• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç çocuklular, çok çocuklular

Kızlar günaydınnnn. Nasılsınız? Ben çok yazmaya fırsat bulamıyorum siz de başlığımızı unutmayın 😉

Merhaba yeni topik hayırlı olsun 😊Yeni gördüm
Benimde 3 tane var. Cümlemizinkini Allah bağışlasın acılarını göstermesin inşallah.büyük 6 yaşında ortanca 19 aylık küçük 3 haftalık
Allah bagislasin kolaylik versin 🤲🏻 Nasil gidiyor, benimde asagi yukari ayni senin gibiydi cocuklarin yas araligi 😅 cok zorlanmistim ben, simdi cok sükür gecti o günler 😅

Merhaba yeni topik hayırlı olsun 😊Yeni gördüm
Benimde 3 tane var. Cümlemizinkini Allah bağışlasın acılarını göstermesin inşallah.büyük 6 yaşında ortanca 19 aylık küçük 3 haftalık
Allah bagislasin, bizim planimizda ücüncü yoktu aslinda 🙂 korundugumuz halde oldu 😅 Rabbimin bize armagani iyiki olmus 😊
Allah bagislasin kolaylik versin 🤲🏻 Nasil gidiyor, benimde asagi yukari ayni senin gibiydi cocuklarin yas araligi 😅 cok zorlanmistim ben, simdi cok sükür gecti o günler 😅
Allah sağlık versin hepsine. Illa.ki kolay olmuyor ama güzel ve kolay olan ne var ki? Benim de büyük 7 yaşında, ortanca 2 diğeri de 1😅

Amin amin. Valla şimdi biraz zor geçiyor. Ortanca hep dışarı çıkmak istiyor. Ben büyüğünü okuldan almaya giderken,okuldan sonra 2/3 saat dışarda gezdiriyorum. Evden çıkmadan önce yemeğimi temizliğimi yapıyorum öyle çıkıyorum. Eşim işten gelince hep beraber eve geliyoruz.

Aileler yardım ediyorlar mı? Ben tek bakıyorum Gurbetteyiz biz herşeyi kendimiz hallediyoruz. Eşim işten gelince oda ilgileniyor öyle

Bir gününüz nasıl geçiyor?
Suan öyle pek bir düzenimiz yok pandemi nedeniyle, büyük oglum genelde evde dersleri online yapiyorlar, malum ergenlik basliyor yavas yavas, cok sükür antremanlari basladi yeniden, top oynuyor. Kücügüm krese gidiyor oda gecen hafta basladi, ortanca kuzumda bir hafta okula gidiyor bir hafta evde ders yapiyor...

Suan öyle pek bir düzenimiz yok pandemi nedeniyle, büyük oglum genelde evde dersleri online yapiyorlar, malum ergenlik basliyor yavas yavas, cok sükür antremanlari basladi yeniden, top oynuyor. Kücügüm krese gidiyor oda gecen hafta basladi, ortanca kuzumda bir hafta okula gidiyor bir hafta evde ders yapiyor...
Okullar acilsa hayatimiz duz3n3 gir3cek sanki ben öyle hissediyorum. Pandemi cin gibi çarptı bizi🤪

Amin çok doğru. RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşallah. Nasıl geçiyor gününüz
Benim annem yakin oturuyor büyüklerden birini götürüyor bazen. Canli derslerim.oldugunda kucukler beraber yapiyoruz. Nihayet okullarimiza kavusuyoruz da daha iyi olacak umuyorum.

Benim annem yakin oturuyor büyüklerden birini götürüyor bazen. Canli derslerim.oldugunda kucukler beraber yapiyoruz. Nihayet okullarimiza kavusuyoruz da daha iyi olacak umuyorum.
Valla çok büyük nimet annenin yakınında olması. Bende 3 numaradan önce çalışıyordum. Doğuma yakın işi bıraktım.

Bencede cok büyük nimet ailenin yakın olması... haftada bir saat bile baksalar insan deşarj olur...
hiiic kimsem yok, bende gurbet icinde gurbetteyim 😞 yıllarca kendim için doktora v.s. Gitmedim çocukları bırakacak kimsem yoktu, bunun sıkıntısı bile yani yanlız olmak çocukları bırakabilecek kimsenin olmaması, insanı moral olarak aşağıya çekiyor. onların randevularına hepberaber cümbür cemaat giderdik 😌 herseyimi kendim yapiyordum, eşim sabah gidiyor akşam geliyordu işten.

Bencede cok büyük nimet ailenin yakın olması... haftada bir saat bile baksalar insan deşarj olur...
hiiic kimsem yok, bende gurbet icinde gurbetteyim 😞 yıllarca kendim için doktora v.s. Gitmedim çocukları bırakacak kimsem yoktu, bunun sıkıntısı bile yani yanlız olmak çocukları bırakabilecek kimsenin olmaması, insanı moral olarak aşağıya çekiyor. onların randevularına hepberaber cümbür cemaat giderdik 😌 herseyimi kendim yapiyordum, eşim sabah gidiyor akşam geliyordu işten.
Şimdi ben bu durumdayım. Doğuma hep beraber gittik hastaneye. Çocuklara bakacak kimse olmadığı için,eşim çocuklara baktı ben yanlız doğuma girdim.Benim eşimde sabah çıkıyor akşam eve geliyor. Zaten çocukları doyur uyut derken gece yarı oluyor. Bende çok yorulmuş oluyorum resmen yatağa sızıyorum.

Şimdi ben bu durumdayım. Doğuma hep beraber gittik hastaneye. Çocuklara bakacak kimse olmadığı için,eşim çocuklara baktı ben yanlız doğuma girdim.Benim eşimde sabah çıkıyor akşam eve geliyor. Zaten çocukları doyur uyut derken gece yarı oluyor. Bende çok yorulmuş oluyorum resmen yatağa sızıyorum.
Allah yardımcın olsun canım 🤲🏻 Geçecek bu günler bunu hiç unutma ❤️ Ben hiç geçmiyecek sanırdım kimsede geçecek demiyordu “büyüdükce dertlerde büyüyormuş” sağolsunlar böyle diyip dahada aşağıya çekiyorlardı 😅

Back