Üç çocuklular, çok çocuklular

Mangal kokusu senden, deniz manzarası benden. Anlaştık mı?
Ah sen çok ve hayırla yaşa emi. Anlaştık
Yılardır aidin salih hacamat gurubundayım. Açlık yapamadım hiç , seni ayakta alkışlıyorum, maşallah subhanAllah.
Boyuna göre kg fazla.
Madem kararlısın git harca paranı
Ama madem su orucu tuttun , bence evde çok güzel yaparsın. Sende gerçek tıp kitabı vardır. Orda çok güzel listeler var.
Birde karaciğer temizliği yaptınmı?
Onun hazırlık aşamasıda süper verdiriyor.

Bende kantaron yağı yapıyorum, o gruptan öğrendim , bayılıyorum birşyelr üretmeye.
Lavanta yağıda yapacağım.

Bu arada 4.için dua bekliyorum.
Bu ay olmasa bir dahaki aya...
Konuyu gene 4.ye bağladım , helal olsun bana

Yani gurubun adı çok çocuklu anneler. Bende layık olmaya çalışıyorum
Hem 40 kere söylenirse olur muhabbeti, tabi hayırla sağlıkla.

Yani gurubun adı çok çocuklu anneler. Bende layık olmaya çalışıyorum
Hem 40 kere söylenirse olur muhabbeti, tabi hayırla sağlıkla.

Tamam Rabbim sana hayırlı salih/saliha bir evlat nasip eylesin. Olanları da gözüne ışık eylesin.(Annemin duası.)
Ama sonra gelip büyük ağladı, küçük uyandı, ortanca zıpladı, öteki nerede haberim yok elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah diyeceksen hiç başlamayayım. Emin misin?

Valla bacım burası dert anlatma ferhalama yeri, söz veremem
Yalnız duaların çok güzel geldi gece gece. Hadi gene iyisin sevapları aldın otururken. Beni mutlu ettin. Güzelce uyuyacağım. Anneninde evlatları onun gözüne gönlüne ışık olsunlar. Âmîn cümlemizin evlatları

Nerde bu grup? Burada mı?
Kitapları geçen yıl almıştım. Karaciğer temizliği yapmadım. Bir daha karıştırayım bakayım kitapları. Sağol hatırlattığın için.

Kantaron yağını ben de yapıyorum. Kekik de koydum zeytinyağının içine. Zaten Toroslara Rabbim bereket vermiş. Biraz otlarla ilgiliysen envai çeşit şey bulursun. Kendim topladım geçenlerde mesela kantoronu, kekiği,ısırganı, sumağı, adaçayını.Defnem bitmişti bak bir daha ki sefere unutmazsam toplarım onu da inşaallah. Alırım bir dal maşaallah barekallah.

Zeytinyağımız kendimizin çok çok şükür.Ondan da içimiz rahat haliyle.

Sirkeye merak saldım geçen yıllarda. Yaptım tutmadı. Sonra tuttu. Üzüm çıksın inşallah yapmayı düşünüyorum.Elma daha iyi oldu. Böyle böyle uzmanlaşırız. Bir yerden başlamak lazım.

Eee, nerede kalmıştık? Haa, 4.çocuk...

Yok yavrum, hamilelik mümkün değil. Eşim artık söyler bana, bir yerim ağrıyor desem hemen yapıştırır lafı
Söyleye söyleye gelecek o bebek buraya
Bir gün mahsustan rüyada konuşuyormuş gibi yap. Yatağın köşesinden ayağa kalk bağır. O bebek buraya gelecek de
Eşin bakar senin sağlık elden gidiyor mecbur razı olur bebek için

Aynen canım bence eşinle konuşurken her hafın sonunu 4. bağla Bu seferde senin koca korkar sen ile muhabbet etmeye

Ay Allah iyiliğini versin sesli güldüm

Gurup WhatsAppda, çok faydalanıyorum şğkğr. ne güzel dağlardan geliyor baharatların desene.
Sirkede üzüm denemedim hiç ama elma sirkesi maşallah güzel oluyor.
Zeytin yağı sizin ise süper daha ne olsun , şükürler olsun.

Aynen canım bence eşinle konuşurken her hafın sonunu 4. bağla Bu seferde senin koca korkar sen ile muhabbet etmeye
Zaten muhabbetimiz pek yok. Hayran olsun benim gibi kadına. Valla ya, fıstık gibi üç tane evlat verdim Allahın izniyle. Daha ne istiyorsun, dördü alacam ben aha buraya yazadım
Hayırla sağlıkla huzurla ey Allahım.
Çok şükür şimdi işlerimi bitirdim. Gidip yatayım bari. Sabaha enerji gerek
Bende dün açık uyumuşum sırtım belim çok fena

Tünaydın kızlar nasılsınız? Benim bebeler bu gün ikiside rahatsız. Büyüğünü okula gönderdim. Kahvaltı etmeye çalıştık. Oda ortanca hastaydı yemediBende yiyemedim.ortancanın akşam ateşi çıktı. İlaç verdim. Bu gün öğlen yine verdim. Çok halsiz yorgun hiçbirşey yemiyor. Tek süt emiyor. Bebeğimin ağzında da mantar çıkmış. Doktoru aradım. Öğlen yemeğindeler bir saat sonra tekrar arayacam. Randevu alıp götürecem inşallah hemen geçer.

Kzılar herkese kolaylıklar diliyorum.
Çok fena sıcak mahvetti beni.
Sabah erken kalktık, bahçeye indik kahvaltıya , yukarı çık, çamaşır bulaşık, oğlumu okula bıraktım.
4 gibidilekçe vereceğiz yaz etkinlikleri için.
Kızlar ben araba kullanırken çok stres yapıyorum ya, alışamadım gitti.
Araba kullanan anneler ne yapayım ya , iyi kullanıyorum ama hep başıma bi kaza gelecek gibi geriliyorum. Oyyy

Geçmiş olsun, matar için karbonatlı su denedinmi?
Allah yardımcın olsun canım.

Çok geçmiş olsun canım.
Öpüpte başına koysun seni. Ne güzel evin için çocukların için hep çabalıyorsun. Evinin kıymetini biliyorsun. Daha ne istiyor eşin. Valla benim tanıdığım bazı kadınlar. Eşlerine bir dakika içinde 10 yalan söylüyorlar. Kocanın emeğine hiç acımıyorlar. Sürekli para harcıyorlar. Adamın iki yakası bir araya gelmiyor bir türlü. Harcadığı parayı evine harcarsa iyi. Sürekli üçkağıtçı arkadaşlarını doyurmaya çalışıyor.

Valla canım ALLAH yardımcın olsun. araba konusunda bir tavsiye veremem. Çünkü ben burda hiç kullanmadım. Daha ehliyet alacam burada oda çok zor

Geçmiş olsun, matar için karbonatlı su denedinmi?
Allah yardımcın olsun canım.
Sağol canım. Yok denemedim bebek olduğu için korkuyorum onu denemeye. Birazdan randevu alırım. Doktor damla verir öyle kafam daha rahat olur. Karbonatlı su denersem yan etki olursa. Allah korusun doktorlar direk polis çağırırlar. Daha üstüne suçlu duruma düşerim.

Benimkiler oldu, ben karbonatlı su ile geçirdim. Ondan dedim ama sen bilirsin işin ucu polise dayanmasın.
Valla canım ALLAH yardımcın olsun. araba konusunda bir tavsiye veremem. Çünkü ben burda hiç kullanmadım. Daha ehliyet alacam burada oda çok zor
Bebeğin az büyüsün alırsın , lazım her anneye.
Allahımm sen koru, böyle insanlar çok tehlikelidir. Ama erkeğinde böyle fenası var. Allah uzak etsin hepimizden. Yalan Allahın en sevmediği haslet.
Elhamdülillah çok şükür eşim farkında, ama dahada kıymetimi bilse fena olmaz

Zaten büyümelerini bekliyorum. Onlar okula başlayınca bende ehliyet için çalışmaya başlıyacam inşallah. Valla canım burda doktorlar öyle şeyleri pek önermiyorlar. Çünkü daha bebek ve belki alerji veya yan etki eder diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…