- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
Ay inşallah darısı başıma. Gerçi benim büyük ile ortancada ara ara oynuyorlar. Ortanca ablasını çok seviyor onunla oynamayı çok seviyor. Allah hiç kimseyi evladı ile imtihan etmesin bizleride etmesin inşallah.Geçti benim valla. Ha kızım hala ağlıyor sürekli beni istiyor ama 2 ay önceki gibi değiliz. Enn azından ablasıyla oynuyor bensiz.
Olsunlar inşallah, olmaması çok daha zor. Yaşadım çünkü. 3 yıl bekledim zor yıllardı ama şimdi öylemi, bir nefesleri canıma can oluyor. Rabbim şükürler olsun.Ben bu krizleri geçecek birgün geçecek diye diye ve o dönem, dediğime kendim bile inanmayarak geçirdim.Zor yaaa. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Olsa bir türlü olmasa bir türlü.
Bir yıl sonra daha iyi oynayacaklar. Ortanca daha bebek 19 ay ne kiAy inşallah darısı başıma. Gerçi benim büyük ile ortancada ara ara oynuyorlar. Ortanca ablasını çok seviyor onunla oynamayı çok seviyor. Allah hiç kimseyi evladı ile imtihan etmesin bizleride etmesin inşallah.
Maşallah senin ekibeBir yıl sonra daha iyi oynayacaklar. Ortanca daha bebek 19 ay ne ki
Daha çok üretecek, oyunlara can katacak. Bizimkiler tam bir ekip. Tabi sürekli bağırıp çağıran bir ekip ama olsun. Ten tene dokunup oynamaları bile nimet.
Maşallah subhanAllah, daima oynasın anlaşsınlar.Maşallah senin ekibebenim ortanca ablası ile tirencilik ve saklambaç oynamaya bayılıyor
Ay canım gözün aydın. Hem sizin için hemde oğlun için çok iyi olmuş. Valla büyüğü okula gönderdim. Çocukları doyurdum. Akşam için yemek yaptım. Eşim geldi oğlanı aldı çıktı. Dışarda işleri vardı. Onları halledip ordan büyüğünü okuldan alacaklar,ordan da parka gidecekler. Bende evi silip süpürecem. Bu gün yapmadım. Çocuklar durmadı hazır fırsatım varken yapıyım.Kızlar süper bir haberim var. Oğlumun futbol kursu başlıyor. Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.
Kahvaltıdan sonra bahçeye parka indik. Şimdi çıktık. Eşimi bekliyorum, vadiye gidelim yemek yemeğe. Evde yemek az var, yanında çiğköfte alalım yeter bize.
Sizlerde ne var ne yok ?
Yaz geldi ama süper müthiş bir sıcakla geldi. Yanıyoruz bildiğiniz.
Kızları uyuttum ,4 den sonra ,bende uyudum elhamdülillah nasıl iyi geldi. Eşim gelemedi arabaya yolda kalmış. Bende baktım bir saatlik vakit boş, uyuyalım dedim ayy süper oldu. Evdeyiz hala. Bekliyorum belki çıkarız emin değilim.Kızlar süper bir haberim var. Oğlumun futbol kursu başlıyor. Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.
Kahvaltıdan sonra bahçeye parka indik. Şimdi çıktık. Eşimi bekliyorum, vadiye gidelim yemek yemeğe. Evde yemek az var, yanında çiğköfte alalım yeter bize.
Sizlerde ne var ne yok ?
Yaz geldi ama süper müthiş bir sıcakla geldi. Yanıyoruz bildiğiniz.
Ooo ablaya bak, neler yapmış neler. Bacım ben ne yaptım işte in çık az uyudum. Yemek vardı zaten yorulmadım hiç. Ama senin yaptıklarını okuyunca yoruldumÇooooooooooooook ama coooooook yoruldummn
Hastane isini hallettim ordan donerken pazara ugradim eve geldim cocugun okulundan aradilar oraya gectim tekrar eve geldim 10 kg fasulye 5 kg bezelye vardi onlari ayıkladim fasulyeleri sogan domates sarımsakla kavurup posetleyip buzluga atdim evi supurdum camasirlari attım utulenecekleri utuledim aksam icin kofte patates pilav yaptim oğlumun atistirmaliklari bitmisti ona bisküvi kraker kek dogal cips yaptım kapya biberden salca yaptim yumurtasiz makarna yaptım ekmegini yaptim alerjik bi bebek oldugu icin herseyi yiyemiyor esimi bekliyorm gelsinde yemek yiyelim die cay icip ayaklarımi uzatmayi dort gozle bekliyorum siz neler yaptiniz nasil gecti gununuz canlar
Maşaallah barekallah. Becerikli hatun ellerine sağlık. Şifa olsun.Seni okuyunca imdaaaattt diye bağırasım geldi.Çooooooooooooook ama coooooook yoruldummn
Hastane isini hallettim ordan donerken pazara ugradim eve geldim cocugun okulundan aradilar oraya gectim tekrar eve geldim 10 kg fasulye 5 kg bezelye vardi onlari ayıkladim fasulyeleri sogan domates sarımsakla kavurup posetleyip buzluga atdim evi supurdum camasirlari attım utulenecekleri utuledim aksam icin kofte patates pilav yaptim oğlumun atistirmaliklari bitmisti ona bisküvi kraker kek dogal cips yaptım kapya biberden salca yaptim yumurtasiz makarna yaptım ekmegini yaptim alerjik bi bebek oldugu icin herseyi yiyemiyor esimi bekliyorm gelsinde yemek yiyelim die cay icip ayaklarımi uzatmayi dort gozle bekliyorum siz neler yaptiniz nasil gecti gununuz canlar
Maşallah canım. Herhalde şimdi komaya girmişsinÇooooooooooooook ama coooooook yoruldummn
Ay çok güzel çok iyi yapmışsınYorulanlara manzara benden.Eki Görüntüle 2879300
Ani bir kararla çocukları denize götürdüm. Biraz kuma tuza bulandılar geldik eve. Banyo, çorba faslı derken baktım oğlanlar uyuyakaldılar.Şimdi çay faslı.
Ama yaaaaa, denize ilk kez oğlumla girdim ben. Doğuluyum, 6 kardeş maddi imkansızlıklar nasip olmadı çocukken. Denize doyamıyorum ben aşığım... bir tefekkür anıdır benim için.Yorulanlara manzara benden.Eki Görüntüle 2879300
Ani bir kararla çocukları denize götürdüm. Biraz kuma tuza bulandılar geldik eve. Banyo, çorba faslı derken baktım oğlanlar uyuyakaldılar.Şimdi çay faslı.
Bende 4 cocuk var 5. yede hamileyim grubun anaci olabilirim varmi benim gibiEn az 3 çocuklu anneleri başlığıma bekliyorum. Her konuda paylaşım yapabiliriz. Siz de bildiğiniz üyeleri etiketleyin, burada buluşalım.
@N u r
@Amazing family
@Kabarmamis kek
@Orkide_sever
Vayyyyy validemm hoşgeldinBende 4 cocuk var 5. yede hamileyim grubun anaci olabilirim varmi benim gibi
Kızlar bu linki okudum ,bi umut dedim bu ay olurGeri çekilme yöntemi ile hamile kalan var mı?
Arkadaşlar bu yöntemle hamile kalan var mı acaba?Benim cok yakın bir arkadaşım bebiş istiyor fakat eşi istemiyor ve bu yöntemle korunuyor...O da merak edip bana sordu ne yapabilirim diye...Kazayla olur mu diyo... Bende size danışmak istedim...Çünkü benim pek bilgim yok...www.kadinlarkulubu.com
Bu ihtimal bana uğrasa bu ay , Allahım hayırlısıyla amin amin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?