hepsine.nAllah bağışlasın. Bende bir oğlan daha istiyorum 2 kız 2 erkek süper olur. Bende süper yoğun geçiyor. Elhamdülillah çok şükür. Şu yasaklar bitsede gezsek rahat rahat. Çocuklar doyasıya eğlense.

Back