Üç çocuklular, çok çocuklular

Four lights , kızlar sormadan ben sorayım.☺ Yarışmaya nerden katılıyorsun? Çocuklar kaç yaşlarında? Hamilelik nasıl gidiyor? Allah bağışlasın çocuklarını.

karapisso gel gel bak sürtün. 4.geliyor maşaallah barekallah. Hadi hayırlısıyla darısı başına.

Sürtünüyorum bacım, hadi bismillah.
Âmîn sağlıkla huzurla amin.

kavs-i kuzah canım benimkilerin yaşı 12,11 ve 7. Hepsi okul çocuğu. Kimi ergen kimi birinci sınıf. Evdeki curcuna yi siz düşünün

Hoşgeldin, sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Hepsinin cinsiyeti ne?
İlk ikisi ikiz gibiler. Rabbim size bağışlasın.

Oğlum ellerinden öper 8 yaşında. Maşallah subhanAllah çok akıllı. Babası ilgili zamanıda var aslında sorun çok baskıcı ılmamız galibaa . Dursun istiyoruz genelde. Hemen büyüttüm adam ettim küçücük yavrumu. Allahım doğruyu kalbime nakşet, ayırma rızandan.

Anne babanın niyeti güzel oluyor da ondan aslında. Çocuğu için en güzel, en iyi, en hayırlı...en en en'leri istiyoruz. Çocuk da "en tersi" oluveriyor. Bende aslan kaplan olsunlar istiyorum ama daha ufaklığa bile 3 dediğimin 2 sini yaptırmıyorum.Doğuştan ergen bunlar. Neyse ben çamaşır toplamaya devam edeyim.

Niyetimizin güzelliğine göre nasip etsin Ra her işimizi. Kolay gelsin canım. Ben grip oldum uzanıyorum. Oğlum yanımda ,kızlar uyudu az biraz kalmak istedi geç uyuyacak bugun.

Kızlarla beraber okulun açmış olduğu Kur'an kursuna gidiyoruz, o yüzden erkenciyiz.
Ders çalışma konusunda maşallah kavs-i kuzah çok faydalı şeyler yazıyor bir tane de ben eklemek isterim.7 yaşındaki kızımın dikkat eksikliği var biraz, ilaç filan kullanmak istemedik(tabii ki gerek görülmesi halinde kullanılması gerekir) inanın bir soru çözerken o kadar çok oyalaniyor ki... Karakter olarak rekabet i sevdiği için ben de kısa süreli alarmlar kuruyorum. Mesela bu soru 2 dk için de çözülecek gibi. O zaman biraz gaza geliyor da az da olsa çalışıyor

Evet benim oğluş da rekabeti sevdiğinden süre tutmak bizde de işe yarıyor. Onda da biraz dikkat eksikliği var. Tanı konulmadı ancak gözlemlerimiz bu yönde. Umarım olmaz. Dikkat odaklama çalışmalarını sürekli yapmasam da ona yönelik kitaplar, etkinlik çqlışmaları, sudoku vs yaptırıyordum ama yaz geldi, yayıldık. Maşaallah barekallah Kur'an-ı Kerim'e geçti. Öyle olunca da hiçbirşey yapamıyorum duygum yok. Artık nereden ne tutabilirsem... 7 yaşındaki kızın 2.sınıfa mı geçti? Öyleyse oğlumla qynı. 12 yaşındaki kızım da 7.sınıfa geçti. Sende de öyle mi Four lights ? Branşın nedir?

Sınıfçıyım ben. Aynen büyük kız 7.sınıf. diğeri 7 yaş 1.sınıf. diğeri 5 yaş ona düzgün bir okul bulamadık. Bulduk pahalı geldi. Sonra pandemiden kapandı vs. Sonra Kuran kursuna gitti 5 gün. O da kapandı canlı ders sayısı evde üçe çıktı. Hacı sabır modu başladı derken yaz tatilinde de aynı kursa hepsini devam ettirdim. Kaliteli eğitimi bulmak zor burada işte neresinden tutup kurtarırsam...
Bir akrabqm da öyle. Sınıfçıydı. Tayini çıktıkları ilde mecbur özel eğitimci oldu. Hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…