- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
- #1.261
Önde olacak beğenileri, çözemeyecek ne varYarın tüm yazdıklarını beğenirim onu geçersin de geçince ne olacak orasını çözemedim işte
Hava dedin bir ahhh çektim. Evin içi hamam gibi uyuyamıyorumYaaa bir havamda mı olmasın?
Bizde çok etkilendik. Bütün beyinli çocuk kitabını okumuştum. Diyordu insan korkunca anlata anlata atacak o kokuyu , Bizde üç çocuk bütün gün olayı anlattılar. Dinle dinle şiştim..ama beyinleri kustu ve etkisini attılar üzerlerinden. Rabbim korusun hepimizi görünen görünmeyen bütün kazalardan belalardan.Yaaa bayağı macerakorkarım ben. Allah muhafaza. Çok da üzülür etkilenirim ne bileyim.
İnşaallah şifa olur arı. Biri boynundan olunca açıkçası ne olur ne olmaz tedbir bizden diye gittim hastaneye. Yoksa gayet rahat bir anneyim. Yeğen çok ısrar etti birde. Sağlıkçı olunca da kırmayayım dedim.
Bu ortanca ilginç bir çocuk. Hani gelir bulur deriz ya, yaylaya gittik. Ev bir akrabanın. Halıyı temizleyeceğiz vs. Derken ortancadan bir çığlık...olaya bak. Ölü arıyı görmemiş halını üzerinde. Üstüne basmış. İğnesi çocuğa battı. Yaniiii.. güler misin ağlar mısın?Genelde bu biraz pimpirikli. Ondan mıdır nedir, bir sürü çocuk var aynı yerde. İkisinde de bunu buldu. Şifa olacak, ihtiyacı var demek ki.
Nerdesin yavrumHava dedin bir ahhh çektim. Evin içi hamam gibi uyuyamıyorumbir o kanepeye bir bu odaya geçtim yokk her yer sıcak
Kendisini görmedim bdv de, beğeni istiyorsa orda her konuya gerekli gereksiz yazacak. Ama komik ilgi çekici ya da polemik yaratacak şeyler yazacak beğenileri toplayacak. Bir benle olur mu?Önde olacak beğenileri, çözemeyecek ne var
İlginç bir yaklaşımmış. Bitün Beyinli Çocuk kitabı... Bakayım bulursam okuyayım. Demek ki her sefetinde ondan heyecanla, yaşar gibi anlatıyorlar tekrar tekrar. Hmmm. Azcık da babaya postala. Ona anlatsınlar. Yormasınlar güzel anneciği.Bizde yok etkilendik. Bütün beyinli çocuk kitabını okumuştum. Diyordu insan korkunca anlata anlata atacak o kokuyu , Bizde üç çocuk bütün gün olayı anlattılar. Dinle dinle şiştim..ama beyinleri kustu ve etkisini attılar üzerlerinden. Rabbim korusun hepimizi görünen görünmeyen bütün kazalardan belalardan.
Ankara. Gündüz 42 dereceydi. Bu saattede çok sıcak. Mersin’e gldecektim bayramda. Burdan beterdir diye erteledimNerdesin yavrum
Urfanın sıkacağı kadar değildir..
Aman tövbe Rabbim. O nasıl bir sıcaklık hamam değil cehennemden bir esinti
AY aman kalsın bdv nin konuları. Biz burda hayat buluyoruz motpve oluyoruz. Allah dert vermesin...Kendisini görmedim bdv de, beğeni istiyorsa orda her konuya gerekli gereksiz yazacak. Ama komik ilgi çekici ya da polemik yaratacak şeyler yazacak beğenileri toplayacak. Bir benle olur mu?
Herkesin bir sınavı var bu hayatta. Benimkisi hep sağlık oldu. Olsun yaşıyorumya hala buna da şükür diyorumAY aman kalsın bdv nin konuları. Biz burda hayat buluyoruz motpve oluyoruz. Allah dert vermesin...
Bak bdv ye hiç yazmadım ama acayip bir potansiyel biriktirdim okuya okuya. Hangi ekolü takip edeceğimi kararlaştıramadım.Kendisini görmedim bdv de, beğeni istiyorsa orda her konuya gerekli gereksiz yazacak. Ama komik ilgi çekici ya da polemik yaratacak şeyler yazacak beğenileri toplayacak. Bir benle olur mu?
Şimdi düşünüyorum onun yanı sıra bir kitap daha okudum, acaba diğerindemiydi bu konu. Evet kesinlikle çocukalr anlatmalı, halbuki toplumda tam tersidir, konuşmayın aynı konuyu korkusu artmasın. Babada yanımdaydı, Allaha şükür oda anlıyor onları. Hele bebeğimiz, abiyi vurdular vurdular dedi uyanınca ağlayarak. Orda olmak istemezdimİlginç bir yaklaşımmış. Bitün Beyinli Çocuk kitabı... Bakayım bulursam okuyayım. Demek ki her sefetinde ondan heyecanla, yaşar gibi anlatıyorlar tekrar tekrar. Hmmm. Azcık da babaya postala. Ona anlatsınlar. Yormasınlar güzel anneciği.
Rabbim canına sağlık kalbine huzur versin.Herkesin bir sınavı var bu hayatta. Benimkisi hep sağlık oldu. Olsun yaşıyorumya hala buna da şükür diyorum
Gözünü sevem Ankara ya sıcak diyorsan Mersin e gelme. Buharlaşırsın. Kaynak: Antalya da yaşayan sayın kendim.Ankara. Gündüz 42 dereceydi. Bu saattede çok sıcak. Mersin’e gldecektim bayramda. Burdan beterdir diye erteledim
Ben adamına göre yazıyorum gerçek dertlere aynı kendimmiş gibi yardımcı olur güzel fikirler veririm ama konu akıllara zararsa allah ne verdiyse geyik yapıyorumBak bdv ye hiç yazmadım ama acayip bir potansiyel biriktirdim okuya okuya. Hangi ekolü takip edeceğimi kararlaştıramadım.
Boşan bence' cilere mi uyayım, senin bedenin, senin kararın'cılara mı, kv'yle sakın başta birlik olma'cılara mı( bu birlik kelimesi de beni acayip irrite ediyor.),aaa nasıl yani, senin derdin dert midir, benim derdim yanında'cılara mı?
Çok özür dileyerek, memleketimin şivesi ile tepki vereceğim. Zıkkımın kökü'cülere uyBak bdv ye hiç yazmadım ama acayip bir potansiyel biriktirdim okuya okuya. Hangi ekolü takip edeceğimi kararlaştıramadım.
Boşan bence' cilere mi uyayım, senin bedenin, senin kararın'cılara mı, kv'yle sakın başta birlik olma'cılara mı( bu birlik kelimesi de beni acayip irrite ediyor.),aaa nasıl yani, senin derdin dert midir, benim derdim yanında'cılara mı?
Beynimde tümör vardı uzun tedavi gördüm ameliyat oldum. Son bir kaç aydır çok iyiyim şükür.Rabbim canına sağlık kalbine huzur versin.
Gerçekten bazı konular akıl dışı. Ya onlarda uyduruyor yada bazı hayatlar iğrenç. Bir üye vardı. 4.çocuğu için uğraşıyordu. Sonra annesi ve eşinin ilişkisi olduğunu anladı. Bilm gerçekmiydi..olmaz olaydı.Ben adamına göre yazıyorum gerçek dertlere aynı kendimmiş gibi yardımcı olur güzel fikirler veririm ama konu akıllara zararsa allah ne verdiyse geyik yapıyorum
Maşaallah o da güzel. Gerçek dertlilerin dertlerine, özellikle kimsesi olmayan, kendini yalnız ve çaresiz hisseden hemcinslerime Allah yardım etsin. biliyorum sen varsın, woman var kudrolbar mıydı arkadaşın nicki. O varBen adamına göre yazıyorum gerçek dertlere aynı kendimmiş gibi yardımcı olur güzel fikirler veririm ama konu akıllara zararsa allah ne verdiyse geyik yapıyorum
Ay maşallah subhanAllah, Rabbim size bağışlasın. Çılgınca ne demek. Bende 4.bebeğimi istiyorum Rabbimden. Onlar bizim neşemiz bereketimiz. Bakarsın oda ikiz olurYa ben yeni doğum yaptım ikizlerim oldu ama bunlar 2 yaşını geçince hemen 3.cocugu da istiyorumbazen delirmiş olduğumu düşünüyorum ikizlerin üstüne bi çocuk daha planlamak çılgınca geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?