• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç çocuklular, çok çocuklular

Bugünün raporu 😄
Ortancanın sınıf pikniği vardı. Kek, börekle kim uğraşacak kafasından öğretmene simit almak istedimi yazdım. Öğretmen de aaa, değişiklik olur diyince oohh yaşasın dedim. Millet kek, kurabiye, börek üçlüsünden çıkamamıştı.😆 Sınıf pikniğine veliler gelmeyince eve dönmektense, kendime nefes alma alanı olarak kahvaltı ısmarladım. Bir arkadaş, diğer iki çocuğum, komşu çocukları ve kızımın arkadaşını da peşimde sürükleyerek.:KK45:Özet, kahvaltı bitti. Oğlumu piknikten aldım. Eve geldik. Duş vs derken yaz için spor aktiviteleri denememiz kapsamında basketbola götürdüm. Plan şu, elde olan kursları değerlendir. Seçsinler hoşlarına gideni ve onda devam etsinler. Bu arada dersim vardı. Onu da hallettim. Çocukları basketten al.Yolda beslenmeye koymak için sandviç ekmeği ve ayran almak için markete uğradım. Sandviç kalmamış. Hamburger ekmeğine talim etsinler şimdilik diye onu al, marul, börülce al vs... O da halloldu. Eve gel.Börülceyi haşlamak için hazırla. Tenvereye koy. Akşamı kıl. Oğlanlara birşeyler yedirmeye çalış. Banyo yaptır. Kendim de yaptım arada. Eşim geldi. Giydirsin diye ona postaladım.Ben çıkıncaya kadar uyumuşlar oğlanlar yerlerde.E o kadar vızırdamayla, isteklerini mızmızlamayla almaya çalışmaktan yorgun düştüler n'apsınlar 😅
Şimdi bir bakayım mesajlara dedim. Normalde uyumam çok gecikiyor tel yüzünden. Sınırlandırmaya karar verdim. Yatsıyı kılıp uyuyacağım. Mutfak toplu değil. Çamaşırlar yıkanacak. Yapabildiğim kadar yaparım. Yapamazsam da kalan sağlar bizimdir.😄
Herkese hayırlı huzurlu bol dinlenmeli geceler güzel anneler.❣
Seninkiler kaç yaşlarındalar. Bende yatsıyı kılıp uyuyorum son günlerde. Ams çevremde nadir bizim gibi zamanlı yaşayan. Şaşırıyorum, çocuklar gece 1 lere kadar uyanıklar. Nasıl dayanıyor aileleri. Kendilerine zaman kalmıyor o ayrı birde sürekli ses , kafam almaz benim 12 den sonra :D

Doğumların normal anladığım kadarıyla. Üst üste hamilelik doğum nasıl yoğun dolu dolu geçmiş zaman seninn için. Rabbim korusun hepimizi. Ne mutlu bizlere 😇🥰
Amin canım cümlemizi inşallah🤲evet normal doğum benimkiler. Büyük ile ortanca arası baya var. 4.5 yaş araları.ancak kendimizi toparlamıştık ikinci için hazırdık. Zaten 2. den sonrada hiç korunmamıştım. Ortanca ile küçüğün arası 18 ay. 3. Öğrendiğimde 6 haftalıktı. 🥰

Amin canım cümlemizi inşallah🤲evet normal doğum benimkiler. Büyük ile ortanca arası baya var. 4.5 yaş araları.ancak kendimizi toparlamıştık ikinci için hazırdık. Zaten 2. den sonrada hiç korunmamıştım. Ortanca ile küçüğün arası 18 ay. 3. Öğrendiğimde 6 haftalıktı. 🥰
Ne güzel olmuş. Kolaylıklar diliyorum canım.
Evet aynen çok güzel kokuyorlar. Sende öp yerime canım😘🥰
😍😘

Hayirli gunler kizlar sabah 8 den beri ayaktayım ev islerini hallettim bize ayri kayin babama ayri yemek yapmak icin malzemeleri hazirladim buyuk sipalarin tv saati cizgi film izliyorlar minnak herifi simdi uyuttum memede onu yatagina koyup yemekleri yapcam arada firsat bulursam kendimede bi kahve fasli düzenlerim insallah sonra aksam icin kek pogaca yapilcak esim isten ciktiktan sonra parka geccez malum yaz aylari geldi artik bugun icin baska planim yok bakalim ekstra biseyler cikmazsa oyle

Ohh mis. Bende oğlumu futbol kursuna yazdırdım in kısa zamanda çıkar. Bende pek tempo yoktu bugun. İstanbulda yağış vardı tüm gün neredeyse. Evdeydik, sonra markete orda parka. İkindiyi kılmak için eve geldim sonra gene parka. Akşam eve girdik. Yemek faslı , şimdi uyku zamanı. Karnım ağrıyor benim. Fazla yedim uzun zamandır ilk kez. :KK70:
Oğlumu basketten sonra futbola götürecek inşaallah hocası..sınıf arkadaşları da var. İstiyordu. Severse devam eder inşallah

Kızlar bu gün ne yapıyorsunuz. Ben çocukları doyurdum. Bebeğim sabah 7 de uyandı. Saat 10 kadar uyumadı. Bende duş aldırdım onun üstüne uyudu🥰Daha yeni kahvaltı yapıyorum. Dün temizlik yapmıştım. Şimdi yapmıyacam eşim işten gelince çocukları parka çıkaracak. Ozaman yapacam dünkü yemeğim var. Bakacam duruma göre belki yanına hafif birşeyler yaparım. Çamaşırları makineye atacam. Öyle işte

Seninkiler kaç yaşlarındalar. Bende yatsıyı kılıp uyuyorum son günlerde. Ams çevremde nadir bizim gibi zamanlı yaşayan. Şaşırıyorum, çocuklar gece 1 lere kadar uyanıklar. Nasıl dayanıyor aileleri. Kendilerine zaman kalmıyor o ayrı birde sürekli ses , kafam almaz benim 12 den sonra :KK70:
Benimkiler
Kızım 6.sınıf.12 yaşında.( işine gelirse 13 🤣)
Oğluşların biri 1.sınıf. 8 yaşında olduğunu iddia eden 7 yaşında bir küçük ergen.😅
Ufaklık da 5 yaşında.

Aynen yani çocuklar vakitlice uyusa herkes açısından harika. Yoksa hem onlara, hem bize zarar.

Bugün kalk, çocuklara kahvaltı yaptırıp okula bırak faslından sonra kuşluk vs, birkaç sayfa Kur'an-ı Kerim'i okudum. Sonra mutfağa geçtim. Benim evde önceliğim yemeğin hazır olması. Ev pırıl pırıl ama karnımız açsa evin düzeni pek göze görünmüyor haliyle.😁 Evde ne var, ne yapılır kapsamında buzlukta bamya gördüm.Onu pişirdim. Biraz süt vardı. Biraz dq patates. Sütlü Patates çorbası yapmaya kqrar verdim. Daha önce denememiştim. İnşaallah ölmeyiz.🤪 Çamaşır atmıştım sabahtan. O bitti. Ben çift durulama yapıyorum deterjan mümkün olduğunca kalmasın diye. Şimdi çamaşır sereceğim inşaallah. Haa bu arada çat kapı arkadaş geldi. Ne zamandır görüşelim diyordu ama zaman bulamamıştık. Yarın için davet etti. Ben yarın onun ve benim çocuklarımı okul çıkışı alıp, ona gideceğim inşallah. Biraz dinlenirim diye düşünüyorum. O da bize mamiş hazırlayacakmış.😄 Allah hayırlı eş, evlat,arkadaş, komşu versin. Yarın ki planları bugüne aldım arkadaşa gitmek için.
12.30 çocuklar çıkar gelir okuldan. Açıııızzz diye. Bakalım yemek yerlerse ne ala.😃 Mutfak toplanacak. Derse gidilecek. Eşim bahçeye gidelim derse, işten zaman bulabilirse bahçeye gidebiliriz. Bugün 4'te çocukların basketbolu , arkasından oğlumun futbolu da var. Hangi arada ne yetişirse kardır mantıklı bir gün bugün.😄
Geçenlerde oda oda temizlik yapmaya karar vermiştim. Cam vs. Oturma odası ve salon bitmişti. Geri kalanları da fırsat buldukça, enerjim oldukça yapmayı düşünüyorum. Sanırım kanım yine düştü. Sürekli bir uyku hali, enerjisizlik var. Rabbim şifa versin.
Kolay gelsin hanımlar.🥰

Benimkiler
Kızım 6.sınıf.12 yaşında.( işine gelirse 13 🤣)
Oğluşların biri 1.sınıf. 8 yaşında olduğunu iddia eden 7 yaşında bir küçük ergen.😅
Ufaklık da 5 yaşında.

Aynen yani çocuklar vakitlice uyusa herkes açısından harika. Yoksa hem onlara, hem bize zarar.

Bugün kalk, çocuklara kahvaltı yaptırıp okula bırak faslından sonra kuşluk vs, birkaç sayfa Kur'an-ı Kerim'i okudum. Sonra mutfağa geçtim. Benim evde önceliğim yemeğin hazır olması. Ev pırıl pırıl ama karnımız açsa evin düzeni pek göze görünmüyor haliyle.😁 Evde ne var, ne yapılır kapsamında buzlukta bamya gördüm.Onu pişirdim. Biraz süt vardı. Biraz dq patates. Sütlü Patates çorbası yapmaya kqrar verdim. Daha önce denememiştim. İnşaallah ölmeyiz.🤪 Çamaşır atmıştım sabahtan. O bitti. Ben çift durulama yapıyorum deterjan mümkün olduğunca kalmasın diye. Şimdi çamaşır sereceğim inşaallah. Haa bu arada çat kapı arkadaş geldi. Ne zamandır görüşelim diyordu ama zaman bulamamıştık. Yarın için davet etti. Ben yarın onun ve benim çocuklarımı okul çıkışı alıp, ona gideceğim inşallah. Biraz dinlenirim diye düşünüyorum. O da bize mamiş hazırlayacakmış.😄 Allah hayırlı eş, evlat,arkadaş, komşu versin. Yarın ki planları bugüne aldım arkadaşa gitmek için.
12.30 çocuklar çıkar gelir okuldan. Açıııızzz diye. Bakalım yemek yerlerse ne ala.😃 Mutfak toplanacak. Derse gidilecek. Eşim bahçeye gidelim derse, işten zaman bulabilirse bahçeye gidebiliriz. Bugün 4'te çocukların basketbolu , arkasından oğlumun futbolu da var. Hangi arada ne yetişirse kardır mantıklı bir gün bugün.😄
Geçenlerde oda oda temizlik yapmaya karar vermiştim. Cam vs. Oturma odası ve salon bitmişti. Geri kalanları da fırsat buldukça, enerjim oldukça yapmayı düşünüyorum. Sanırım kanım yine düştü. Sürekli bir uyku hali, enerjisizlik var. Rabbim şifa versin.
Kolay gelsin hanımlar.🥰
Rabbim şifa versin kolay gelsin🥰

Back