• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç çocuklular, çok çocuklular

Bitti bitti 😅
Bu hafta düğün haftası sanırım da yani düğün salonunda olsa ses duymayız en azından. Mahalle olunca hasta var, çocuk var, yaşlı vs... Neyse şükür bunları da everdik. Gidip Ben ettim, siz etmeyin mi deseydim?🤣😂

Yarın sen yazınca araştırırım inşaallah. Gönüllerine göre hayırlısı olsun kuzuların.🥰
Ben ettim sizde edin diyecennn :D
Bekarlık sultanlıkmıdır hakkatten ya ?
Yarın karne alıyor hayırlısıyla. Allaha şükür.

Tamam canım yarına inşallah bakar yazarım.
Ayy keşke bende oğlumu robotik kodlamaya yolllayabilseydim, onun legoları daha pahalı bide.
Bende senin gibi düşünüyorum.
Biz öyle her dediğini alan değiliz. Hatta şimşek meguinin tırını çok istemişti, beklettik baya. Kendi büyük legolardan tır yapıp uzun zaman eğlenmişti.
Hotwells dev kule alsak evde koyacak yer yok :KK70:
Allah banada benşm gibi geniş ev isteyen herkese nasip etsin sağlıkla huzurla.

Düğün bittimi bari:KK66:
Amin amin amin. Bende çok istiyorum büyük bir evimin olmasını. Tabi rabbim hayırlısını versin. İnşallah ağız tadı ile oturmayı nasip edecek evlerimiz olsun.

Şimdi seninn adına daha rahatladım. Gebelik şekerinin devamıdır . Hiç kolay değil, ikiz bebekler büyük abla. Allah yardımcın olsun.
Tekrar ne zaman gideceksin. O arada beyaz ekmek, vs neler yapsak ise dikkat et.
Bol sebze salata su, soğan sarımsak , zencefil suyu, elma sirkesi, limonlu su, özellikle dereotu ye. Şifa olsun canım.
Sağol canım Allah razı olsun. İçimi rahatlatın. İnşallah RABBİM hayırlı sağlıklı 4. Evladını nasip etsin. Oğluna oyun arkadaşı olsun🤲Valla canım haftaya doktor ile konuşacağız. Bakalım o ne zaman derse

Sağol canım Allah razı olsun. İçimi rahatlatın. İnşallah RABBİM hayırlı sağlıklı 4. Evladını nasip etsin. Oğluna oyun arkadaşı olsun🤲Valla canım haftaya doktor ile konuşacağız. Bakalım o ne zaman derse
Amin canım benim amin. Sanada şifalar versin. İyi olur, sen kendini üzme.

Bitti bitti 😅
Bu hafta düğün haftası sanırım da yani düğün salonunda olsa ses duymayız en azından. Mahalle olunca hasta var, çocuk var, yaşlı vs... Neyse şükür bunları da everdik. Gidip Ben ettim, siz etmeyin mi deseydim?🤣😂

Yarın sen yazınca araştırırım inşaallah. Gönüllerine göre hayırlısı olsun kuzuların.🥰
Kuzum geçenlerde oğlumun dişi çok ağrıdı. Hep lego motosiklet istiyordu, eşimde dişlerini yaptırması için aldı.
31114 kodu bakabilirsin.

Herkese güzel cumalar diliyorum 🥰
Buh karne günü, çoluk çocuk güzelce giyinip süslenip gittik geldik, sağ salim atlattık bu günüde. Elhamdülillah çok şükür.

Kutu fasulye yapacağım sonunda.
Z.yağlı yapacağım. Midem bulanıyor etten.
Çocuklar evde dışarısı yanıyor. Eve zor attım kendimi. Akşam için yemeği dışarıda yeriz diyorum bakalım duruma göre.
Sizlerde ne var ne yok?

Hepinize güzel günler kızlar.. iki gündür çok bitkinim, sicak cok yordu beni, çarpıldım resmen. Kendi okulumuzdan karnemizi alamadik 5 temmuzda verilecekmis neden onu da anlamadim.. sordum cevap alamadim. Ufaklik 2 gündür sicaktan uyumuyor. 1 saat uyuyup uyaniyor.o da ben de cok yorulduk. Cok ama cok uzun bir aradan sonra akraba ziyareti planladik hafta sonuna, hayırlısı. Tedbiri elden birakmadan. Okullar tatil oldu, 2 ay insallah güzel geçer. Yazı verimli gecirmek istiyorum. Hem kendim hem de cocuklarim icin.

Hepinize güzel günler kızlar.. iki gündür çok bitkinim, sicak cok yordu beni, çarpıldım resmen. Kendi okulumuzdan karnemizi alamadik 5 temmuzda verilecekmis neden onu da anlamadim.. sordum cevap alamadim. Ufaklik 2 gündür sicaktan uyumuyor. 1 saat uyuyup uyaniyor.o da ben de cok yorulduk. Cok ama cok uzun bir aradan sonra akraba ziyareti planladik hafta sonuna, hayırlısı. Tedbiri elden birakmadan. Okullar tatil oldu, 2 ay insallah güzel geçer. Yazı verimli gecirmek istiyorum. Hem kendim hem de cocuklarim icin.
İnşallah hepimiz için verimli bir yaz olur.
Sıcaklar hepimiz bunaldık. Benim bebeğimde üç dört gecedir uyumuyor.

İnşallah hepimiz için verimli bir yaz olur.
Sıcaklar hepimiz bunaldık. Benim bebeğimde üç dört gecedir uyumuyor.
Kendi okulimuzda faaliyetler yetersiz, yakindaki baska bir okula göndereceğim, ona iyi gelecek biliyorum.

Kendi okulimuzda faaliyetler yetersiz, yakindaki baska bir okula göndereceğim, ona iyi gelecek biliyorum.
Bizimde yarın ,akıl oyunları başlıyor. Yakınımızdaki okul .once spor sonra okuldaki etkinlik. İkisi ard arda nasıl olacak.

Bizim karneler verildi. Bende bir heyecan bir heyecan. Fotoğraf çekip duruyordum. En son 1.sınıf sıkıldı yeter diye. Ortanca bana pis bir bakış attı, beni irezil ediyorsun bakışı.😅 Ben anlamam. Karne heyecandır. Yaa niye bunlar benim kadar heyecanlı değil.😅😆Ufaktan hediye de hazırlamış öğretmeni sağolsun. Bence eline kağıt geçmeli çocuğun. Yok isteyen indirsin vs olmuyor. İlla ekşın diyorum.😆
Bugün basketbola gittik. Tabi benim hatun illa kızlar çok olsun, yaşıtım olsun diyordu. Kızlar maşaallah güzel oynayınca farketti eksikliklerini. Bende hem 1.kademeye gidip teknik öğrenmesini sonra da bu teknikleri 2.kademede uygulamasını öğütledim. Mantıklı geldi. Böyle olursa haftada 4 gün basket kursu olabilir. Bakalım hayırlısı.

Telafi eğitimi adı altında 1.sınıfım 2 hafta daha okula gidecek. Aldıkları kaynağı bitirtmeye çalışacak öğretmeni.
6.sınıfım da ağustos sonuna kadar ders görecek. Eğlence vs kısmına çok da inanmıyorum. Çünkü senenin tekrarı şeklinde olacağını söyledi sınıf öğretmeni en azından matematik için. 2.dönem ders çalışmayı bırakıp denemelerde yanlışı artan kızıma bir destek olur inşallah.
Pazartesi Salı çarşamba öğleye kadar. Günde 4 saatmiş.
Bu arada cami saatiyle çalıştığı için onu da es geçmek istemiyorum. Hepsinden biraz biraz çok da yormadan... Hadi hayırlısı.

Az önce akşamı kıldım. Çamaşırları makineye attım. Mutfak masasını toplamaya zamanım olmamıştı. Onu toplarım inşaallah. Yatak odasını düzenleyebildiğim kadar düzenlemek aklımda. Kalırsa da yarına artık. Kendimi sıkmak istemiyorum. Bu sefer geriliyorum ve "gergin anne, gergin ev" oluyor maalesef.Hiç bu topa giresim yok.😅
Ahtapot Anne Ahtapot Anne psikologla görüşecektin. Görüştün mü?

Hayirli aksamlar kizlar kac gundur yogunluktan yazamadim malum kayin babam ameliyat oldu hastaneydi evdi cocuklardi derken ugrayamadim
Bugün babamizin is cikisina parki gittik borekti kolaydı karpuzdu iyi kudurdu sipalar yenice eve geldik cocuklari dus aldırdık minik adami uyuturken bakyim size bi dedim

Bizim karneler verildi. Bende bir heyecan bir heyecan. Fotoğraf çekip duruyordum. En son 1.sınıf sıkıldı yeter diye. Ortanca bana pis bir bakış attı, beni irezil ediyorsun bakışı.😅 Ben anlamam. Karne heyecandır. Yaa niye bunlar benim kadar heyecanlı değil.😅😆Ufaktan hediye de hazırlamış öğretmeni sağolsun. Bence eline kağıt geçmeli çocuğun. Yok isteyen indirsin vs olmuyor. İlla ekşın diyorum.😆
Bugün basketbola gittik. Tabi benim hatun illa kızlar çok olsun, yaşıtım olsun diyordu. Kızlar maşaallah güzel oynayınca farketti eksikliklerini. Bende hem 1.kademeye gidip teknik öğrenmesini sonra da bu teknikleri 2.kademede uygulamasını öğütledim. Mantıklı geldi. Böyle olursa haftada 4 gün basket kursu olabilir. Bakalım hayırlısı.

Telafi eğitimi adı altında 1.sınıfım 2 hafta daha okula gidecek. Aldıkları kaynağı bitirtmeye çalışacak öğretmeni.
6.sınıfım da ağustos sonuna kadar ders görecek. Eğlence vs kısmına çok da inanmıyorum. Çünkü senenin tekrarı şeklinde olacağını söyledi sınıf öğretmeni en azından matematik için. 2.dönem ders çalışmayı bırakıp denemelerde yanlışı artan kızıma bir destek olur inşallah.
Pazartesi Salı çarşamba öğleye kadar. Günde 4 saatmiş.
Bu arada cami saatiyle çalıştığı için onu da es geçmek istemiyorum. Hepsinden biraz biraz çok da yormadan... Hadi hayırlısı.

Az önce akşamı kıldım. Çamaşırları makineye attım. Mutfak masasını toplamaya zamanım olmamıştı. Onu toplarım inşaallah. Yatak odasını düzenleyebildiğim kadar düzenlemek aklımda. Kalırsa da yarına artık. Kendimi sıkmak istemiyorum. Bu sefer geriliyorum ve "gergin anne, gergin ev" oluyor maalesef.Hiç bu topa giresim yok.😅
Ahtapot Anne Ahtapot Anne psikologla görüşecektin. Görüştün mü?
Masallah bu yoğunluğa rağmen beni de unutmadin canim teşekkür ederim. Gittim cnm 1 saat durmaksızın konuştum, anlattım. Olumlu telkinlerde bulundu bana olumlu dönüşler yaptı. Bir sonraki görüşmemizde psikodrama icin hazir olursam yapacağımızı ekledi. Geçmişten bu yana gelen problemlerimin simdiki hayatima olumsuz etkilerini görünce ertelemek istememiştim. Gerekirse terapi, çift terapisine dönecek. Hafiflemis hissediyorum kendimi.

Hayirli aksamlar kizlar kac gundur yogunluktan yazamadim malum kayin babam ameliyat oldu hastaneydi evdi cocuklardi derken ugrayamadim
Bugün babamizin is cikisina parki gittik borekti kolaydı karpuzdu iyi kudurdu sipalar yenice eve geldik cocuklari dus aldırdık minik adami uyuturken bakyim size bi dedim
Canım cok gecmis olsun, kolayliklar diliyorum. Ne mutlu kayinpederine senin gibi bir gelini var.

Hayırlı akşamlar kızlar. Valla ben bu gün evi topla bebeler ile uğraş. Randevuları vardı ikisini götürdüm. İlaç yazdırdı gittim eczaneden aldım. Eve geldim kendime bir kahve yaptım. Yarısını içemeden bebek ağladı,onunla ilgilendim. Sonra tekrar hazırlanıp çıktık. Büyüğünü okuldan aldım. Akşam için tost istedi. Evde bir kaç eksik vardı. Gidip onları aldık. Eve geldik bebeği doyurdum. Aldıklarımı yerleştirdim. Tost salata yaptım yedik. Şimdi bebeği uyutmaya çalışıyorum. Sonra gidip yarım kalan çayımı içeceğim inşallah. Valla yorgunluktan ayaklarımın altı ağrıyor gözlerim kapanıyor.

Geçmiş olsun canım. İnşallah kayınbabanın durumu iyidir.

Back