• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç çocuklular, çok çocuklular

Olsun olsun sağlıkları yerinde olsun yeter. Bu günlerde geçiyor. Benimkiler büyük 6 yaşında. Ortanca 19 aylık. En küçüğü 3 haftalık😉😁
Benim kızım 2 yaşndayken oglumu dogurmustum çok zordu bebegi dövuyodu bırakmıyodu emziriyim oglumda dikkati bozulunca emmiyodu zaten öyle öyle bıraktı emmeyi sütüm kesildi mama verdim bende

Benim kızım 2 yaşndayken oglumu dogurmustum çok zordu bebegi dövuyodu bırakmıyodu emziriyim oglumda dikkati bozulunca emmiyodu zaten öyle öyle bıraktı emmeyi sütüm kesildi mama verdim bende
Benim en büyük 7 yaşını bitirdi,ortanca 2yi bitirdi küçük de 11 aylık. Ortanca, küçüğü emzirirken uyuturken hiç rahat vermiyor 😄

Benim en büyük 7 yaşını bitirdi,ortanca 2yi bitirdi küçük de 11 aylık. Ortanca, küçüğü emzirirken uyuturken hiç rahat vermiyor 😄
Zor ama bugünlerde geçecek sonra onlar büyüyecek biz kücüklüklerini özleyecegiz. Annelik zorda olsa mükemmel bişey bence benim ikisi akıllı ortanca çok yaramaz sadece ama o kadarda olur çeremdeki insanlar diyolar sen 3 cocukla nasıl idare ediyon hepside kücük ama rabbim kolaylıgını veriyo

Valla canım benimki daha kıskanmayı bilmiyor şimdilik. Bakalım ilerde ne olacak. Birini uyutuyorum,diğeri uyanıp ağlıyor o onu uyandırıyor o onu

Zor ama bugünlerde geçecek sonra onlar büyüyecek biz kücüklüklerini özleyecegiz. Annelik zorda olsa mükemmel bişey bence benim ikisi akıllı ortanca çok yaramaz sadece ama o kadarda olur çeremdeki insanlar diyolar sen 3 cocukla nasıl idare ediyon hepside kücük ama rabbim kolaylıgını veriyo
Aynen canım herşey geçiyor. Yeterki RABBİM onların güzel günlerini bize göstersin. Benimki tam tersi büyüğü yaramazlık yapıyor. Bebekken çok uslu bir bebekti. Büyüdü yaramazlığa başladı. Herhalde içinde kalmasın diye şimdi acısını çıkarıyor😂

Akşam misafirim vardı. Güya kalkıp temizlik yapacam. Yemek yapacam. Sadece çocukların ihtiyaçlarını hallettim. Oturmuşum filim izliyorum. Buraya takılıyorum

Bana bir gaz verinde kalkayım bari işleri yapayım. Eltim onlar geldiler. Dün onlar gelmeden önce dip köşe temizlik yaptım. Hem onların çocukları hem bizimkiler derken tekrar ev kirlendi.

Benim en büyük oğlum kardeslerinden ayrılmak istemedi, hepsi aynı odada uyuyor.

Bana bir gaz verinde kalkayım bari işleri yapayım. Eltim onlar geldiler. Dün onlar gelmeden önce dip köşe temizlik yaptım. Hem onların çocukları hem bizimkiler derken tekrar ev kirlendi.
Valla benim cocuklar sabah 8de ayaktalar o yuzden saat 1 olmadan benim bütün islerim biter sonra öglen çorba yaparım cocuklara yediririm sonra uyurlar tekrar aksam yemegi yaparim oyle gun biter

Gece biri kalksa aglasa hepsi uyanır benim iki küçugum bazen geceleri uyanıp sebepsuz aglar o yuzden o ikisini aynı odada uyutamam
Bir müddet biz de bu sorunu yaşadık 2 ve 3 numaralar birbirlerini uyandirabiliyorlar. Hatta 2 numara sabah uyanıp ufaklığın yanina yatabiliyor, fermuari açıp kardesiyle ordan çıkmaya çalışıyor küçük park yatakta digerleri ranzada yatıyor. Gündüz de biri uyur, diğeri uyanır. Oluyor arada gece uyandıkları ama eskisi gibi değil.

Valla benim cocuklar sabah 8de ayaktalar o yuzden saat 1 olmadan benim bütün islerim biter sonra öglen çorba yaparım cocuklara yediririm sonra uyurlar tekrar aksam yemegi yaparim oyle gun biter
Valla gün içinde 3 çocukla yemek yapabiliyorsanız helal olsun. Ben de sabah corba iciriyorum kahvaltiya mirin kirin ediyor özellikle en büyük.

Back