- 12 Ocak 2019
- 2.925
- 6.522
- 158
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
Çok üzüldüm gerçekten. Rabbim Şafi ismiyle acil şifa versin.Kizlar 5 yaşında yeğenimin gözünde kotu huylu tümör çıktı. Gozu alcaz diyor doktor dualarınıza ihtiyacım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldüm gerçekten. Rabbim Şafi ismiyle acil şifa versin.Kizlar 5 yaşında yeğenimin gözünde kotu huylu tümör çıktı. Gozu alcaz diyor doktor dualarınıza ihtiyacım var
Kizlar 5 yaşında yeğenimin gözünde kotu huylu tümör çıktı. Gozu alcaz diyor doktor dualarınıza ihtiyacım var
Benimde kafam karisik ama esimin isi riskli bi is surekli insanlarla ic ice gunde kac kisiyle temas ediyor evde fmf hastasi iki cocuk var onlar icin cok buyuk risk Allah korusun bilemedim yaGünaydın Valla canım ben yeni doğum yaptığım ve emzirdiğim için şimdilik aşı yaptırmıyacam.eşim geçen hafta yaptırdı. 2 gün halsizlik biraz ateş titreme oluyordu. Sanki grip olmuş gibi bütün kaslarım ağrıyor diyordu şimdi gayet iyi çok şükür.
Biontech olmamizi onerdi cocuk doktoruda bebegede antikor gecer bebegide korumus olursun dedi ama malum ne olduklari belli degil yeni bi asi insan tereddut ediyorBiz aşı olmadık. Bakalım. Baş ağrısı halsizlik vs duydum yan etki olarak. Yan etkisi olmayan da var. Benim kafam karışık açıkçası. Güvenilirlik konusunda tereddütlerim var.
Gunaydin kizlar bugun hem benim hem esimin kovid asisi var içinizde olanlar var mi ? Herhangi bi yan etki olustumu ozellikle emzirenlerde herkes bebegi etkilemedi demiste ben genede tereddutteym
Allah razı olsun canım. Ziyade olsunBaşı ağrıyanlara bir kahve ısmarlıyorum.
Aynı fikirdeyim. Kızlarım aşısız oğlum tam aşılı. Sağlık açısından çok sorun yaşadık oğlumda. Allah korusun.Biz aşı olmadık. Bakalım. Baş ağrısı halsizlik vs duydum yan etki olarak. Yan etkisi olmayan da var. Benim kafam karışık açıkçası. Güvenilirlik konusunda tereddütlerim var.
Bir eğitimci olarak olaya yaklaşımın muhakkak daha sağlıklıdır ruhsal olarak.karapisso canını sıkma, yalnız değilsin. Şu pandemi döneminde hangi çocuk asosyallesmedi, hangisi hırçınlaşmadı, huy değiştirmedi..hic duymadım. Çocukların doğasına aykırı kısıtlı alan, kısıtlı hayat. Çocuklar, tıpkı arılar gibi istekleti hemen simdi yerine getirilsin isterken en güçlü ihtiyaçları oyun ve arkadaştan hayal edemeyecekleri kadar uzak kaldılar. Bu onlar için onkadar zor ki tarif edemeyiz. Kaldi ki her türlü nornal sartlar altinda çocuklar görünenden daha farkli bir dünya hayal dünyasında yasiyorlar bize bunun cok azını yansıtıyorlar. Bir pedagogtan yardım alabilirsiniz. Ben de 2 yeni kardes ve pandemi cenderesinde hareketli bir 1. sınıf çocuğuyla dip dibe 1.5 yil geçirdim. Değişimi görüyorum, tahammül etmek, anlamak, yoljna koyabilmek inan çok zor. Yazin yapilacak telafi programına katılsın. Farklı bir öğretmen olabilir, etkinlikler arkadas çevresi de değişirse ona belki de ilaç gibi gelir. Duygusal acidan desteklemek gerek, illa ki okumayi hızlandırır, toplama çıkarmayı zihinden de yapar vakti gelince ama icini bosaltsin hele bir rahatlasin cocuklar, gerisi gelir.
Oyyyy estağfurullah estağfurullah estağfurullah...Kizlar 5 yaşında yeğenimin gözünde kotu huylu tümör çıktı. Gozu alcaz diyor doktor dualarınıza ihtiyacım var
Çok geçmiş olsun canım. RABBİM ya ŞAFİ isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin inşallah. Bizim bir dua grubu var. Orda ihtiyacı olanlara YA ŞAFİ çekiyoruz. İstersen orda paylaş daha çok dua alırsın. Geçen bir arkadaşın yakını olan bir çocuk 5. Katan düşmüştü. 70 bin YA ŞAFİ çektik. Şimdi çocuğun durumu iyi. toplu dua nın gücüne hep inanırım.Kizlar 5 yaşında yeğenimin gözünde kotu huylu tümör çıktı. Gozu alcaz diyor doktor dualarınıza ihtiyacım var
Canım senin bebek kaç aylıktı. Ben doğumda hem kan kaybettim hemde vitamin. Onun için korkuyorum yoksa bende yaparım. Çünkü izne her gidip gelmede. Hem burda hem Türkiye de test istiyorlar. Türkiye de hastane bize baya uzak test için gidip gelmek çok zor oluyor.Benimde kafam karisik ama esimin isi riskli bi is surekli insanlarla ic ice gunde kac kisiyle temas ediyor evde fmf hastasi iki cocuk var onlar icin cok buyuk risk Allah korusun bilemedim ya
Çok iyi yapmışsın canım. Afiyet olsun. Bazen böyle şeyler ile uğraşmakta kafayı dağıtmamız için iyi olur. Ay benimde kaç gündür canım istiyor. Bu günlerde yapacam inşallah. Hamilelikte fazla tatlı yiyemedim şimdi çok canım istiyor. Bu seferde hepsi bana kilo olarak dönecekdiye korkuyorum
Hayıt kilo olacak die düşünme., bebeklerime süt olacak diye düşün. Ve gerçek olacak görürsün.Çok iyi yapmışsın canım. Afiyet olsun. Bazen böyle şeyler ile uğraşmakta kafayı dağıtmamız için iyi olur. Ay benimde kaç gündür canım istiyor. Bu günlerde yapacam inşallah. Hamilelikte fazla tatlı yiyemedim şimdi çok canım istiyor. Bu seferde hepsi bana kilo olarak dönecekdiye korkuyorum
14 aylik oldu canimCanım senin bebek kaç aylıktı. Ben doğumda hem kan kaybettim hemde vitamin. Onun için korkuyorum yoksa bende yaparım. Çünkü izne her gidip gelmede. Hem burda hem Türkiye de test istiyorlar. Türkiye de hastane bize baya uzak test için gidip gelmek çok zor oluyor.
Ben oldum emziriyorum kol agrisi disinda yan etkisi olmadiGunaydin kizlar bugun hem benim hem esimin kovid asisi var içinizde olanlar var mi ? Herhangi bi yan etki olustumu ozellikle emzirenlerde herkes bebegi etkilemedi demiste ben genede tereddutteym
Kurallar derken? Yazin okuldaki etkinliklere mi göndermek istemiyorsun?Allah razı olsun canım. Ziyade olsun
Aynı fikirdeyim. Kızlarım aşısız oğlum tam aşılı. Sağlık açısından çok sorun yaşadık oğlumda. Allah korusun.
Bir eğitimci olarak olaya yaklaşımın muhakkak daha sağlıklıdır ruhsal olarak.
Teşekkür ediyorum.
Oğlumu okula göndermeyeceğim.
Aslında dpn kurallar koyduk, ama nedense tekrar gitmesini istemiyorum.
Sen ne dersin?
Ay inşallah en iyisi öyle düşüneyimHayıt kilo olacak die düşünme., bebeklerime süt olacak diye düşün. Ve gerçek olacak görürsün.
Doğumun üstünden geçmiş canım. Doğumda kaynettiğin vitaminlerin hemen hemen almışsındır. Eşinin işide riskli diyorsun. Kendi doktoruna ve çocuk doktoruna sorup yapıp veya yapmaman gerektiğini öğrenirsin.r34a9uI
14 aylik oldu canim
Maalesef doktor cok acil almamız lazım demiş. Birden çıktı cocugumun hiçbir şeyi yoktu. Tedaviye cevap vermeyen bir tümörmüş vakit kaybı olur çocuğu kaybederiz demiş ah o kadar zor kiOyyyy estağfurullah estağfurullah estağfurullah...
Çok üzüldüm, nasıl olacak. Başka bir yolu yokmu ?
Canim nereden bulabilirim grubu Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım. RABBİM ya ŞAFİ isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin inşallah. Bizim bir dua grubu var. Orda ihtiyacı olanlara YA ŞAFİ çekiyoruz. İstersen orda paylaş daha çok dua alırsın. Geçen bir arkadaşın yakını olan bir çocuk 5. Katan düşmüştü. 70 bin YA ŞAFİ çektik. Şimdi çocuğun durumu iyi. toplu dua nın gücüne hep inanırım.