- 12 Ocak 2019
- 2.931
- 6.528
- 158
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
- #1.361
Hoş buldum sayfa çok güzel, geriye dönük mesajlara bakamadım ama son mesajların çok bilgilendirici.senden çok istifade edeceğim anlaşılanHoşgeldinGel burada şenlik var. Bol bol anne çocuk cıvıltısı(!)
Sürtünüyorum bacım, hadi bismillah.Four lights , kızlar sormadan ben sorayım.☺ Yarışmaya nerden katılıyorsun? Çocuklar kaç yaşlarında? Hamilelik nasıl gidiyor? Allah bağışlasın çocuklarını.
karapisso gel gel bak sürtün. 4.geliyor maşaallah barekallah. Hadi hayırlısıyla darısı başına.
kavs-i kuzah canım benimkilerin yaşı 12,11 ve 7. Hepsi okul çocuğu. Kimi ergen kimi birinci sınıf. Evdeki curcuna yi siz düşünün
Oğlum ellerinden öper 8 yaşında. Maşallah subhanAllah çok akıllı. Babası ilgili zamanıda var aslında sorun çok baskıcı ılmamız galibaa . Dursun istiyoruz genelde. Hemen büyüttüm adam ettim küçücük yavrumu. Allahım doğruyu kalbime nakşet, ayırma rızandan.Oğluş kaç yaşındaydı?
Aslında en güzel ilişkiyi babayla kurmalı ama baba işten yorgun geliyor genelde. Anneler etten kemikten olmadığı(!)için yorulma hissi de olmuyor ya malum, herşey anneye kalıyor. Anne işlerini en kolaylaştıracak şekile getiremezse moda tabirle tükenmişlik sendromuna giriyor. Çok mu keskin ifadeler kullandım bilmiyorum ama genel izlenimim bu. Hiçbişey erkek çocuklar için babanın yerini tutamaz bence. Çünkü önündeki örneği o. O da ister istemez yetersiz geliyorsa ben güvenilir bir arkadaş ortamı ya da abi,abla gibi ilgilenecek biriyle yardımlaşma taraftarıyım. Dersleriyle de ilgilenir, ruh haliyle de. Ama nerde bulunur bilmem. Genelde nesli tükendi onların.Ama bir umut işte...
Benim kızım 12 yaşında. 7.sınıfa geçti. Açıkçası her zaman doğru iletişimi kuramabiliyoruz. Bende ders noktasında topu babaya attım bu yıl. Ben ilgilrnirim dedi. Ooo benim yüküm yok dedim. 1.sınıfa baktım. Ufaklıkla ilgilenmeye çalıştım. Buraya kadar herşey toz pembe değil mi? Şimdi sonuç, sadece "çalış, ders yap" diyen ama yapıp yapmadığıyla ilgilenmeyen babası sebebiyle kalbim kadar temiz test kitapları...Babası diyor ki"Ne bileyim, ben yapıyor zannettim."Geçen konuştum kızımla. Az sayfalı kitaplardan başlayarak çözmesini, bitince geri dönüşüme atmasını, böylece o kitap yığınının azalacağını söyledim. Pomarado tekniğiyle çözmesini söyledim. Biraz gaza geldi gibi. Bakalım ne zaman sönecek?! Takip etmiyorsan çocukları, çok da birşey beklememek lazım. Sorumluluk almak zor geliyor. Bir yerlerde sıkıntı var da... işte...
Anne babanın niyeti güzel oluyor da ondan aslında. Çocuğu için en güzel, en iyi, en hayırlı...en en en'leri istiyoruz. Çocuk da "en tersi" oluveriyor.Oğlum ellerinden öper 8 yaşında. Maşallah subhanAllah çok akıllı. Babası ilgili zamanıda var aslında sorun çok baskıcı ılmamız galibaa . Dursun istiyoruz genelde. Hemen büyüttüm adam ettim küçücük yavrumu. Allahım doğruyu kalbime nakşet, ayırma rızandan.
Niyetimizin güzelliğine göre nasip etsin Ra her işimizi. Kolay gelsin canım. Ben grip oldum uzanıyorum. Oğlum yanımda ,kızlar uyudu az biraz kalmak istedi geç uyuyacak bugun.Anne babanın niyeti güzel oluyor da ondan aslında. Çocuğu için en güzel, en iyi, en hayırlı...en en en'leri istiyoruz. Çocuk da "en tersi" oluveriyor.Bende aslan kaplan olsunlar istiyorum ama daha ufaklığa bile 3 dediğimin 2 sini yaptırmıyorum. Doğuştan ergen bunlar. Neyse ben çamaşır toplamaya devam edeyim.
Sağolun hoşbuldum üçü de kız. Karnımdaki de Rabbim nasip ederse erkekHoşgeldin, sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Hepsinin cinsiyeti ne?
İlk ikisi ikiz gibiler. Rabbim size bağışlasın.
Maşallah subhanAllah, sağlıkla huzurla kucağına alırsın inşallah. Darısı bekleyen annelere olsun.Sağolun hoşbuldum üçü de kız. Karnımdaki de Rabbim nasip ederse erkek
Sağolun hoşbuldum üçü de kız. Karnımdaki de Rabbim nasip ederse erkek
Amin inşallah.isteyen herkese nasip etsin Allah'ımMaşallah subhanAllah, sağlıkla huzurla kucağına alırsın inşallah. Darısı bekleyen annelere olsun.
Maşallah Rabbim tüm çocuklarımıza sağlıklı güzel uzun ömürler versin inşallahBenimkiyle seninkiler yaşdaş. 12-7- 5 yaş bende
Evet benim oğluş da rekabeti sevdiğinden süre tutmak bizde de işe yarıyor.Kızlarla beraber okulun açmış olduğu Kur'an kursuna gidiyoruz, o yüzden erkenciyiz.
Ders çalışma konusunda maşallahkavs-i kuzah çok faydalı şeyler yazıyor bir tane de ben eklemek isterim.7 yaşındaki kızımın dikkat eksikliği var biraz, ilaç filan kullanmak istemedik(tabii ki gerek görülmesi halinde kullanılması gerekir) inanın bir soru çözerken o kadar çok oyalaniyor ki... Karakter olarak rekabet i sevdiği için ben de kısa süreli alarmlar kuruyorum. Mesela bu soru 2 dk için de çözülecek gibi. O zaman biraz gaza geliyor da az da olsa çalışıyor
Bir akrabqm da öyle. Sınıfçıydı. Tayini çıktıkları ilde mecbur özel eğitimci oldu. Hayırlısı...kavs-i kuzah seninkiler 1 kız 2 oğlan galiba. Aynen dediğin gibi biri 7. Sınıfa ortanca 6. Sınıfa en küçük de 2. sınıfa geçti. Benim asıl branş sınıf öğretmenliği ama özel eğitim e geçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?