- Konu Sahibi Ahtapot Anne
- #1.061
Allah yardımcın olsun. Kp şifalar diliyorum. Güzel olmuş park işi.Bizde gittik , yeni geldik yola et uyutmaya çalışıyorum.Hayirli aksamlar kizlar kac gundur yogunluktan yazamadim malum kayin babam ameliyat oldu hastaneydi evdi cocuklardi derken ugrayamadim
Bugün babamizin is cikisina parki gittik borekti kolaydı karpuzdu iyi kudurdu sipalar yenice eve geldik cocuklari dus aldırdık minik adami uyuturken bakyim size bi dedim
Okurken ben maradonuna yetişemedim hey maşallah subhanAllah arkadaşıma. Rabbim güç kuvvet versin.Hayırlı akşamlar kızlar. Valla ben bu gün evi topla bebeler ile uğraş. Randevuları vardı ikisini götürdüm. İlaç yazdırdı gittim eczaneden aldım. Eve geldim kendime bir kahve yaptım. Yarısını içemeden bebek ağladı,onunla ilgilendim. Sonra tekrar hazırlanıp çıktık. Büyüğünü okuldan aldım. Akşam için tost istedi. Evde bir kaç eksik vardı. Gidip onları aldık. Eve geldik bebeği doyurdum. Aldıklarımı yerleştirdim. Tost salata yaptım yedik. Şimdi bebeği uyutmaya çalışıyorum. Sonra gidip yarım kalan çayımı içeceğim inşallah. Valla yorgunluktan ayaklarımın altı ağrıyor gözlerim kapanıyor.
Yavrum, ben 3.den sonr terapist desteği aldım. Ama benim işim kolay değil.Masallah bu yoğunluğa rağmen beni de unutmadin canim teşekkür ederim. Gittim cnm 1 saat durmaksızın konuştum, anlattım. Olumlu telkinlerde bulundu bana olumlu dönüşler yaptı. Bir sonraki görüşmemizde psikodrama icin hazir olursam yapacağımızı ekledi. Geçmişten bu yana gelen problemlerimin simdiki hayatima olumsuz etkilerini görünce ertelemek istememiştim. Gerekirse terapi, çift terapisine dönecek. Hafiflemis hissediyorum kendimi.
Burasıda bana şifa olur inşallah.
Seninde gittiğin kapı sana açılan huzur kapısı aydınlık kapısı olsun.
Banada dua et.
Öfkeliyim hep, halbuki hayat doluyum neşeli halden anlayan, genelde dert dinleyip teselli akıl veren yok gösteren bitirim. Ama kendi yolumu şaşırıyorum.
Allahım yardımcımız olsun.
Son düzenleme: