Üç çocuklular, çok çocuklular

Canım inşallah bu ay sağlıklı yumurtalarımız olur ve gelecek aya sağlıkla hamile kalırız ..

Ooo bu süpermiş, yapıştım hemen:) ilk soruyla başlıyorum o zaman hamilelikte emzirmeye devam ettin mi
Evet ettim 4 ay daha emzirdim. Bana kalırsa bu durum sıkı beslenmeyle alakali benim tempo cok yogundu. Süt izni kullaniyordum,oglen arasi geldigimde de emzirmeye devam ediyordum. Eger evdeysen beslenmeni aksatmadan emzirmeye devam etmek senin icin daha kolay olabilir.

Gel arkadaşım benim ortanca 2.5 yasinda 3 numara 15 ayini yeni bitirdi. Sorulari alayim
Küçükken zor ama büyüyünce güzel olur bence benimkileri arası 4 yaş, aynı okula gitmeye heves ediyorlardı ama bunu yaşayamayacakları, biri ilkokula başlarken diğeri ortaokul olacak

kavs-i kuzah saçlarını sağlıkla kullan. Demek oğlanlar açık saçlı durmanı istiyor koca gibi. Bu arada annen madem biliyor teyzenle uyuşmadığını ne diye peşine takıyor. Neyse sen halledersin. Sen yazmıştın baya ben ha cevap yazayım uzun uzun derken unuttum şimdi yazıyorum. Ne kadar kalabalıkmış eşinin ailesi. Kız Doğulu değiller ama subhanAllah baya çoklar. Bizimkiler 8 kardeş. Araları yok denecek kadar az. Eltimgillerin çoğu fesat. Biri iyidir oda kendi hayatından memnun git gel yapmaz. Kendi ailesi yanında kocanın ailesini istemiyor.
İnşallah bizim yavrular dengine düşer.

Koca, oğlanların tersi. Kes rahat et der. Oğlan bir katalogda sarı saçlı bayan fotoğrafı görmüştü. Sen de böyle ol dedi. 6 yaşlarındadır tahminim. Demek ki güzellik fıtratlarında var.

Kalabalıklar evet. Aslında birisi de ölmüş. Futbol takımı yedek bile var diyorum. Kemmiyet değil keyfiyet. Keşke olabilseydi. Biz çekirdek aileydik ama eş dost akraba derken hep kalabalık büyüdük. Ailecek pikniğe gidelim dediğimizde bile 3 aileyi bulurdu babam. Bazen hoşuma gitmezdi. Kendi ailemle olmayı isterdim. Bir de annem babam sosyal insanlardı. Hala da öyleler. Bu akrabayı illa getirme muhabbeti de ondan kaynaklanıyor. Yiyelim içelim şenlenelim...Tamam da, ben bu ara çocuklarla yetişemiyorum ve de bizimkiler gibi dış odaklı değil, kendi ailem odaklıyım. Öncelik artık ben, eşim ve çocuklarım.
Annemle de konuşup gelmeyeceğimi söyledim. Bu hafta kızımın yazılı haftası. Çocuğu odaklamam gerek. Diğerlerinin de kursu var zaten.

Koca, oğlanların tersi. Kes rahat et der. Oğlan bir katalogda sarı saçlı bayan fotoğrafı görmüştü. Sen de böyle ol dedi. 6 yaşlarındadır tahminim. Demek ki güzellik fıtratlarında var.

Kalabalıklar evet. Aslında birisi de ölmüş. Futbol takımı yedek bile var diyorum. Kemmiyet değil keyfiyet. Keşke olabilseydi. Biz çekirdek aileydik ama eş dost akraba derken hep kalabalık büyüdük. Ailecek pikniğe gidelim dediğimizde bile 3 aileyi bulurdu babam. Bazen hoşuma gitmezdi. Kendi ailemle olmayı isterdim. Bir de annem babam sosyal insanlardı. Hala da öyleler. Bu akrabayı illa getirme muhabbeti de ondan kaynaklanıyor. Yiyelim içelim şenlenelim...Tamam da, ben bu ara çocuklarla yetişemiyorum ve de bizimkiler gibi dış odaklı değil, kendi ailem odaklıyım. Öncelik artık ben, eşim ve çocuklarım.
Annemle de konuşup gelmeyeceğimi söyledim. Bu hafta kızımın yazılı haftası. Çocuğu odaklamam gerek. Diğerlerinin de kursu var zaten.

Çalışıyorum hemde baya yoğun, emme sıklıgı azaldı zaten oğlumda ama daha çok küçük biraz daha emmesi iyi olurdu. Yine devam edeyim o zaman ben tamamen kesmeyeyim

Maşallah subhanAllah. Ne güzel planlı gebelikmi 3. Sağlıkla huzurla kucağına alırsın inşallah.
Yok aslında planlı olmadı, şaşkınım hala
Allah razı olsun canım benim amin inşallah ilk başlarda zorlanacağım ama ileride de rahat ederim diye düşünüyorum yani umarım

Amin cümlemize inşallah. Evet çocuklardan biri okula başladımı çok zor oluyor. Bazen diyorum keşke ortanca ile büyüğün arasını çok koymasaydım. Gerçi herşey kısmettir RABBİM ozaman kısmet etmemişki istememişim. Ortanca doğunca büyük okula başladı yolda bebek ile gidip gelmekten ölmüştüm. Akıllandım mı hayırüstüne 3. YaptımEskiden tek bebek ile büyüğü okuldan almaya giderdim şimdi ise 2 bebek ile gidiyorum çok şükür bu günlerimize pişman değilim iyiki varlar. Bunları biraz büyüteyim RABBİM nasip ederse 4. Yaparım inşallah ondan sonra hepimiz çok güzel delirelim diye

Çalışıyorum hemde baya yoğun, emme sıklıgı azaldı zaten oğlumda ama daha çok küçük biraz daha emmesi iyi olurdu. Yine devam edeyim o zaman ben tamamen kesmeyeyim
Varken anne sütüne devam.sonuna kadar. Ben sınırları zorlamayi seviyorum. Zamanla emdikce enerjimin kalmadigini hissederdim. Evde olsam biraz daha beslenmeme dikkat eder bir güzel emmeye devam edebilirdik. Doğumdan sonra ortancayi tekrar emzirmek istesem de kendi istemedi, sagdiklarimdan verdim. Iki yaşını böylelikle tamamladık. Simdi ikisi güzel oynuyor, anlaşıyor sadece en büyük abi oyunlari bozuldugu ve zaman zaman engellendigi icin muzdarip. Kolay olmuyor illa ki ama imkansiz bir durum yok. Alisiliyor bir sekilde. Bakıcı var mı su an?

Ooo bu süpermiş, yapıştım hemen:) ilk soruyla başlıyorum o zaman hamilelikte emzirmeye devam ettin mi
Bende hem hamilelikte hemde doğumdan sonra ortancayı emzirdim. 1 haftadır uğraşıyoruz sütten kesmeye çok üzülüyor aynı şekilde bende.2 yaşını doldurdu artık yeterli diyorum ikimizde çok zorlanıyoruz. Bebek tek başına sütleri bitiremiyor o da bende ağrı yapıyor. Eğer emzirmeyi düşünüyorsan doğumdan 1 ay kadar önce sütten kesmeyi dene çünkü doğumdan sonra çok zor oluyor. Şimdi gizli gizli odada bebeği emziriyorum.ne kadarlık hamilesin bebeğin şimdi kaç aylık. Belki yazmışsın zaman olmuyor bütün sayfaları okumaya kusura bakma.

Su an 7 ayliksa bebegin nisanda mi dogum yaptın? Dogum temmuza mi gelecek?

Ay kızlar uykusuzluktan bu gün başım çatlıyor, gözlerim ağrıyor. Ortancayı sütten kesiyorum geceleri çok ağlıyor uyanıp emmek istiyor. Onu sakinleştirip yatırıyorum bu defada bebek uyanıyor. Gece saat 2 gibi yatağa girdim ancak ortalığı toparladım. Geceleri hep evi derli toplu yapıp uyurum,sabah kalkınca iyi geliyor. Birde evim çok küçük oyuncaklar ortada dursa bile ev çok dağınık görünüyor. Ortanca 4 defa kalktı. Bebekte aynı şekilde 4 defa kalktı. Zaten bebek en son sabah saat 8:30 da uyandı bu saat olmuş hala yatmamış

Ne güzel devam ettirebilmişsin, bende o kadar güç yok gibi. Son ikisini aynı cinsiyettense güzel oynarlar yaşları da yakın olunca . Ama bende 2 oğlan var o yüzden kız istiyorum
Şu an büyük kreşe gidiyor küçüğe bakıcı bakıyor evet.

Sağlık olsun. Benim 3 oğlum var.2 de süt çocuğum biri kız biri erkek. Hep 5 çocuk isterdim, sağlığım üçüne el verdi. Diger ikisi de süt kardeşlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…