- 15 Temmuz 2013
- 4.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.608
- 358
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
Audrey hepburnBen de tam hatırlamıyorum geçmişe gittim onun için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Audrey hepburnBen de tam hatırlamıyorum geçmişe gittim onun için
23 aylıktı canımD u t büyük olan tuvaletini ne zaman öğrendi ya da öğrendi mi diyeyim
Benimkiler en büyüğü 7yi, ortanca2 yi bitirdi. 3 numara da 11 aylık.Benim büyük kızım 3,5 yaşında küçük kzım 11 aylık temmuz 1 de 1 yaşını dolduracak inşallah
ı
Biz temmuz annelerinde beraberdik sanki23 aylıktı canım
Kiz mi?23 aylıktı canım
Tuvaleti öğretecek misin ortancayaBenimkiler en büyüğü 7yi, ortanca2 yi bitirdi. 3 numara da 11 aylık.
Yok canım ben ağustos annelerindeydim. Ama benimki sabırsızmış temmuzda doğdu. 34 haftalıkBiz temmuz annelerinde beraberdik sanki
Evet canım kız.Kiz mi?
Tuvaleti öğretecek misin ortancaya
Yok cnm cok erken.kritik dönem 4 yaş. Benim 1 numara 36 aylıktı ben de tuvalete gitmek istiyorum dedi ve 3 günde halletti 1 kez yatağa kaçırdı, 2 kez parkeye oldu bittim gece gündüz ayirmadik bağlamadık.Kiz mi?
Bir de malum küçük kardesi de olduğu icin o da her defasinda gelip alt acmaya yatiyor benimkini de degistir diye , sürekli basa dönmek ya da temizlemek istemiyorum o yüzden kendi isteyene kadar beze devam. hatirladim da en büyüğünü ne kınamıştı elalem hala mi bezliyorsun diye parkta. Belki de ikisi birden bırakır bakalim, zamana biraktim.Kiz mi?
Aynen zaten çok fazla üsteleyince daha kötü oluyoBir de malum küçük kardesi de olduğu icin o da her defasinda gelip alt acmaya yatiyor benimkini de degistir diye , sürekli basa dönmek ya da temizlemek istemiyorum o yüzden kendi isteyene kadar beze devam. hatirladim da en büyüğünü ne kınamıştı elalem hala mi bezliyorsun diye parkta. Belki de ikisi birden bırakır bakalim, zamana biraktim.
Ya ben hep şey derim . Çocuk kendini belli ediyo. Çocukların dilinden iyi anlamak lazım. Bende sütü erken verdim 5 aylıkta ek gıdaya geçtim falanBen cocuk.konusunda çatlağım biraz, biraz da sağır ek gidaya gec geçerim 1 yaştan önce hazır süt veririm.
Ya sensiz olur mu çok tecrübelisin bu konulardaŞey bende 2 çocuk var ama küçüğüm bala belaa bende gelebilir miyim
Yok kız sende naptınYa sensiz olur mu çok tecrübelisin bu konularda
kendi topiğine gelme sen burda olTeşekkür ederimm