- 12 Ocak 2019
- 2.928
- 6.523
- 158
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
- #1.741
Süt başında beklemezsen taşarmış. Nasıl beni tek bıraktın diye içlenmiş yazık... Üzüldüm bak süte.Kahvaltı keyfim sütün yanık kokusuyla son buldu
Altını kıstığım süt taştı ya , onu temizlemek eziyet
Ahh ikiside doğru teşhiş. Olan eni sonu bana oldu temizlemedim daha..Süt başında beklemezsen taşarmış. Nasıl beni tek bıraktın diye içlenmiş yazık... Üzüldüm bak süte.
Bensiz kahvaltı yapınca olmuş o.
Bende sevmem ama hallettim yağ çöze gerek kalmadan. Sonra kızımı okula bıraktım.Hiç sevmem yaa süt temizlemeyi
Şimdiden yağçöz vs sık istersen. İyice kuruyup kalmasın.
Riyazat candır.Bende sevmem ama hallettim yağ çöze gerek kalmadan. Sonra kızımı okula bıraktım.
Abdest alıp gidiyor artık. Her abdestli gittiğinde stekar veriyor hocası.
Eve geldim kızı parka götürdüm. Şimdi grldin sallıyorum umarım uyur.
Akşama yemeğim yok menüde belli değil. Aç kalsak olmazmı
Cocuklar ve riyazatRiyazat candır.
O bahane çocukları riyazata al.
Öğle namazını kılınca bende kızımı okula arabayla bırakıyorum. Öyle anlaştık. Zaman yok diye bahane bulmasını istemedim.
Rabbim abdestli namazlı etsin.
Yok ya beni 4. Cuye ikna edemez kimseElindeki silahı yavaşça yere bırak ve geri dön derim. Bunlar 4 -4 diye insanı yoldan çıkarma potansiyeline sahipler var. Ben ettim sen etme.
İmza: Bir dost
İşte çocuklar ve riyazat. Hayaller ve hayatlar işte çaktırmaCocuklar ve riyazat
Allahım diyorum benim
Cocukları açlıkla sınama
Hic bir cocugu rabbim sınamasın açlıkla
Ben nohut ile pilav yapcagim aksama bayadir yapmadigimi farkettim
Hergun ne pisirsem derdinden usandım
Yok ya beni 4. Cuye ikna edemez kimse
3. Ye 8 sene de ikna oldum
4. Cuye ikna olana kadar benden gecer zaten
Gecen sene ortalikta hic grip yoktu bu sene etkilesim olunca grip tekrar hortladıOkulda yine butun cocuklar hasta...
Benim oğluş da dahil tabi ki. Bu sene bi gözümüz açılmadı.
Cocuklar ve riyazat
Allahım diyorum benim
Cocukları açlıkla sınama
Hic bir cocugu rabbim sınamasın açlıkla
Ben nohut ile pilav yapcagim aksama bayadir yapmadigimi farkettim
Hergun ne pisirsem derdinden usandım
Hayırlısı olsun canım demek daha vakti var. Herşey nasip kısmettir.Yok galiba yaüzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum. Bu arada perşembe yarım gün cuma tam gün tatiline ennnn az çoçuklar kadar seviniyorum. Eşimde evde olacak. Az dinlenirim. Saç boyatma işini ömrümde ilk kez 6 yıl önce yaptım ama ne renkler ne renkler. Karamel, röfle ardından platin sarısı arada koyu bakır... denedimde denedim sonra noldu saçlarım bırak beni dedi ve bıraktım bir yılda oldu bitti hepsi ve arkası gelmedi
Ahtapot Anne hakaten sen yardımcı işini ne yaptın ?
Ben ne zaman biri gelsin yardıma desem eşim ben yardım ederim diyor
Yapıyorda idare edecek kadar. Çoğu gene bana kalıyor. Gene bir konusunu açayım tutsun bir işin ucundan.
Bende sabah oğlumu okula bıraktım sonra 3 eczene dolaştım aradığım marka testi bulamadım içime sinmediği halda aldım bir test. Negatif çıktı. Neyse sonra komşuyu davet ettim kahvaltı yaptık ardından kızımı okula bıraktım. Sonra 3 saate yakın parkta güneşlendik eve çıkıp kahve yaptım parkta komşumla içtik. Oğlum okuldan geldi , parkta biraz daha durduk. Eve geldik yedir içir kızı uyuttum 20 dk sonra kalktı
Sonra kızımı okuldan aldım. Yemek iş güç derken akşam 9 gibi uyuttum yavrularımı. Eşimle film izledik. Şimdi uyuyacağım.
Bu arada dün akşam 8.30 da uyuduk büyük kızımla , sonra gece on kez kalktım. Tövbe dedim daha erken uyumam.
Yaaa bu arada yemek listesimi yapsam diye düşünüyorum. Her gün düşünmektense belli başlı listeye göre yaparım.
Evet ya bizdede durum aynı. Amann olsunda grip olsun. Corona olsa 14 gün hayat zindan.Gecen sene ortalikta hic grip yoktu bu sene etkilesim olunca grip tekrar hortladı
Gecmis olsun
Amin canım regli oldum erkenden.Hayırlısı olsun canım demek daha vakti var. Herşey nasip kısmettir.
Çok merak ediyorum bir gün saat 8/9 gibi yatarsamnasıl olur acaba. Ben çocukları uyuturum ondan sonra bir az sakin kafa ile telefona bakarım. Tam uyuyacam ortanca kalkar onu uyuturum, bebek kalkar onu uyuturum bende uyuyacam derken saat olur sabahın 4.
Hayırlısı olsun. Ne diyorlar...akışa bırak.☺ Yaratacak Rabbim yaratır. Demek ki zamanı var.Amin canım regli oldum erkenden.
Ya kıyamam sana. Bebeğin ne kadarlık şimdi. Agucuk gugucuk yapıyormu.
Her annenin kozuBen ıspanak yaptim. Rüsvet olarak da köfte. İspanak yemeyene köfte yok denkleminden hepimiz mutlu ayrilicaz
Çok şükür 6 aylık oldu. Evet baya baya agucuk gugucuk yapıyorAmin canım regli oldum erkenden.
Ya kıyamam sana. Bebeğin ne kadarlık şimdi. Agucuk gugucuk yapıyormu.
Maşallah subhanAllah, sağlıkla büyütÇok şükür 6 aylık oldu. Evet baya baya agucuk gugucuk yapıyor. Odaya bırakıp çıktığımda arkamdan bakıp ağlıyor. Dönmeye başladı geçen döndü yüz üstü yere kapandı,hemen düzelttim.
Evet elhamdülillah çok şükür. Bıraktım akışına dilerim birgün bu hayalimi yaşamak nasip olur sağlık hayrılısıyla.Hayırlısı olsun. Ne diyorlar...akışa bırak.☺ Yaratacak Rabbim yaratır. Demek ki zamanı var.
Yürüyüşe çıkalım erkenden çocuklar gelmeden demiştik arkadaşla. Yağmur başladı inceden inceden. Kaldı şimdilik. Çaya devam o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?