Bizim karneler verildi. Bende bir heyecan bir heyecan. Fotoğraf çekip duruyordum. En son 1.sınıf sıkıldı yeter diye. Ortanca bana pis bir bakış attı, beni irezil ediyorsun bakışı.
Ben anlamam. Karne heyecandır. Yaa niye bunlar benim kadar heyecanlı değil.
Ufaktan hediye de hazırlamış öğretmeni sağolsun. Bence eline kağıt geçmeli çocuğun. Yok isteyen indirsin vs olmuyor. İlla ekşın diyorum.
Bugün basketbola gittik. Tabi benim hatun illa kızlar çok olsun, yaşıtım olsun diyordu. Kızlar maşaallah güzel oynayınca farketti eksikliklerini. Bende hem 1.kademeye gidip teknik öğrenmesini sonra da bu teknikleri 2.kademede uygulamasını öğütledim. Mantıklı geldi. Böyle olursa haftada 4 gün basket kursu olabilir. Bakalım hayırlısı.
Telafi eğitimi adı altında 1.sınıfım 2 hafta daha okula gidecek. Aldıkları kaynağı bitirtmeye çalışacak öğretmeni.
6.sınıfım da ağustos sonuna kadar ders görecek. Eğlence vs kısmına çok da inanmıyorum. Çünkü senenin tekrarı şeklinde olacağını söyledi sınıf öğretmeni en azından matematik için. 2.dönem ders çalışmayı bırakıp denemelerde yanlışı artan kızıma bir destek olur inşallah.
Pazartesi Salı çarşamba öğleye kadar. Günde 4 saatmiş.
Bu arada cami saatiyle çalıştığı için onu da es geçmek istemiyorum. Hepsinden biraz biraz çok da yormadan... Hadi hayırlısı.
Az önce akşamı kıldım. Çamaşırları makineye attım. Mutfak masasını toplamaya zamanım olmamıştı. Onu toplarım inşaallah. Yatak odasını düzenleyebildiğim kadar düzenlemek aklımda. Kalırsa da yarına artık. Kendimi sıkmak istemiyorum. Bu sefer geriliyorum ve "gergin anne, gergin ev" oluyor maalesef.Hiç bu topa giresim yok.
Ahtapot Anne
psikologla görüşecektin. Görüştün mü?