- Konu Sahibi Ahtapot Anne
Ay maşallah subhanAllah ne kadar tatlı sevmiş kardeşlerini. Birde üçü erkek olunca anlaşmaları daha yakın olur. Bizimki kız, çok mızmız çok narin. Oğlum çok sağlam karakter naz bilmez , uyumludur. Ama gel görki kızları sinir edip eğleniyor. Anam kime çekti bilmiyorum ( aynı benim çocukluğum,hatta kırk kat yıkanmış hali)Hepsini birlikte nasil uyutuyorsun canım? Ne kadar güzel dışarda vakit gecirmissiniz. Bizimde önümüzdeki hafta icin gitmeyi planladigimiz günübirlik bir gezi planımız var. Esnek çalışma vs bitti mesai sonrasi kalabalik olur artik yarim gün eşim izin almalı ki gidebilelim. Çocuklar icin gideceğiz koşup oynayacaklari güzel vakit geçirecekleri eğlenirken öğrenecekleri bir yer. Bugün üçü bir yere oturmuşken en büyük oğlum küçüklerin sırtını sivazliyordu benim canım kardeslerim minnos kardeşlerim diye.. Daim olur insallah..
Ne güzel olur sizede, değişiklik iyidir.
Benim eşim pandemiden beri sabah 6 öğlen 3 mesaisinde. Elhamdülillah çok şükür, 4 gibi evde
Biz yakın olan her yere gidebiliyoruz vakit kalıyor., eşim eve yorgun geldiği zaman olmuyor tabi. Çok erken kalkıyor. Alışamadı bu mesai saatşne. Ama benim işime geliyor bal gibi