Üç çocuklular, çok çocuklular

Bizde çok etkilendik. Bütün beyinli çocuk kitabını okumuştum. Diyordu insan korkunca anlata anlata atacak o kokuyu , Bizde üç çocuk bütün gün olayı anlattılar. Dinle dinle şiştim..ama beyinleri kustu ve etkisini attılar üzerlerinden. Rabbim korusun hepimizi görünen görünmeyen bütün kazalardan belalardan.

Hava dedin bir ahhh çektim. Evin içi hamam gibi uyuyamıyorum bir o kanepeye bir bu odaya geçtim yokk her yer sıcak
Nerdesin yavrum
Urfanın sıkacağı kadar değildir..
Aman tövbe Rabbim. O nasıl bir sıcaklık hamam değil cehennemden bir esinti

İlginç bir yaklaşımmış. Bitün Beyinli Çocuk kitabı... Bakayım bulursam okuyayım. Demek ki her sefetinde ondan heyecanla, yaşar gibi anlatıyorlar tekrar tekrar. Hmmm. Azcık da babaya postala. Ona anlatsınlar. Yormasınlar güzel anneciği.

Nerdesin yavrum
Urfanın sıkacağı kadar değildir..
Aman tövbe Rabbim. O nasıl bir sıcaklık hamam değil cehennemden bir esinti
Ankara. Gündüz 42 dereceydi. Bu saattede çok sıcak. Mersin’e gldecektim bayramda. Burdan beterdir diye erteledim

Kendisini görmedim bdv de, beğeni istiyorsa orda her konuya gerekli gereksiz yazacak. Ama komik ilgi çekici ya da polemik yaratacak şeyler yazacak beğenileri toplayacak. Bir benle olur mu?
AY aman kalsın bdv nin konuları. Biz burda hayat buluyoruz motpve oluyoruz. Allah dert vermesin...

Kendisini görmedim bdv de, beğeni istiyorsa orda her konuya gerekli gereksiz yazacak. Ama komik ilgi çekici ya da polemik yaratacak şeyler yazacak beğenileri toplayacak. Bir benle olur mu?
Bak bdv ye hiç yazmadım ama acayip bir potansiyel biriktirdim okuya okuya. Hangi ekolü takip edeceğimi kararlaştıramadım.
Boşan bence' cilere mi uyayım, senin bedenin, senin kararın'cılara mı, kv'yle sakın başta birlik olma'cılara mı( bu birlik kelimesi de beni acayip irrite ediyor.),aaa nasıl yani, senin derdin dert midir, benim derdim yanında'cılara mı?

Şimdi düşünüyorum onun yanı sıra bir kitap daha okudum, acaba diğerindemiydi bu konu. Evet kesinlikle çocukalr anlatmalı, halbuki toplumda tam tersidir, konuşmayın aynı konuyu korkusu artmasın. Babada yanımdaydı, Allaha şükür oda anlıyor onları. Hele bebeğimiz, abiyi vurdular vurdular dedi uyanınca ağlayarak. Orda olmak istemezdim
Yarın müsait olunca sana kitapların isimlerini atacağım arkadaşım .

Ankara. Gündüz 42 dereceydi. Bu saattede çok sıcak. Mersin’e gldecektim bayramda. Burdan beterdir diye erteledim
Gözünü sevem Ankara ya sıcak diyorsan Mersin e gelme. Buharlaşırsın. Kaynak: Antalya da yaşayan sayın kendim.

Ben adamına göre yazıyorum gerçek dertlere aynı kendimmiş gibi yardımcı olur güzel fikirler veririm ama konu akıllara zararsa allah ne verdiyse geyik yapıyorum

Çok özür dileyerek, memleketimin şivesi ile tepki vereceğim. Zıkkımın kökü'cülere uy

Ben adamına göre yazıyorum gerçek dertlere aynı kendimmiş gibi yardımcı olur güzel fikirler veririm ama konu akıllara zararsa allah ne verdiyse geyik yapıyorum
Gerçekten bazı konular akıl dışı. Ya onlarda uyduruyor yada bazı hayatlar iğrenç. Bir üye vardı. 4.çocuğu için uğraşıyordu. Sonra annesi ve eşinin ilişkisi olduğunu anladı. Bilm gerçekmiydi..olmaz olaydı.

Ay bir gidemedim sizden ayrılamadım.
Maşaallah o da güzel. Gerçek dertlilerin dertlerine, özellikle kimsesi olmayan, kendini yalnız ve çaresiz hisseden hemcinslerime Allah yardım etsin. biliyorum sen varsın, woman var kudrolbar mıydı arkadaşın nicki. O var Aklımda kalan birkaç kemik kadro var. Allah yardımcıları olsun gerçekten bazen dertler de insanın içini buruyor. Şu kadarcık ömüre neler neler sığıyor? Vay beee

Ya ben yeni doğum yaptım ikizlerim oldu ama bunlar 2 yaşını geçince hemen 3.cocugu da istiyorum bazen delirmiş olduğumu düşünüyorum ikizlerin üstüne bi çocuk daha planlamak çılgınca geliyor
Ay maşallah subhanAllah, Rabbim size bağışlasın. Çılgınca ne demek. Bende 4.bebeğimi istiyorum Rabbimden. Onlar bizim neşemiz bereketimiz. Bakarsın oda ikiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…