- Konu Sahibi Ahtapot Anne
Evet kız canımİkizler kız mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kız canımİkizler kız mı ?
Maşallah benimde iki kızım bir oğlum var. Kızlarım bacılarım gibiler. Öyle severim onları. Bacım anam herşeylerim. Oğlum çok doyumsuz, ne yaparsam yapayım herşeeye hayır diyorsun diyor sürekli.evde belli kurallar var sınırlar var oda bunları aşmayı çok seviyor.Evet kız canım
Kac yaşlarında çocuklar?Maşallah benimde iki kızım bir oğlum var. Kızlarım bacılarım gibiler. Öyle severim onları. Bacım anam herşeylerim. Oğlum çok doyumsuz, ne yaparsam yapayım herşeeye hayır diyorsun diyor sürekli.evde belli kurallar var sınırlar var oda bunları aşmayı çok seviyor.
Çoğu üzülüyorum yoruluyorum bu durumdan.
Maşaallah canım Allah kolaylık versinSeninkiler kaç yaşındaMaşallah benimde iki kızım bir oğlum var. Kızlarım bacılarım gibiler. Öyle severim onları. Bacım anam herşeylerim. Oğlum çok doyumsuz, ne yaparsam yapayım herşeeye hayır diyorsun diyor sürekli.evde belli kurallar var sınırlar var oda bunları aşmayı çok seviyor.
Çoğu zaman üzülüyorum yoruluyorum bu durumdan.
Oğlum 7.5 yaşında ,kızım 5 , küçük kızım 25 aylıkKac yaşlarında çocuklar?
15 agustos diye belirlerdi dr bakalmTahmini doğum tarihi büyük kızımın doğum günü. Bu yıl 5 yaşını dolduracak. Allah bağışlasın sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Kurallar sınırlar olmalı, ama inan çevremde en yakınımdaki insanları göre göre değişmeye başladık. Koruyamıyorum esnetmeye başladım. Mesela tv yok, işte abur cubur alerjisi vardiye yasak. Ama tatlı geliyor zararlı ne varsa. Yaşları yakın. Aralarında 2 yaş 9 ay varMaşaallah canım Allah kolaylık versinSeninkiler kaç yaşında
Bende kuralcıyım
Yasaklar her zaman tatlıdırKurallar sınırlar olmalı, ama inan çevremde en yakınımdaki insanları göre göre değişmeye başladık. Koruyamıyorum esnetmeye başladım. Mesela tv yok, işte abur cubur alerjisi vardiye yasak. Ama tatlı geliyor zararlı ne varsa. Yaşları yakın. Aralarında 2 yaş 9 ay var
Oğlum 7.5 yaşında, kısım 5, küçük kızım 25 aylık.
Ben hayır dediysem dönmem ama herşeyede hayır demem. Genel olarak gayet mutlu çocukalar elhamdülillah çok şükür.Yasaklar her zaman tatlıdır
Biraz esnetilebilir.
Böyle yapıyoruz sonra çocuklarımız mükemmelliyetçi oluyor.Buda iyi değil aslında
Canım bende öyleyim ne yazık ki aşamadımBen hayır dediysem dönmem ama herşeyede hayır demem. Genel olarak gayet mutlu çocukalar elhamdülillah çok şükür.
Oğlum birilerini sinir etmeyi çok seviyor bunu nasıl aşacağız. Konuşuyoruz sürekli ama gene haz alıyor çocuk. Mesela yapma dedikleri halde usrrala yapıp gülüyor. Gelde sinirlenme. Mükemmeliyetçi olduğum için gençliğimde çok mutsuz oldum çok kötü huylarım var, keşke değişsem ama aksa halde mutsuz oluyorum. Mesela ev temiz derli toplu değilse agresif sinirli oluyorum. Bunu aşmak istiyorum.
Ger anında tadını çıkartmak istiyorum iuiki farkındayım bunun. Teşekkür ederim canım benim. Rabbim bizlerede nasip etsin büyütmeyi sağlıkla.Canım bende öyleyim ne yazık ki aşamadım
Çocuklar her dönem farklı davranıyorlar.Öyle kalmıyor merak etme
Amin inşaallahGer anında tadını çıkartmak istiyorum iuiki farkındayım bunun. Teşekkür ederim canım benim. Rabbim bizlerede nasip etsin büyütmeyi sağlıkla.
Bende ilk öyle anladım. Sonra profilde üyenin yaşı 39 diyor. Tabi ben daha acemi sayılırım bu konularda,belki profildeki bilgileri yanlış yorumlamışta olabilirimBen yaş anladım
Evet 39 yaşındayım ama haftaya 40 olacağımBende ilk öyle anladım. Sonra profilde üyenin yaşı 39 diyor. Tabi ben daha acemi sayılırım bu konularda,belki profildeki bilgileri yanlış yorumlamışta olabilirim
Bizde tv yok .Kızlar siz günde ne kadar televizyona izin veriyorsunuz?
Bizler şimdi diyoruz ne kadar güzel büyütmüşsünüz. Ama sizde aynı bizim gibi bu yollardan geçmişsiniz. Sonuçta bu yaşa kendileri gelmediler. Yada bir hayır sever büyütüp size getirmediAynen öyle canım çok şükürAma inanın şimdi daha zor
Büyüdükçe ihtiyaçlar,istekler,gereklilikler daha çok artıyor
Hoş buldum
Ne güzel her yaşın ayrı bir tadı varmış ama 40 başkaymış bir komşum söylediEvet 39 yaşındayım ama haftaya 40 olacağım
Yorumuna bayıldımmmmmmmBizler şimdi diyoruz ne kadar güzel büyütmüşsünüz. Ama sizde aynı bizim gibi bu yollardan geçmişsiniz. Sonuçta bu yaşa kendileri gelmediler. Yada bir hayır sever büyütüp size getirmedi
Yok vallahi tek başıma büyüttümHemde ailemden, çevremden farklı bir şehirdeBizler şimdi diyoruz ne kadar güzel büyütmüşsünüz. Ama sizde aynı bizim gibi bu yollardan geçmişsiniz. Sonuçta bu yaşa kendileri gelmediler. Yada bir hayır sever büyütüp size getirmedi