Üç çocuklular, çok çocuklular

Bizi yazmışsınız sanki
 
Amin canım cümlemizin inşallah. Ay evet ya onu hiç sorma. Geçen bir arkadaş kahve içmeye geldi. Diyor bunlar güzel zamanları,hele bir büyüsünler. Dedim e ben öleyim ozamanbende büyüyecekler rahat edecem diyorum. Sen bunu diyince moralimi daha çok bozuyorsun dedim tabi anlayana
 
Benim doktor doğumdan sonra ağır kaldırma dedi. Rahim aşağı inermiş diye. Dedim benim 2 numara 19 aylık nasıl olacak. Oda bebek sürekli kucak istiyor.
Bu yıl izne gidecem inşallah annem onlara verecem bir ay
 
Yok yok geçiyor sen bakma onlara ben şuan çok daha rahatım elhamdülillah kendileri wc ihtiyaçlarını görüyorlar yemeklerini kendileri yiyebiliyorlar, kendi başlarına oyun oynuyorlar, ev işlerinde hatta yardımcı bile oluyorlar

bence problemler ergenlikle başlayacak buda normal.
 
Ayvalla rahatladım. Ergenlikten hepimiz geçtik canım o normal.
 
Merhaba yeni topik hayırlı olsun Yeni gördüm
Benimde 3 tane var. Cümlemizinkini Allah bağışlasın acılarını göstermesin inşallah.büyük 6 yaşında ortanca 19 aylık küçük 3 haftalık
Maşallah bebeğiniz hayırlı olsun. 19 aylık ile bebeği nasıl idare ediyorsunuz. İnşallah huzurlu bir bebeğiniz vardır size kolaylıklar dilerim. Benim küçük 25 aylık Bende istiyorum bir bebek daha. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
 
Aileler yardım ediyorlar mı? Ben tek bakıyorum Gurbetteyiz biz herşeyi kendimiz hallediyoruz. Eşim işten gelince oda ilgileniyor öyle
Ailem yok benim. Hepsi memlekette , eşimin 1.derecede yakınları zarar vermesin hayırları onların olsun. Velhasıl Bende 3 evladımı Rabbimin yardımıyla büyütüyorum. Yetiyorum elhamdülillah çok şükür. Eşinizin ilgilenmesi ne kadar rahatlatır sizi. Benim eşimde ilgilidir elhamdülillah. Ama çok saçma takıntıları var, inşallah biter onlarda. Mesela evi temizleme konusunda kendisi evdeyken istemiyor yapayım. Özellikle süpürme ve çocuk yıkamak. Asla istemez o evdeyken yıkansınlar. Tartışma konusu oluyor hep.
 
Amin sağol Allah razı olsun. Darısı başınıza inşallah Valla kolay dersem yalan olur. Ama Allah o gücü veriyor. ikisini aynı anda uyutmayı başarırsam süper olacak bebek çok huzursuz bazen 8/9 saat uyumadığı oluyor. Hasta olmadıkları sürece yine idare ediliyor. Geçen 2 numara hastalandı resmen onun karşısında ben bittim. O gün ikindi vakti kahvaltı etme fırsatım olmuştu. Büyüğünü okuldan alınca 2 saat parkta gezdiriyorum ki eve geldiğimizde televizyon izlemesinler diye.
 
Aynen öyle çoğu eş tarafı daha çok zarar veriyorlar. Eşim yardım eder. Bazen sabahları işe gitmeden ortancayı alır parka götürür. Bende o arada uyurum. Eskiden benim eşimde evde olduğu günlerde temizlik hele hele süpürge yapmamı asla istemezdi. Şimdi ben diyorum sen çocuklara bak ben buralara bir süpürge yapayım. Çünkü oda artık görüyor ben neye yetişeyim. İnşallah sizin eşinizde bu takıntılarından kurtulur.
 
Demi, kolay annelik varmı. Allah yardımcın olsun tatlım.
Bende aynısını yapıyorum. Allaha şükür iner. 40dk dediysem asla 41.dakika gelmez o an evdedir
 
Benim 4.olacak ama eşim istemiyor. Oğlum 8 yaşında kızım 5 bebeğim 2.
 
Demi, kolay annelik varmı. Allah yardımcın olsun tatlım.

Bende aynısını yapıyorum. Allaha şükür iner. 40dk dediysem asla 41.dakika gelmez o an evdedir
Sağol amin canım. Allah cümlemize kolaylık versin inşallah benimki ortanca babası ile takılmayı seviyor. Benimde işime geliyor
 
Benim 4.olacak ama eşim istemiyor. Oğlum 8 yaşında kızım 5 bebeğim 2.
Benim eşimde bazen benim çok yorulduğumu görünce yeter diyor. Bir kaç gün sonra diyor 4. Yapalım mı?2 kız 1 oğlan mı seninkiler. Valla benimki eskiden beri hayalimdi 4 çocuk. Ama bunları büyüteyim sonra inşallah Allah nasip ederse olur. Olmazsada RABBİM cümlemizinkini uzun sağlıklı ömürler nasip etsin bin şükür halimize.
 
Kızlar mama sandalyesine minder aldim ayni zamanda puset minderi olarak da kullaniyor ama yikadigimda tertemiz olmadi yemek damlayan yerler, yağlar hep iz yaptı. Orijinali gibi bir sey nerden bulabilirim, silinebilir olsun istiyorum.
 
Senin birde 3 haftalık bir bebek 4.için çok erken ve bu halde bile 4.nün bahsi geçiyorsa niyetiniz var demektir. Helal olsun böyle anlaşan birbirine destek çiftlere. Maşallah subhanAllah size. Evet 2 kız bir erkek. Seninkiler?
 
Kızlar mama sandalyesine minder aldim ayni zamanda puset minderi olarak da kullaniyor ama yikadigimda tertemiz olmadi yemek damlayan yerler, yağlar hep iz yaptı. Orijinali gibi bir sey nerden bulabilirim, silinebilir olsun istiyorum.
Canım ben hiç minder kullanmadım. Mama sandalyem İkeanın,orda orijinal minderler var görmüştüm.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…