- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
- #1.821
Sizin ortancalar benim minik kızımla yaşıt.Canım senin ortanca ve küçük arasi 1.5 yas mı?
Bence sen ve ben burda 4.yü yapacağız. Niyet var çünkü. Bence çok çocuklu olunca o tempoya alışıyoruz. Hele emzirme bince uyku düzeni oturunca kendine vakit kalınca tamamdır. O zaman insan bir tane daha olsamı diye düşünüyor.Aynen canım şimdi 3 çocukla deliriyoruz,eee 4. de geri kalmasın sonra hepimiz deli o akıllı olmaz
aslında iyi yapıyorsun bir yandan, bende pkos var onun için hazır oluyorken önünü bırakmıştım.
Amin canım inşallahSağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Benim küçük 2.5 yaşında. Şimdi olsa yaparım o güç damarlarımda akan kanda mevcut
Bu ay silik çizgi gördüm ama sonra regl oldum.
İnşallah hayırlı vakitte nasip olur.
O sıkıntı bende de var, tek çocuğum+ annem babam ayrı. Bende kalabalık aile severim ama 4 çocuk çok korkunç geliyor gözümeBence sen ve ben burda 4.yü yapacağız. Niyet var çünkü. Bence çok çocuklu olunca o tempoya alışıyoruz. Hele emzirme bince uyku düzeni oturunca kendine vakit kalınca tamamdır. O zaman insan bir tane daha olsamı diye düşünüyor.
Arkadaşımın 3 oğlu var 4.ye planlı gebelik oldu ve ikiz kızları oldu. Maşallah subhanAllah. Şimdi 1 yaşında kızları. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Kk da okuyorum bazı konularda ilk gebelik olacak tüp bebek vs. Nasıl dua ediyorum anlatamam. Rabbim sen ol de yuvaları şenlensin istiyorum. Ve ben hep kalabalık 4 çocuk istedim. Yalnız büyüdüm anne ayrı baba ayrı hep bir eksiklik yaşadım. Şimdi evlatlarımda o huzuru o sevgiyi alıyorum doymuyorum. Rabbim korusun onları bizleri. Sağlık afiyet huzur versin yuvalarımıza
Ben tek çocuğum ömrüm sıkılmakla geçti, simdii ne mümkünO sıkıntı bende de var, tek çocuğum+ annem babam ayrı. Bende kalabalık aile severim ama 4 çocuk çok korkunç geliyor gözümeikisiyle başa çıkamıyorum daha
Ya dimiii şimdi de sıkılmayı özledim açıkçasıBen tek çocuğum ömrüm sıkılmakla geçti, simdii ne mümkün
Amin inşallah benimki 2019 kasım doğumlu. Az az konuşuyorSizin ortancalar benim minik kızımla yaşıt.
Hatta seninki 2019 Nisan benimki 11 mayıs. Senin ortanca konuşuyormu?
Benşmki bir dilli Allahım yiyorum her konuşmasına. Bu akşam abisinin elifbasını yırttı, asla kabul etmiyor sen yırttın diyor. Ama nasıl inanmamak mümkün değil. Birde akşam müzik açtık iki kız nasıl oynadılar. İçimde bir mutluluk oluyor onlar oynayıp eğlenince.
Benim iki büyük sürekli kavga ediyor. İnan ilk kez bugün kavgasız gürültüsüz bir gün yaşadık evde. Ve ben bandemiyi hatırladım o zamanda böyle güzel güzel oyunlar oynarlardı. Rabbim daim etsin hep anlaşsınlar
Bizim büyük de kaşla göz arasında ortancanin canını yakıyor.Amin inşallah benimki 2019 kasım doğumlu. Az az konuşuyorBenimki de büyük genelde ortancaya bağırıyor itiyor o öyle yapınca bende ona ister istemez bağırıyorum. Arkadaş günde bir çocuğa 1500 defa yapma etme denir mi bu günlerde sütten kestiğim için ortanca çok ağlıyor. Çocuğun durduğu zamanlarda da büyük rahat vermiyor yanından geçince yine itiyor. Dışarıya karşı çok koruyup kolluyor ama evde de kendisi rahat vermiyor
Iyi olmuş canim hepsi birlikte büyürler acılarını görmeyelim hepsi olurAynen canım şimdi 3 çocukla deliriyoruz,eee 4. de geri kalmasın sonra hepimiz deli o akıllı olmaz
aslında iyi yapıyorsun bir yandan, bende pkos var onun için hazır oluyorken önünü bırakmıştım.
Benim ortanca bebeğin ismini söylüyor birde öpücük atıyor bebeğeBizim büyük de kaşla göz arasında ortancanin canını yakıyor.karapisso benimki de papağan gibi her şeyi tekrar ediyor. Her derdini anlatıyor. Her dedigi anlasilmasa da konuşuyor, o da biz de cok rahatladik. Ben geldim baba geldi abi geldi biz geldik diyor bayılıyorum.
Amin amin canım. Valla ben ilk ile ortancanın arasını 5 yaş koymuştum, ortanca doğunca daha çok zorlanmıştım. Çünkü büyüğün ne bezi kalmıştı nede gece kalkması rahatlığa çok alışmıştım. Sonra başa sarınca baya bir zorlandım hele o uykusuz gecelere alışmam baya bir zaman almıştı. Onun için bazen diyorum hazır bez ıslak mendil ile uğraşıyorken RABBİM de nasip ederse ortadan çıksınlar. Şimdi bunları büyütüp 4/5 yıl sonra tekrar hamilelik doğum bebek bakması zor olur benim için.Iyi olmuş canim hepsi birlikte büyürler acılarını görmeyelim hepsi olur
Aynen oyle canim rahatlığa alıştık sonuçta yeni bebek yeni zorluklar bazen düşünemiyorum kendimi delirme pozisyonuna geçerim galibaAmin amin canım. Valla ben ilk ile ortancanın arasını 5 yaş koymuştum, ortanca doğunca daha çok zorlanmıştım. Çünkü büyüğün ne bezi kalmıştı nede gece kalkması rahatlığa çok alışmıştım. Sonra başa sarınca baya bir zorlandım hele o uykusuz gecelere alışmam baya bir zaman almıştı. Onun için bazen diyorum hazır bez ıslak mendil ile uğraşıyorken RABBİM de nasip ederse ortadan çıksınlar. Şimdi bunları büyütüp 4/5 yıl sonra tekrar hamilelik doğum bebek bakması zor olur benim için.
Bende oğluma sorumluluk veriyorum bebekle ilgili, kardeşinin altını değiştirmeme yardım edermisin vs. Bazen kirli bez kokunca beraber gülüyoruz, çok hoşuna gidiyor. Ama onun yanında öptüğüm zaman falan hemen bir bakışları değişiyor, yüzü düşüyor gibi oluyor. Beraber zaman geçirelim diye oğlumla oyun oynarken bebeği de getiriyorum onu da dahil ediyorum hemen o orda dursun anne diyor. Bide düşkündür bana oğlum ama alıştırmaya çalışıyorum bakalım.Benim ortanca bebeğin ismini söylüyor birde öpücük atıyor bebeğetabi
Fırsatını bulursa yüzünü yolmak istiyor ama o fırsatı vermiyorumbazen yanında oturunca birazcık ona yaslıyorum oda nasıl mutlu oluyor sanıyorki bebeği o taşıyor. Nasıl olacak bu büyükler ile halimiz Benim büyük 5 yaşına kadar tek büyüdü bazen diyorum acaba onun içinmi alışamıyor. Gerçi bir arkadaşımın ki büyük ile ortancanın arası 1.5 yaş oda kardeşini çok hırpalıyor. Ben anlamadım yaş fark az oluncada olmuyor çok oluncada olmuyor
Aynen oyle canim rahatlığa alıştık sonuçta yeni bebek yeni zorluklar bazen düşünemiyorum kendimi delirme pozisyonuna geçerim galiba
Yok canım insan alışıyor merak etme.
Amin amin canımBence sen ve ben burda 4.yü yapacağız. Niyet var çünkü. Bence çok çocuklu olunca o tempoya alışıyoruz. Hele emzirme bince uyku düzeni oturunca kendine vakit kalınca tamamdır. O zaman insan bir tane daha olsamı diye düşünüyor.
Arkadaşımın 3 oğlu var 4.ye planlı gebelik oldu ve ikiz kızları oldu. Maşallah subhanAllah. Şimdi 1 yaşında kızları. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Kk da okuyorum bazı konularda ilk gebelik olacak tüp bebek vs. Nasıl dua ediyorum anlatamam. Rabbim sen ol de yuvaları şenlensin istiyorum. Ve ben hep kalabalık 4 çocuk istedim. Yalnız büyüdüm anne ayrı baba ayrı hep bir eksiklik yaşadım. Şimdi evlatlarımda o huzuru o sevgiyi alıyorum doymuyorum. Rabbim korusun onları bizleri. Sağlık afiyet huzur versin yuvalarımıza
İllaki kıskançlık oluyor. Ama büyük evde olduğu zamanlarda sağolsun sürekli gürültü patırtı yapıyor. Benim bebek fazla kalabalık sevmiyor. Çoğu zaman emzirip yatağa bırakıyorum. Ortanca salonda oluyor onunla oynuyoruz bebek ağlayınca bu seferde bebeğe koşuyorum.Bende oğluma sorumluluk veriyorum bebekle ilgili, kardeşinin altını değiştirmeme yardım edermisin vs. Bazen kirli bez kokunca beraber gülüyoruz, çok hoşuna gidiyor. Ama onun yanında öptüğüm zaman falan hemen bir bakışları değişiyor, yüzü düşüyor gibi oluyor. Beraber zaman geçirelim diye oğlumla oyun oynarken bebeği de getiriyorum onu da dahil ediyorum hemen o orda dursun anne diyor. Bide düşkündür bana oğlum ama alıştırmaya çalışıyorum bakalım.
Yok kız öyle deme. Valla sağlıklı olsun öyle güzel gelirki annesine. Delirmeden huzurla büyütürsün.Aynen oyle canim rahatlığa alıştık sonuçta yeni bebek yeni zorluklar bazen düşünemiyorum kendimi delirme pozisyonuna geçerim galiba
Hemşehrim, senle ben çoğu konuda benziyoruz.Amin amin canımAynen o potansiyel var bizde yani insan alışıyor. Geçen yıl bu vakitlerde daha yeni öğrenmiştim hamile olduğumu. Bak şimdi 6 aylık oldu. Zaten o tempoyu ayarlıyorsun anne oldunmu bir işi yaparken başka bir işin planını kafanın içinde yapıyorsun.bende çok dua ederim öyle konulara denk gelince. Hatta bazen eşimede söylerim kk böyle bir arkadaş var çocuk sahibi olmak için ne kadar fedakarlık yapıyor Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?