Burada da böyle. 300 e gelirim demişti biri. Şirket ise ev 400 den başlıyor demişti. Yapacakları işe göre de fiyat artabilirmiş.
Zor işler...
Ben dayı kızıyla konuşurken telefonu kulaklığa taktım. Hiç aklımda yokken mutfak dolabının kapaklarını sildim. Bitti.
Bir oda bir odadır mantığıyla oturma odası, salon ve çocuk odasını silip süpürdüm. Çocuk odası hariç toz almadım ama. İnşaallah yarın yapabilirsem diğer yatak odası mutfağı, büyük balkonu vs temizlerim. Yapamazsam da problem etmiyorum.
Mevsim geçişi diye büyük bir poşet koydum çocukların gardrobun yanına. Küçülenleri elime geçtikçe poşete koyuyorum. Bitince belediyenin yerine veririm İnşaallah diye düşünüyorum.
29 Ekim ufaklığın doğum günü. Halı üstüne örtü yerine oyun halısı aldım. Sevdiler. Fırsat bulunca size çeker gönderirim.
İş varken yemekle uğraşasım gelmediğinden pratik olarak tarhana çorbası ve dünden haşladığım buğdaydan keşkek yaptım.
Yarın arkadaşla yürüyecektik. Başka arkadaş kahvaltıya çağırdı. Boğaz daha ağır bastı haliyle.
Yarın nasipse arkadaşa gideceğim.
Ay takvimine göre perşembe 14.30 dan sonra saç kesimi var. Bende o gün saçımı kestirmeyi düşünüyorum. Kuaförle randevulaştık. Normalde saçımı boyatmam. Değişiklik olsun diye belki aralara gölge attırabilirim diye düşünüyorum. Bakalım konuşacağız İnşaallah.
Çocukları bırakacak yer arıyordum. Allah tan perşembe öğleden sonra okul yok. Kızım çocuklarla evde kalır.
Komşu yayladan ahlat getirmişti. Baktım çok iyi olmayacaklar. Ben de sirke yapayım dedim. Geçen suya koymuştum. Şimdi süzüp sirke anası koydum içine. İnşaallah olur.