• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç çocuklular, çok çocuklular

Kiz mi?

Tuvaleti öğretecek misin ortancaya
Yok cnm cok erken.kritik dönem 4 yaş. Benim 1 numara 36 aylıktı ben de tuvalete gitmek istiyorum dedi ve 3 günde halletti 1 kez yatağa kaçırdı, 2 kez parkeye oldu bittim gece gündüz ayirmadik bağlamadık.

Kiz mi?

Tuvaleti öğretecek misin ortancaya
Bir de malum küçük kardesi de olduğu icin o da her defasinda gelip alt acmaya yatiyor benimkini de degistir diye , sürekli basa dönmek ya da temizlemek istemiyorum o yüzden kendi isteyene kadar beze devam. hatirladim da en büyüğünü ne kınamıştı elalem hala mi bezliyorsun diye parkta. Belki de ikisi birden bırakır bakalim, zamana biraktim.

Bir de malum küçük kardesi de olduğu icin o da her defasinda gelip alt acmaya yatiyor benimkini de degistir diye , sürekli basa dönmek ya da temizlemek istemiyorum o yüzden kendi isteyene kadar beze devam. hatirladim da en büyüğünü ne kınamıştı elalem hala mi bezliyorsun diye parkta. Belki de ikisi birden bırakır bakalim, zamana biraktim.
Aynen zaten çok fazla üsteleyince daha kötü oluyo

Ben cocuk.konusunda çatlağım biraz, biraz da sağır 😅 ek gidaya gec geçerim 1 yaştan önce hazır süt veririm.

Ben cocuk.konusunda çatlağım biraz, biraz da sağır 😅 ek gidaya gec geçerim 1 yaştan önce hazır süt veririm.
Ya ben hep şey derim . Çocuk kendini belli ediyo. Çocukların dilinden iyi anlamak lazım. Bende sütü erken verdim 5 aylıkta ek gıdaya geçtim falan

Kadir Tuğcu sağ olsun, engin tecrübesiyle beni cok etkiledi. Her daim.memnun kaldim.

Back