- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
- #1.021
Canım benim moralini bozma diyet ile halledilecek bir hastalık.Kızlar moralim çok bozuk. Gebelik sonrası şeker için kan vermiştim. Bende şeker çıkmış. Doktor randevu verdi. Gelin konuşalım dedi
Etkilemiş olabilir fakat gebelik şekeri varmış, daha yeni doğum yaptın. Çok dikkat etmen lazım. Halsizlik ağrılar şekerden olabiliyor.Kan vermeden iki gün önce çok tatlı yemiştim. Acaba o etkilemiş olabilir mi.
Evet canım yurtdışındayım. Burda her yerde doktor var. Onun için diyorlar herşeyi uzmanına yaptırın. Valla bende haftaya randevuda doktora söyleyecem. Evet derse gidip tekrar kan veririm. Oraların güzel yanı çocuklar aşağıda tek başlarına oynayabiliyorlar. Burda parka çıkarınca illa yanında olacaz. Valla bende bu gün evi süpürdüm. Bir makine çamaşır vardı onları hallettim. Bebeleri doyur. Emzir altlarını değiştir uyut öyle uğraştım. Akşam yemeği için etli taze fasülye ile bulgur pilavı yaptım. Tatlı olarakta sütlacım vardı. Yemek yedik bebeği doyuruyorum. Sonra çay içecez. Bulaşıkları halledecem. Çocukları uyutacaz öyle işte.Merhaba hatunlar
A Asya89 bence yediğin tatlının etkisi olur. İçine sinmezse bir daha tahlil yaptır istersen canım.
Ağız içi yaralarakarapisso gibi bende karbonat tavsiye ederim. Birde karadut şerbeti derler. Ama senin durum biraz karışık anladığım kadarıyla yurtdışındasın. Yoksa burada karbonat yaptı diye polislik olan duymadım.
Bende rutin işler. Bugün 2 makine çamaşır yıka, ser, topla, ütüle... Mutfağı topla, yemek vs derken duş aldım. Rahatlatladım. Haşema almıştım. Bir hevesliydim ki biri küçük biri büyük oldu. Bari birinin bedeni tutsaydı.Nasip. İşte geri verip tekrar sipariş edeceğim inşaallah. Deniz sezonunu açamadım henüz.
Çömlek kahve fincanı takımından da cezve ve fincan kırılmış. Onları iade oluşturdum. Çabuk çözülür mesele inşaallah. Sağlam paketleseler de uğraşmasak...
Şimdi akşamı kılıp yemek hazırlığına başlarım inşaallah. Çocuklar dışarıda oynuyorlar. Sıcak olunca gündüz pek indirmedik. E tabii evi döktü ufaklık... Ben bu çocuğu ne yapsam...Döküntüsüne yetişemiyorum. Uyarıyoruz,anlatıyoruz...tamam diyor arkanı dön yine aynı. Banyo faslı olur az sonra aşağıdan gelirler.
Ortanca sevdi gibi futbolu.Bugün gitti geldi.
Eşim gelir işten yorgun.
Yarın karne günüymüş. Ben 18 Haziranda "ya tutarsa" diye gitmiştim Çocuklar için okula. Ama verilmedi. Pasta falan da almıştım. Döner ısmarlamıştım karne yemeği. Oğlum karne hediyesi ne alacaksın diyor. 1.sınıf saflığındaAllah size en güzel hediye beni vermiş. Daha ne istiyorsunuz dedim. Yırtar mıyım sizce?
Çok şükür verdiklerine ve vermediklerine.❣
Amin canım sağol. Çok şükür hiçbir sıkıntım yok. Yorgunluğum uykusuzluktan onu biliyorum çünkü çok az yatıyorum geceleri. Valla hiç dikkat edemedim ya. Keşke dikkat etseydim. Bundan sonra inşallah doktor ile konuşup diyet uygularım. Umarım hemen geçer. Bu şimdi diyabet mi yoksa daha gebelikten dolayı mı kalmış onu merak ediyorum.Canım benim moralini bozma diyet ile halledilecek bir hastalık.
Umarim doktorunda diyet hazırlar sende uygularsın , Rabbim saglik sihhat versin.
Etkilemiş olabilir fakat gebelik şekeri varmış, daha yeni doğum yaptın. Çok dikkat etmen lazım. Halsizlik ağrılar şekerden olabiliyor.
Bende bugün dünkü gibi halsizim. Rabbim yardımcımız olsun.
İnşallah diyabet değildir canım.Amin canım sağol. Çok şükür hiçbir sıkıntım yok. Yorgunluğum uykusuzluktan onu biliyorum çünkü çok az yatıyorum geceleri. Valla hiç dikkat edemedim ya. Keşke dikkat etseydim. Bundan sonra inşallah doktor ile konuşup diyet uygularım. Umarım hemen geçer. Bu şimdi diyabet mi yoksa daha gebelikten dolayı mı kalmış onu merak ediyorum.
İade işlerini hiç sevemem ama hep uğraşırım. Hadi bakalım bu kez düzgün bir haşema Nasip olur.Merhaba hatunlar
A Asya89 bence yediğin tatlının etkisi olur. İçine sinmezse bir daha tahlil yaptır istersen canım.
Ağız içi yaralarakarapisso gibi bende karbonat tavsiye ederim. Birde karadut şerbeti derler. Ama senin durum biraz karışık anladığım kadarıyla yurtdışındasın. Yoksa burada karbonat yaptı diye polislik olan duymadım.
Bende rutin işler. Bugün 2 makine çamaşır yıka, ser, topla, ütüle... Mutfağı topla, yemek vs derken duş aldım. Rahatlatladım. Haşema almıştım. Bir hevesliydim ki biri küçük biri büyük oldu. Bari birinin bedeni tutsaydı.Nasip. İşte geri verip tekrar sipariş edeceğim inşaallah. Deniz sezonunu açamadım henüz.
Çömlek kahve fincanı takımından da cezve ve fincan kırılmış. Onları iade oluşturdum. Çabuk çözülür mesele inşaallah. Sağlam paketleseler de uğraşmasak...
Şimdi akşamı kılıp yemek hazırlığına başlarım inşaallah. Çocuklar dışarıda oynuyorlar. Sıcak olunca gündüz pek indirmedik. E tabii evi döktü ufaklık... Ben bu çocuğu ne yapsam...Döküntüsüne yetişemiyorum. Uyarıyoruz,anlatıyoruz...tamam diyor arkanı dön yine aynı. Banyo faslı olur az sonra aşağıdan gelirler.
Eşim gelir işten yorgun.
Yarın karne günüymüş. Ben 18 Haziranda "ya tutarsa" diye gitmiştim Çocuklar için okula. Ama verilmedi. Pasta falan da almıştım. Döner ısmarlamıştım karne yemeği. Oğlum karne hediyesi ne alacaksın diyor. 1.sınıf saflığındaAllah size en güzel hediye beni vermiş. Daha ne istiyorsunuz dedim. Yırtar mıyım sizce?
Yırtarısın tabi ya, ama başka hediyede ister eminimMerhaba hatunlar
Eşim gelir işten yorgun.
Lego dedim amaaa fiyat uçuk. Senin önerin var mı?Yırtarısın tabi ya, ama başka hediyede ister eminim
Ne almayı düşünüyorsun?
Elhamdülillah çok şükür ala külli hal
Ooo tam adamına sordun. Biz lego adamıyız. Oğlum 3 yaşından beri tasarlıyor. Hayali kego tasarımcısı olmak.Denize 6 km kadar bir mesafemiz var. Bende halk plajı vs de değil de, sakin yerlerde, mümkünse sabah erkenden gidip 10.30 11.00 gibi çıkmak favorim. Mis gibi, henüz hiçkimsenin girmediği deniz candır. Ama benim şirin koyuma da küçük bir otel yapılıyor. Az kaldı bitmesine. Bir raha yok.
Babaanne demeleri fenaaAnneanne anneannr diye diye beyinlerini yıka.
Antalya yanıyor. Kuraklık var. Birkaç ağaç var eşimin ektiği. Sular azalmış şimdiden ne yapacağız diye düşünüyordu bugün. Rabbim bereket versin. Buralarda yaylalar bile kuru, hayvanlarını otlatmaya çıkarmayanlar olmuş yedirecek ot yok diye.Yaşantımızı gözden geçirmek lazım gibi gibi...
Oğlun akıllı bıdıksa evde de desteklersin. Ne güzel olur.Benimkine set aldım. Kitaplar aldım ama sevmiyor ödev mantığı olunca istemiyor.
Küçüğe de almıştım.
Zekare smart
Adeda
Adese
Bilsem setleri vs
Tübitak kitapları
Sudoku kitapları vs vs
İlgisini çekerse ayrıntılı yazarım inşaallah. Benimki gibi koleksiyon olmasın sonra.
LEGO alasım var da oda fiyat olarak uçuk geliyor açıkçası. Birde toplamazlarsa ciddi sıkıntı...küçük küçük birsürü parça...
Bizde okul devam ediyor. 2 hafta daha telafi var. Pzt salı çar. 4 er saat. 1.sınıfınki böyle. Yarın karne alımından sonra toplantı olacakmış. Bakalım öğretmen ne diyecek?
Orta kısım için ağustos sonuna kadar devam edecek program. Bende camiiye ya da dini bilgilerini pekiştirecek bir yerleri düşünüyordum. Ayarlamaya çalışacağım. Rabbim gönüllerine kendi sevgisini koysun. Ben yapamıyorum.
Canım üstte yazdım. Yani en az bi 200 lira gözden çıkarmak lazım.Lego dedim amaaa fiyat uçuk. Senin önerin var mı?
İnşallah canım benimde korkum diyabet çıkması.İnşallah diyabet değildir canım.
Canımsın aklıma ne geldi, ailede şeker hastası olan varmı ?İnşallah canım benimde korkum diyabet çıkması.
Araba olursa kumandalı davasında. E kaçıncı kumandalı bozuşları. Yazık yani.Canım üstte yazdım. Yani en az bi 200 lira gözden çıkarmak lazım.
Bu fiyata bir araba alınır.
Yok canım çok şükür.Canımsın aklıma ne geldi, ailede şeker hastası olan varmı ?
Tamam canım yarına inşallah bakar yazarım.Araba olursa kumandalı davasında. E kaçıncı kumandalı bozuşları. Yazık yani.Birde hotweels dev kule istiyor beyimiz. Kur'an-ı Kerim'i oku, alalım dedik. Bu çocuğun hiç ucuzu olmaz mı? Alınmaz değil, şartları zorlarsın, kendinden fedakarlık yaparsın vs vs ama değmiyor gibi geliyor açıkçası fiyat olarak. Tamam kaliteli, hayal gücünü geliştiriyor vs ama daha ulaşılabilir olmalı diye düşünüyorum.
Teknik lego diyince bu yıl robotik kodlamaya gönderdim.Orada da projeleri sevdi mesela. Robot kodlama seti düşündüm ama dur önce elimizdekileri bitirelim diye de üzerine düşmedim. Çünkü bir heves alınıyor. Sonra da kalıyor. Amacına ulaşmayınca benim de hoşuma gitmiyor.
Ayyhh çıldıriciiiğğmm!!! Düğün yapıyorlar akşamdan beri bangır bangır cezaiiirrrr şişeleeerrr ....Gidin düğün salonuna! Mahallr arası nedir?! Saat kaç olmuş?!Biter inşallah 12 ye.
Bu arada bize önereceğin lego numarası var ya, onlardan yazar mısın? Hangisi daha çok oğlanları mutlu eder?
Şimdi seninn adına daha rahatladım. Gebelik şekerinin devamıdır . Hiç kolay değil, ikiz bebekler büyük abla. Allah yardımcın olsun.Yok canım çok şükür.
Bu gün ablam ile konuştum. Ablam dedi bir ara çok stres yapmışım şekerim yüksek çıkmıştı dedi. Sonra o stresli dönemi atlatınca düzeldi dedi.
Bitti bittiTamam canım yarına inşallah bakar yazarım.
Ayy keşke bende oğlumu robotik kodlamaya yolllayabilseydim, onun legoları daha pahalı bide.
Bende senin gibi düşünüyorum.
Biz öyle her dediğini alan değiliz. Hatta şimşek meguinin tırını çok istemişti, beklettik baya. Kendi büyük legolardan tır yapıp uzun zaman eğlenmişti.
Hotwells dev kule alsak evde koyacak yer yok
Allah banada benşm gibi geniş ev isteyen herkese nasip etsin sağlıkla huzurla.
Düğün bittimi bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?