- Konu Sahibi Ahtapot Anne
- #1.301
B
Eşimin ablasının dibine gittik bugün gece çıktık eve gelmek için, ablasını görmek istemedi bile.
Bizde kalmadı o bağlar. Bakalım biz bize yetmeyi tam manasıyla ne zaman öğreneceğiz ...
Kendini yalnız hissetme , eğer istersen bir kahve yapıp beni arayabilirsin. Bende kahve yaparım içeriz birlikte... neden olmasın?
Bizi bizden başka daha iyi kim anlayacak?
Bugün İstanbul baya serindi. Nasılsın geçti günün?Ay cok hoş sohbetiniz. Okudum bayıla bayıla. Yarin 33 derece civarinda olacakmis hava sicakligi.. bakalim.nasil olacak. Hayırlı geceler. Bana da bir huzur geldi nedense..
Nadiren banada oluyor , annemi çok özleyince özellikle. Bazen çok kalabalık içinde yalnız yaşıyoruz... eşimin kaç abisi var bayramlaşmak nasip olmadı. Elti kişisini aradım 15 ysş büyük benden ama geri dönmeye tenezzül bile etmedi. Şimdi kim emek veriyor , kim saygı duyuyor.herkeste bir kin , bir ukalalık, bütün muhabbet para alışveriş hava fors... içine tüküreyim böyle mantığın.Kızlar içime bir yalnızlık çöktü. Kardeşim yok, akrabalarla aramız açık. Şöyle canım sıkıldı kafamı dinlemek istiyorum diyip gidebilecegim bir kapım yok sanırım. Cok üzgünüm.
Eşimin ablasının dibine gittik bugün gece çıktık eve gelmek için, ablasını görmek istemedi bile.
Bizde kalmadı o bağlar. Bakalım biz bize yetmeyi tam manasıyla ne zaman öğreneceğiz ...
Kendini yalnız hissetme , eğer istersen bir kahve yapıp beni arayabilirsin. Bende kahve yaparım içeriz birlikte... neden olmasın?
Bizi bizden başka daha iyi kim anlayacak?