Üç çocuklular, çok çocuklular

Geçti benim valla. Ha kızım hala ağlıyor sürekli beni istiyor ama 2 ay önceki gibi değiliz. Enn azından ablasıyla oynuyor bensiz.
Ay inşallah darısı başıma. Gerçi benim büyük ile ortancada ara ara oynuyorlar. Ortanca ablasını çok seviyor onunla oynamayı çok seviyor. Allah hiç kimseyi evladı ile imtihan etmesin bizleride etmesin inşallah.

Ben bu krizleri geçecek birgün geçecek diye diye ve o dönem, dediğime kendim bile inanmayarak geçirdim. Zor yaaa. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Olsa bir türlü olmasa bir türlü.
Olsunlar inşallah, olmaması çok daha zor. Yaşadım çünkü. 3 yıl bekledim zor yıllardı ama şimdi öylemi, bir nefesleri canıma can oluyor. Rabbim şükürler olsun.

Bir yıl sonra daha iyi oynayacaklar. Ortanca daha bebek 19 ay ne ki
Daha çok üretecek, oyunlara can katacak. Bizimkiler tam bir ekip. Tabi sürekli bağırıp çağıran bir ekip ama olsun. Ten tene dokunup oynamaları bile nimet.

Kızlar süper bir haberim var. Oğlumun futbol kursu başlıyor. Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.
Kahvaltıdan sonra bahçeye parka indik. Şimdi çıktık. Eşimi bekliyorum, vadiye gidelim yemek yemeğe. Evde yemek az var, yanında çiğköfte alalım yeter bize.
Sizlerde ne var ne yok ?
Yaz geldi ama süper müthiş bir sıcakla geldi. Yanıyoruz bildiğiniz.

Maşallah senin ekibebenim ortanca ablası ile tirencilik ve saklambaç oynamaya bayılıyor

Ay canım gözün aydın. Hem sizin için hemde oğlun için çok iyi olmuş. Valla büyüğü okula gönderdim. Çocukları doyurdum. Akşam için yemek yaptım. Eşim geldi oğlanı aldı çıktı. Dışarda işleri vardı. Onları halledip ordan büyüğünü okuldan alacaklar,ordan da parka gidecekler. Bende evi silip süpürecem. Bu gün yapmadım. Çocuklar durmadı hazır fırsatım varken yapıyım.

Kızları uyuttum ,4 den sonra ,bende uyudum elhamdülillah nasıl iyi geldi. Eşim gelemedi arabaya yolda kalmış. Bende baktım bir saatlik vakit boş, uyuyalım dedim ayy süper oldu. Evdeyiz hala. Bekliyorum belki çıkarız emin değilim.

Çooooooooooooook ama coooooook yoruldummn
Hastane isini hallettim ordan donerken pazara ugradim eve geldim cocugun okulundan aradilar oraya gectim tekrar eve geldim 10 kg fasulye 5 kg bezelye vardi onlari ayıkladim fasulyeleri sogan domates sarımsakla kavurup posetleyip buzluga atdim evi supurdum camasirlari attım utulenecekleri utuledim aksam icin kofte patates pilav yaptim oğlumun atistirmaliklari bitmisti ona bisküvi kraker kek dogal cips yaptım kapya biberden salca yaptim yumurtasiz makarna yaptım ekmegini yaptim alerjik bi bebek oldugu icin herseyi yiyemiyor esimi bekliyorm gelsinde yemek yiyelim die cay icip ayaklarımi uzatmayi dort gozle bekliyorum siz neler yaptiniz nasil gecti gununuz canlar

Ooo ablaya bak, neler yapmış neler. Bacım ben ne yaptım işte in çık az uyudum. Yemek vardı zaten yorulmadım hiç. Ama senin yaptıklarını okuyunca yoruldum
Oğluna cips kraker nasıl yapıyorsun peki. Yapabilirmiyim bilmiyorum i.

Maşaallah barekallah. Becerikli hatun ellerine sağlık. Şifa olsun.Seni okuyunca imdaaaattt diye bağırasım geldi. Rica ederim bir daha beni bu kadar yorma.

Maşallah canım. Herhalde şimdi komaya girmişsin

Ama yaaaaa, denize ilk kez oğlumla girdim ben. Doğuluyum, 6 kardeş maddi imkansızlıklar nasip olmadı çocukken. Denize doyamıyorum ben aşığım... bir tefekkür anıdır benim için.
Teşekkür ederim beni çatlattığın için
Orda olmayı çok isterdim.

Canlar biz evde yemek yedik. Sonra parka gittik , çoluk çocuk iyi yoruldu.
Şimdi uyuyorlar geç kaldık biraz.
Yarın futbol kursu var oğlum çok heyecanlı.hadi bismillah.

Bu ihtimal bana uğrasa bu ay , Allahım hayırlısıyla amin amin amin

Bende 4 cocuk var 5. yede hamileyim grubun anaci olabilirim varmi benim gibi
Vayyyyy validemm hoşgeldin
Benim kocam 3.de pes etti..yoksa 4.yoldaydı Benim
4 ü göreyim 5ide isterim. Yaşları kaç Allah bağışlasın.

Kızlar bu linki okudum ,bi umut dedim bu ay olur
Sizinle paylaşmak istedim.
Dua edin bana. Rabbim en güzelini sağşıklısını nasip etsin. İsteyen bekleyen herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…