Yok galiba ya
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum. Bu arada perşembe yarım gün cuma tam gün tatiline ennnn az çoçuklar kadar seviniyorum. Eşimde evde olacak. Az dinlenirim. Saç boyatma işini ömrümde ilk kez 6 yıl önce yaptım ama ne renkler ne renkler. Karamel, röfle ardından platin sarısı arada koyu bakır... denedimde denedim sonra noldu saçlarım bırak beni dedi ve bıraktım bir yılda oldu bitti hepsi ve arkası gelmedi
Ahtapot Anne
hakaten sen yardımcı işini ne yaptın ?
Ben ne zaman biri gelsin yardıma desem eşim ben yardım ederim diyor
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Yapıyorda idare edecek kadar. Çoğu gene bana kalıyor. Gene bir konusunu açayım tutsun bir işin ucundan.
Bende sabah oğlumu okula bıraktım sonra 3 eczene dolaştım aradığım marka testi bulamadım içime sinmediği halda aldım bir test. Negatif çıktı. Neyse sonra komşuyu davet ettim kahvaltı yaptık ardından kızımı okula bıraktım. Sonra 3 saate yakın parkta güneşlendik eve çıkıp kahve yaptım parkta komşumla içtik. Oğlum okuldan geldi , parkta biraz daha durduk. Eve geldik yedir içir kızı uyuttum 20 dk sonra kalktı
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Sonra kızımı okuldan aldım. Yemek iş güç derken akşam 9 gibi uyuttum yavrularımı. Eşimle film izledik. Şimdi uyuyacağım.
Bu arada dün akşam 8.30 da uyuduk büyük kızımla , sonra gece on kez kalktım. Tövbe dedim daha erken uyumam.
Yaaa bu arada yemek listesimi yapsam diye düşünüyorum. Her gün düşünmektense belli başlı listeye göre yaparım.