• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç çocuklular, çok çocuklular

Sabah kalktım kahvaltı ettik. Evi topladım akşam yemeğimi ayarladım bulaşıkları yıkadım. Çocukları giydirdim parka çıktık. Parkta baya bir gezdik büyüğün okulda etkinliği vardı. Bizde katıldık ortanca da orda baya oynadı. akşam eve geldik çocukları yedirdim baktım ev kirlendi süpürge yaptım. Eşim geldi yemek yedik bebeği uyuttum çay çekirdek keyfi yaptık. Bende birazdan kalkıp mutfağı toparlayacağım bizde bu gün böyle geçti çok şükür siz nasılsınız ne yaptınız bu gün inşallah herşey yolundadır

Burada da böyle. 300 e gelirim demişti biri. Şirket ise ev 400 den başlıyor demişti. Yapacakları işe göre de fiyat artabilirmiş.🙄 Zor işler...

Ben dayı kızıyla konuşurken telefonu kulaklığa taktım. Hiç aklımda yokken mutfak dolabının kapaklarını sildim. Bitti.

Bir oda bir odadır mantığıyla oturma odası, salon ve çocuk odasını silip süpürdüm. Çocuk odası hariç toz almadım ama. İnşaallah yarın yapabilirsem diğer yatak odası mutfağı, büyük balkonu vs temizlerim. Yapamazsam da problem etmiyorum.

Mevsim geçişi diye büyük bir poşet koydum çocukların gardrobun yanına. Küçülenleri elime geçtikçe poşete koyuyorum. Bitince belediyenin yerine veririm İnşaallah diye düşünüyorum.

29 Ekim ufaklığın doğum günü. Halı üstüne örtü yerine oyun halısı aldım. Sevdiler. Fırsat bulunca size çeker gönderirim.

İş varken yemekle uğraşasım gelmediğinden pratik olarak tarhana çorbası ve dünden haşladığım buğdaydan keşkek yaptım.

Yarın arkadaşla yürüyecektik. Başka arkadaş kahvaltıya çağırdı. Boğaz daha ağır bastı haliyle.😅 Yarın nasipse arkadaşa gideceğim.

Ay takvimine göre perşembe 14.30 dan sonra saç kesimi var. Bende o gün saçımı kestirmeyi düşünüyorum. Kuaförle randevulaştık. Normalde saçımı boyatmam. Değişiklik olsun diye belki aralara gölge attırabilirim diye düşünüyorum. Bakalım konuşacağız İnşaallah.
Çocukları bırakacak yer arıyordum. Allah tan perşembe öğleden sonra okul yok. Kızım çocuklarla evde kalır.

Komşu yayladan ahlat getirmişti. Baktım çok iyi olmayacaklar. Ben de sirke yapayım dedim. Geçen suya koymuştum. Şimdi süzüp sirke anası koydum içine. İnşaallah olur.
Saç boyatmak iyi gelir ya. Valla benim büyük evde olmadığı zaman bebeleri uyuturum, telefona kulaklığı takarım hem konuşur hemde temizliği yaparım. Öyle yapınca baya kolay oluyor gibi. Bu arada ahlat nedir 😊

Hemen sorayım. 😁 Kimsin, kimlerdensin? Seferoğullarından mı, Tellioğullarından mı?

Çocuklarını Allah bağışlasın. Kaç yaşlarındalar? Çalışıyor musun?

Bizimkilerin biri hamilelik var mı yok mu telaşında.Söylemesi ayıp, 4.yü istiyor da. Belki ayağını sürür, grupta bereket olur.😉😊
Diğeri gönlüne göre temizlik yapacak yardımcı bulamadı. Merakla bekliyoruz kaça bulacak?😄 Ondan bende sana sorayım sorularımı dedim. Umarım yanlış anlamazsın.🙈
Yok galiba ya :( üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum. Bu arada perşembe yarım gün cuma tam gün tatiline ennnn az çoçuklar kadar seviniyorum. Eşimde evde olacak. Az dinlenirim. Saç boyatma işini ömrümde ilk kez 6 yıl önce yaptım ama ne renkler ne renkler. Karamel, röfle ardından platin sarısı arada koyu bakır... denedimde denedim sonra noldu saçlarım bırak beni dedi ve bıraktım bir yılda oldu bitti hepsi ve arkası gelmedi :D

Ahtapot Anne Ahtapot Anne hakaten sen yardımcı işini ne yaptın ?
Ben ne zaman biri gelsin yardıma desem eşim ben yardım ederim diyor:D
Yapıyorda idare edecek kadar. Çoğu gene bana kalıyor. Gene bir konusunu açayım tutsun bir işin ucundan.
Sabah kalktım kahvaltı ettik. Evi topladım akşam yemeğimi ayarladım bulaşıkları yıkadım. Çocukları giydirdim parka çıktık. Parkta baya bir gezdik büyüğün okulda etkinliği vardı. Bizde katıldık ortanca da orda baya oynadı. akşam eve geldik çocukları yedirdim baktım ev kirlendi süpürge yaptım. Eşim geldi yemek yedik bebeği uyuttum çay çekirdek keyfi yaptık. Bende birazdan kalkıp mutfağı toparlayacağım bizde bu gün böyle geçti çok şükür siz nasılsınız ne yaptınız bu gün inşallah herşey yolundadır
Bende sabah oğlumu okula bıraktım sonra 3 eczene dolaştım aradığım marka testi bulamadım içime sinmediği halda aldım bir test. Negatif çıktı. Neyse sonra komşuyu davet ettim kahvaltı yaptık ardından kızımı okula bıraktım. Sonra 3 saate yakın parkta güneşlendik eve çıkıp kahve yaptım parkta komşumla içtik. Oğlum okuldan geldi , parkta biraz daha durduk. Eve geldik yedir içir kızı uyuttum 20 dk sonra kalktı :(
Sonra kızımı okuldan aldım. Yemek iş güç derken akşam 9 gibi uyuttum yavrularımı. Eşimle film izledik. Şimdi uyuyacağım.

Bu arada dün akşam 8.30 da uyuduk büyük kızımla , sonra gece on kez kalktım. Tövbe dedim daha erken uyumam.

Yaaa bu arada yemek listesimi yapsam diye düşünüyorum. Her gün düşünmektense belli başlı listeye göre yaparım.

Saç boyatmak iyi gelir ya. Valla benim büyük evde olmadığı zaman bebeleri uyuturum, telefona kulaklığı takarım hem konuşur hemde temizliği yaparım. Öyle yapınca baya kolay oluyor gibi. Bu arada ahlat nedir 😊
İşte çok çocuklu annelerin muhteşem fikirleri :KK70:
Bende öyleyim. Hatta kızımı uyuturken kulaklıkla bişiler izlediğim telefonla Kuran okuduğumda çok oldu, oluyor 😇😘

Hemen sorayım. 😁 Kimsin, kimlerdensin? Seferoğullarından mı, Tellioğullarından mı?

Çocuklarını Allah bağışlasın. Kaç yaşlarındalar? Çalışıyor musun?

Bizimkilerin biri hamilelik var mı yok mu telaşında.Söylemesi ayıp, 4.yü istiyor da. Belki ayağını sürür, grupta bereket olur.😉😊
Diğeri gönlüne göre temizlik yapacak yardımcı bulamadı. Merakla bekliyoruz kaça bulacak?😄 Ondan bende sana sorayım sorularımı dedim. Umarım yanlış anlamazsın.🙈
Hahahahahahhaha 😂😂😂 Kayseri de yaşıyorum çalışmıyorum. Çocuklarım 7 - 6 ve 3 buçuk yaşlarındalar 😬 Durum vahim anlayacağınız 😂 4. Yü de düşünen arkadaşımıza maşşallah Allah gönlüne göre versinnnnn😬 Temizlik fiyatlarındaki almış başını gidiyor gerçekten. Büyük şehirler daha da bi fena 😞 Kayseri ilçede 200 merkez de 250 tl.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 🤪

Bendeki deli cesareti isteyenlere nasip etsin Rabbim hayırlısı ile.
Delirme canım
Ahlat dağda kendiliğinden yetişir. Belki sizde adı başkadır.

images (11).jpeg

Amin amin canım sağol ALLAH razı olsun. Aynen hele hele insanları kullanlardan nefret ediyorum. Burda benim bir görümce bir de eltim var. Doğum zamanımda bile kimseden yardım istemedim herkesin evi var kendine göre bir planı var ne diye rahatsız edeyim derim. İkramlıklarımı yapar buzluğa atardım kaç arkadaş dedi gelelim yardım edelim yok sağolun derdim. İşimi bitirir ertesi gün kahve içmeye çağırırdım ki öyle daha rahat olurdum
Rekor bende demek. 7 görümcem var. 7 kocalı Hürmüzüm. Hepsini boşadım 3 talakla. Rahatım.😁
Dur bir dakika. Kaç elti vardı? 🤔 Hatırladım. 4( yazı ile dört 🙃)
Öyle kalabalık ama kalabalık içinde yanlız bir aile gibi ortaya karışık bir aile. Amaaaannn ben kafama göre takılıyorum hanımlar.🥳

Hahahahahahhaha 😂😂😂 Kayseri de yaşıyorum çalışmıyorum. Çocuklarım 7 - 6 ve 3 buçuk yaşlarındalar 😬 Durum vahim anlayacağınız 😂 4. Yü de düşünen arkadaşımıza maşşallah Allah gönlüne göre versinnnnn😬 Temizlik fiyatlarındaki almış başını gidiyor gerçekten. Büyük şehirler daha da bi fena 😞 Kayseri ilçede 200 merkez de 250 tl.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 🤪
Maşaallah barekallah boy boy.😍
Ben Antalya. 3 çocuk var çok şükür. 12-8-5 Bermuda Melek Üçgeni'nde hipotenüse dik çiziyoruz dermişim.😅

Dün eşime dedim. Mutfak dolabının kapağını sildim. 500 lira borcun var bana dedim. Dur bakem ödeyecek mi? 😁

Zaten benim soyledigim rakamlar da istanbul icin. Gercekten daha ihtiyaci olan, paranin ilac gibi gelecegi birini bulursun insallah. Cunku isin agir degil. Benim evimde is agir o yuzden para konusunda kimseyi kirmam. 9 köpek var bahcede, ama yagmur yagarsa verandaya geliyorlar.
12 de kedi... evde. 2 cocuk, cogunlukla benim annem, ben, bitmeyen misafir, esim... evin cogu kismi sade ama bi kismi da baya süslü ince is istiyor.

Buna ben 400 de dese veririm ama senin anlattigin kadarina 230 250 gibi olmali
Senin evi niyeyse bir hayal edemedim.🙈 Benimkiler kedi istediler. Benim üç kedim var diyorum. Hangi hayvanı istedilerse cevap hazır "var zaten bende üç tane." 😅

Masallah😍 oyy 3 cocukmus ben 8.5 sanmıştım
Birde 4. İstiyorsunuz galiba
Rabbim sağlıkla versin ins
Beni simdiden ya yanlışlıkla 4. Olursa korkusu aldi🙈
Benimkiler buyuduler baya😀
9-11
Evde bir miniğimiz yok hevesle bekleniyor kendisi
O kadar cok baskı yaptilarki elbirliğiyle
Artık bende kabul ettim🥰
Simdi iyiki diyorum ins sağlıcakla gelsin
karapisso karapisso da 8 çocukluk kapasite var da maşaallah barekallah, evi küçük canım. Allah'tan küçük.☺

Senin minik te hayırla gelsin. Mutlulukla sağlıkla gelsin. ❣

3. Cocuga hamile biri olarak şuraya kıvrılayım 😌😅
Selam kızlar
Cok endişeliyim
3 cocukla hayat nasil olacak diye
Sizleri okumaya geldim🥰
Elindeki silahı yavaşça yere bırak ve geri dön derim. Bunlar 4 -4 diye insanı yoldan çıkarma potansiyeline sahipler var. Ben ettim sen etme.
İmza: Bir dost

Delirme canım

Ahlat dağda kendiliğinden yetişir. Belki sizde adı başkadır.

Eki Görüntüle 2940616
Delirmemek elde değil. Bir silik çıkıyor bir negatif. Neyse ben attım aklımdan bakalım bat gececekmi. Oğlumu okula bıraktım Evim evim güzel evim beni süpür diyor. El mahkum başladım temizliğe. Canım patates kızartması istedi. Sonra güzel bir kahvaltı ısmarlayayım canım kendime 🥰

Senin evi niyeyse bir hayal edemedim.🙈 Benimkiler kedi istediler. Benim üç kedim var diyorum. Hangi hayvanı istedilerse cevap hazır "var zaten bende üç tane." 😅
Ahahaaa çok iyiydi bu. Bendede üç tane var. Oğlumun taklit yeteneği muhteşem, ses taklidi. Köpek gibi havlar ,kurt gibi ulur , yarış arabası olur gaza basar. Evde sürekli bir ses.... birde gaza basarken fıtıfıtıfıtı tükürüyor resmen:D

Elindeki silahı yavaşça yere bırak ve geri dön derim. Bunlar 4 -4 diye insanı yoldan çıkarma potansiyeline sahipler var. Ben ettim sen etme.
İmza: Bir dost
Eğer gebeysem tatlı ısmarlayacağım bana dua eden kuzenime :D
Öyle bir aşk bendeki , olsun ya 4 iyidir iyi.

Benim bi emektar kedim var Luna. 2 kere dogurdu birinde 5 birinde 4 tane. 2 tane de sokaktan geldi sonradan, biri cok depresif bi ruh halimde yagmurda geldi yanima. Biri de yine cok mutsuz bi gunumde parkta geldi bana. Hepsi bebeklerim cok seviyorum 💗💗

Köpeklerin de 5i yeni dogdu mayista 🥰🥰 torunlarim benim 🧿🖤

Delirmemek elde değil. Bir silik çıkıyor bir negatif. Neyse ben attım aklımdan bakalım bat gececekmi. Oğlumu okula bıraktım Evim evim güzel evim beni süpür diyor. El mahkum başladım temizliğe. Canım patates kızartması istedi. Sonra güzel bir kahvaltı ısmarlayayım canım kendime 🥰
Ooohhh sefan olsun.😍

Back