• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç çocuklular, çok çocuklular

Hayirli aksamlar kizlar kac gundur yogunluktan yazamadim malum kayin babam ameliyat oldu hastaneydi evdi cocuklardi derken ugrayamadim
Bugün babamizin is cikisina parki gittik borekti kolaydı karpuzdu iyi kudurdu sipalar yenice eve geldik cocuklari dus aldırdık minik adami uyuturken bakyim size bi dedim
Allah yardımcın olsun. Kp şifalar diliyorum. Güzel olmuş park işi.Bizde gittik , yeni geldik yola et uyutmaya çalışıyorum.
Hayırlı akşamlar kızlar. Valla ben bu gün evi topla bebeler ile uğraş. Randevuları vardı ikisini götürdüm. İlaç yazdırdı gittim eczaneden aldım. Eve geldim kendime bir kahve yaptım. Yarısını içemeden bebek ağladı,onunla ilgilendim. Sonra tekrar hazırlanıp çıktık. Büyüğünü okuldan aldım. Akşam için tost istedi. Evde bir kaç eksik vardı. Gidip onları aldık. Eve geldik bebeği doyurdum. Aldıklarımı yerleştirdim. Tost salata yaptım yedik. Şimdi bebeği uyutmaya çalışıyorum. Sonra gidip yarım kalan çayımı içeceğim inşallah. Valla yorgunluktan ayaklarımın altı ağrıyor gözlerim kapanıyor.
Okurken ben maradonuna yetişemedim hey maşallah subhanAllah arkadaşıma. Rabbim güç kuvvet versin.
Masallah bu yoğunluğa rağmen beni de unutmadin canim teşekkür ederim. Gittim cnm 1 saat durmaksızın konuştum, anlattım. Olumlu telkinlerde bulundu bana olumlu dönüşler yaptı. Bir sonraki görüşmemizde psikodrama icin hazir olursam yapacağımızı ekledi. Geçmişten bu yana gelen problemlerimin simdiki hayatima olumsuz etkilerini görünce ertelemek istememiştim. Gerekirse terapi, çift terapisine dönecek. Hafiflemis hissediyorum kendimi.
Yavrum, ben 3.den sonr terapist desteği aldım. Ama benim işim kolay değil.
Burasıda bana şifa olur inşallah.
Seninde gittiğin kapı sana açılan huzur kapısı aydınlık kapısı olsun.
Banada dua et.
Öfkeliyim hep, halbuki hayat doluyum neşeli halden anlayan, genelde dert dinleyip teselli akıl veren yok gösteren bitirim. Ama kendi yolumu şaşırıyorum.
Allahım yardımcımız olsun.

Son düzenleme:
Anne babalar serviscilik yapacak 😄
Acemi bir servis şoförüyüm, hak teâla yardımcım olsun.
Bizim karneler verildi. Bende bir heyecan bir heyecan. Fotoğraf çekip duruyordum. En son 1.sınıf sıkıldı yeter diye. Ortanca bana pis bir bakış attı, beni irezil ediyorsun bakışı.😅 Ben anlamam. Karne heyecandır. Yaa niye bunlar benim kadar heyecanlı değil.😅😆Ufaktan hediye de hazırlamış öğretmeni sağolsun. Bence eline kağıt geçmeli çocuğun. Yok isteyen indirsin vs olmuyor. İlla ekşın diyorum.😆
Bugün basketbola gittik. Tabi benim hatun illa kızlar çok olsun, yaşıtım olsun diyordu. Kızlar maşaallah güzel oynayınca farketti eksikliklerini. Bende hem 1.kademeye gidip teknik öğrenmesini sonra da bu teknikleri 2.kademede uygulamasını öğütledim. Mantıklı geldi. Böyle olursa haftada 4 gün basket kursu olabilir. Bakalım hayırlısı.

Telafi eğitimi adı altında 1.sınıfım 2 hafta daha okula gidecek. Aldıkları kaynağı bitirtmeye çalışacak öğretmeni.
6.sınıfım da ağustos sonuna kadar ders görecek. Eğlence vs kısmına çok da inanmıyorum. Çünkü senenin tekrarı şeklinde olacağını söyledi sınıf öğretmeni en azından matematik için. 2.dönem ders çalışmayı bırakıp denemelerde yanlışı artan kızıma bir destek olur inşallah.
Pazartesi Salı çarşamba öğleye kadar. Günde 4 saatmiş.
Bu arada cami saatiyle çalıştığı için onu da es geçmek istemiyorum. Hepsinden biraz biraz çok da yormadan... Hadi hayırlısı.

Az önce akşamı kıldım. Çamaşırları makineye attım. Mutfak masasını toplamaya zamanım olmamıştı. Onu toplarım inşaallah. Yatak odasını düzenleyebildiğim kadar düzenlemek aklımda. Kalırsa da yarına artık. Kendimi sıkmak istemiyorum. Bu sefer geriliyorum ve "gergin anne, gergin ev" oluyor maalesef.Hiç bu topa giresim yok.😅
Ahtapot Anne Ahtapot Anne psikologla görüşecektin. Görüştün mü?
Kolay gelsin, gene yoğun koşuşturmalı bir gün olmuş.. bizimde aşağı yukarı aynı. Aksini düşünemiyorum, alıştım ben bu tempoya. Elhamdülillah çok şükür.
Esas benim ortancaya lazım bişeyşer. Beni mahvetti, sürekli ağlıyor yeni doğan bebekler daha az ağlar.
Rabbim ne yapsak bir bahane bir problem
, minik elinden herleyş alıyor, ona acayip sinir oluyor ama abiside oynamak isterken oda hep ağlıyor ve çocuk istemiyor artık oyun moyun.

Ne yapacağım ben ya, baş başa vakit geçirmek lazım ama hangi ara.

Çocuklarına bütün alanlarda başarılar diliyorum. Sanada kolaylıklar....

Allah yardımcın olsun. Kp şifalar diliyorum. Güzel olmuş park işi.Bizde gittik , yeni geldik yola et uyutmaya çalışıyorum.

Okurken ben maradonuna yetişemedim hey maşallah subhanAllah arkadaşıma. Rabbim güç kuvvet versin.

Yavrum, ben 3.den sonr terapist desteği aldım. Ama benim işim kolay değil.
Burasıda bana şifa olur inşallah.
Seninde gittiğin kapı sana açılan huzur kapısı aydınlık kapısı olsun.
Banada dua et.
Öfkeliyim hep, halbuki hayat doluyum neşeli halden anlayan, genelde dert dinleyip teselli akıl veren yok gösteren bitirim. Ama kendi yolumu şaşırıyorum.
Allahım yardımcımız olsun.
Sağol canım arkadaşım🥰inşallah kalbine ferahlık versin RABBİM. Ara ara benimde oluyor. Çok bunalıyorum. Sanki herşey üstüme geliyor. Her dakikamız dolu geçiyor. Çocuklar sağolsunlar. Kendimize fazla zaman ayırmadığımız için buda bize sinir stres olarak geri dönüyor. Benim şu izin işi olsa çok iyi olur. Gerçi izne gitmekte ayrı bir sorun. 3 çocukla nasıl alışveriş yapacam. Herkese ayrı ayrı hediye alman lazım. Benim gözüme gelen çocuklarla nasıl olacak bu.

Sağol canım arkadaşım🥰inşallah kalbine ferahlık versin RABBİM. Ara ara benimde oluyor. Çok bunalıyorum. Sanki herşey üstüme geliyor. Her dakikamız dolu geçiyor. Çocuklar sağolsunlar. Kendimize fazla zaman ayırmadığımız için buda bize sinir stres olarak geri dönüyor. Benim şu izin işi olsa çok iyi olur. Gerçi izne gitmekte ayrı bir sorun. 3 çocukla nasıl alışveriş yapacam. Herkese ayrı ayrı hediye alman lazım. Benim gözüme gelen çocuklarla nasıl olacak bu.
Hediye işi zevklidir, hallolur daha çok vakit var , zamanı belli ise aşağı yukarı, sen başla şimdiden.
Allah razı olsun, duaların için teşekkür ederim.
Hepimizin kalbi ferahlar inşallah.

Acemi bir servis şoförüyüm, hak teâla yardımcım olsun.

Kolay gelsin, gene yoğun koşuşturmalı bir gün olmuş.. bizimde aşağı yukarı aynı. Aksini düşünemiyorum, alıştım ben bu tempoya. Elhamdülillah çok şükür.
Esas benim ortancaya lazım bişeyşer. Beni mahvetti, sürekli ağlıyor yeni doğan bebekler daha az ağlar.
Rabbim ne yapsak bir bahane bir problem
, minik elinden herleyş alıyor, ona acayip sinir oluyor ama abiside oynamak isterken oda hep ağlıyor ve çocuk istemiyor artık oyun moyun.

Ne yapacağım ben ya, baş başa vakit geçirmek lazım ama hangi ara.

Çocuklarına bütün alanlarda başarılar diliyorum. Sanada kolaylıklar....
Amin ortancanın yaşı kaçtı?

Son düzenleme:
Hediye işi zevklidir, hallolur daha çok vakit var , zamanı belli ise aşağı yukarı, sen başla şimdiden.
Allah razı olsun, duaların için teşekkür ederim.
Hepimizin kalbi ferahlar inşallah.
Cümlemizden Allah razı olur inşallah. Valla okadar yorgunumki herşey bana zor geliyor. Yolculuk bile gözüme geliyor. Bazen diyorum gözümü bir açsaydımki memleketteyim diye

Cümlemizden Allah razı olur inşallah. Valla okadar yorgunumki herşey bana zor geliyor. Yolculuk bile gözüme geliyor. Bazen diyorum gözümü bir açsaydımki memleketteyim diye
Çok haklısın. Enerjini yüksek tutacak canlı hücre taşıyan besinler ye iç.
Taze sebze boş yeşillik, mevsimine uygun.
Kuzum , ortanca Eylülde tam 5 yaşında olacak inşallah.

Çok haklısın. Enerjini yüksek tutacak canlı hücre taşıyan besinler ye iç.
Taze sebze boş yeşillik, mevsimine uygun.
Kuzum , ortanca Eylülde tam 5 yaşında olacak inşallah.
Valla canım çocuklardan fırsat yok ki. Karnım doyarsa şükür. Maşallah Allah bağışlasın. Oda bağırarak mızmızlanarak kendini ifade etmeye çalışıyor. Yanlış ama daha bilmiyor. Mecbur hep anlatacaksın. Benim büyükte 6 yaşında. Bazen çok akıllı oluyor. Bazende kardeşi oyuncağını alınca bir çığlık atıyor. Sanki etini koparıyorlar. Bende 10 defa anlatıyorum. İnşallah zamanla herşey düzelecek. Onlarda anlayacaklar.

Valla canım çocuklardan fırsat yok ki. Karnım doyarsa şükür. Maşallah Allah bağışlasın. Oda bağırarak mızmızlanarak kendini ifade etmeye çalışıyor. Yanlış ama daha bilmiyor. Mecbur hep anlatacaksın. Benim büyükte 6 yaşında. Bazen çok akıllı oluyor. Bazende kardeşi oyuncağını alınca bir çığlık atıyor. Sanki etini koparıyorlar. Bende 10 defa anlatıyorum. İnşallah zamanla herşey düzelecek. Onlarda anlayacaklar.
Aynısı.... sanki etini koparıyorlar benzetmesini kullanıyorum Bende:D
Çok haklısın, konuladac aşacağız bu durumları inşallah. Hepimize kolay gelsin 🥰
🖐🖐🖐4 çocuklu
Hoşgeldin, Allah bağışlasın. Kaç yaşlarındalar?

Herkeslereee hayrılı hafta sonraları diliyorum güzel emektar anneler 🥰
Bugun bi gezme düşünüyorum eşim pek niyetli değil bakalım ne yapacağız. Süleymaniye'yi seviyorum, belki oralara gideriz. Hava Bugun serin gecede iyiydi efil efil.
Sizlerd planlar neler?

Herkeslereee hayrılı hafta sonraları diliyorum güzel emektar anneler 🥰
Bugun bi gezme düşünüyorum eşim pek niyetli değil bakalım ne yapacağız. Süleymaniye'yi seviyorum, belki oralara gideriz. Hava Bugun serin gecede iyiydi efil efil.
Sizlerd planlar neler?
Hayırlı günler canım. Valla benim çocuklar hastalar. İlaç verdim birşeyler yedirdim. Bu gün parka çıkaracaktım. Yağmur yağıyor durursa çocukları dışarı çıkaracam. Akşam için yemek yaptım. Birazdan ortancayı öğlen uykusuna yatıracam. Sonra bende birşey yiyecem inşallah. Evi toplayacam bir süpürge yaparım öyle işte.

Bizim evin halleri..çok sakin geçirmeyi planladığım hafta sonu okadarda sakin geçeceğe benzemiyor..iki ufaklığı odalarını toplama görevi verdi verdim kavga sesleri arasında yazı okumaya çalışıyorum😁büyük kız işten..herzamanki sorduğu igrenç soruyu soruyor..anne akşama ne yiyoruz..iki numara dün azı dişlerini çektirmiş ah vah bir halde koltukta uzanmış ilgi bekliyor...ben sadece sakin bir hafta sonu istiyordum🤣🤣🤣neyse şu nevresimleri değiştireyim bari😁

Bizim evin halleri..çok sakin geçirmeyi planladığım hafta sonu okadarda sakin geçeceğe benzemiyor..iki ufaklığı odalarını toplama görevi verdi verdim kavga sesleri arasında yazı okumaya çalışıyorum😁büyük kız işten..herzamanki sorduğu igrenç soruyu soruyor..anne akşama ne yiyoruz..iki numara dün azı dişlerini çektirmiş ah vah bir halde koltukta uzanmış ilgi bekliyor...ben sadece sakin bir hafta sonu istiyordum🤣🤣🤣neyse şu nevresimleri değiştireyim bari😁
annelerin sakin bir gün geçirmesi ne mümkün 😂

Anneler için hafta içi hafta sonu farketmiyor.
Yaşınız kaç ?
Kaç kız kaç erkek.
Benim 3tene, büyük erkek 8 yaşında 5 yakında kızım 26 aylık kızım.

annelerin sakin bir gün geçirmesi ne mümkün 😂
Ne mümkün ne mümkün, çocuklar iyi olsun, sağlık olsun herley yoluna giriyor bir şekilde.
Biz çıktık ,Balata geldik. Kızım balıkköy deyipp duruyor:D eşim hamburger almaya gitti. Benim oğlan Burger kıng diyor. Çok güldük. Kınggggg :D
Sabah spora gitti geldi neşesi yerinde.
Birde kardeşlerini kızdirmaktan zevk almasa.......

Back