- Konu Sahibi Ahtapot Anne
Sap salim kucağına alırsın inşallah.Aminn canim insaAllah
Buyugu 12 kucugu 5 canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sap salim kucağına alırsın inşallah.Aminn canim insaAllah
Buyugu 12 kucugu 5 canim
Mesele derin uzun yazacağız tabi
Aslında çocuk hareket edip hoplayıp zıplayınca işlerine gelmiyor. Aman olur tv telefon izle daha iyi.
Haklısın öyle oluyor.
Maşallah oğluna. Çok güzel günlerini göreceğiz çocuklarımızın. İnşallah
Amin insallah canim Rabbim hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip etsin insallahTiktok da saçma sapan akılsız boş şeyler var. Onlarj söylüyordu mesela. İşte kafasına vurup içi boşmu dolumu?
Ne kadar konuştuk ama hep bu tür şakalar yapıp yapıp durdu biz oradayken. Kafayı yiyecektim
O günlerin hayali hem güzel hem de üzücü oluyor benim için. Sanki hep bu zamanlarını özleyecem gibi. Evet canım doğuma gidene kadar hepSukur kendime bi bardak cay koyup icecek zamani buldum ay bu bile nasil luks geliyor bana bir kac sene sonra daha rahat olacagim insallah oglum koca adam olacak kizlarim buyuyecek akillari bir cok seye erecek artik bu kadar yaramazlik yapmazlar tekne kaziintim 3 4 yasinda olacak ah ah seneler ne cabuk gecmis diyecegim o zaman da Rabbim saglik sihhat versin hepimizin evlatlarina aslinda en gÜzel donemleri cocuklarimizin
Kizlar birsey soracagim icinizde namaz kilan var mi bazen istemeyrekte olsa kaciriyorum namazlarimi bazende yorgunluktan bi bosverme hissi geliyor tabi yine kiliyorum namazlarimi Rabbim affetsin de ara ara seytan yokluyor nefsimi sizede oluyor mu bol bol salavat cekiyorum ama sanirim stres yorgun iradeyi zayiflatiyor Rabbim uydurmasın şeytana
Hamdolsun canim ben oglum oglen uykusundayken karni yarik pilav yaptim aksam icin oglende cocuklar kofte istemisti onu yapip yedirdim kendimede bi sutlu kahve yaptim dinleniyorum isin sonu gelmiyor canim yaKızlar bu gün nasılsınız? Nasıl geçiyor gününüz. Valla büyüğü sabah okula gönderdim. Eşim işe gitti. Ortanca ile kahvaltı yaptık. O uyudu bende bebek ile oynuyorum. Hep iş hep iş diyorum nereye kadar. Aman boş ver zaman geçiyor. Sonra bu günleri özlerim.Temizlik bulaşıklar duruyor akşam yemeği içinde sarma yapacam inşallah.
Ozlenir tabi her anlari cok ozel vallahi mumkun mertebe aksatmiyorum namazlarimi sadece su 3 gundur kosturmacadan hep kaza namazi kilmak zorunda kaldim birde cuzlerimi okuyamadim onlara baslamam lazim tekrar bir yandanda kizlarima elif ba öğretiyorumO günlerin hayali hem güzel hem de üzücü oluyor benim için. Sanki hep bu zamanlarını özleyecem gibi. Evet canım doğuma gidene kadar hep
Namazımı kıldım. Şimdi lohusayım diye kılamıyorum. Bana da ara ara öyle oluyordu. Ama namazımı kılmadığım zamanlarda kendimi çok kötü hissederdim. Ben sabah namazları için çok zorlanıyordum. Eşim her namaza kalktığında illa benide uyandırırdı. Öylece kılmadan uyumam pek mümkün olmuyordu. Bol bol salavat Çek canım. Nasılki çocuklarımız için Yemeklerini duşlarını yapacak enerjiyi buluyorsak namaz içinde aynı enerjimiz vardır. Sadece nefsimizi dinleyip Kılmıyoruz.
O günlerin hayali hem güzel hem de üzücü oluyor benim için. Sanki hep bu zamanlarını özleyecem gibi. Evet canım doğuma gidene kadar hep
Namazımı kıldım. Şimdi lohusayım diye kılamıyorum. Bana da ara ara öyle oluyordu. Ama namazımı kılmadığım zamanlarda kendimi çok kötü hissederdim. Ben sabah namazları için çok zorlanıyordum. Eşim her namaza kalktığında illa benide uyandırırdı. Öylece kılmadan uyumam pek mümkün olmuyordu. Bol bol salavat Çek canım. Nasılki çocuklarımız için Yemeklerini duşlarını yapacak enerjiyi buluyorsak namaz içinde aynı enerjimiz vardır. Sadece nefsimizi dinleyip Kılmıyoruz.
Sap salim kucağına alırsın inşallah.
Kaynımın 4 çocuğu var, kadın normal değilki çocukları gene ona nazarann iyiler. Kadın sürekli beni görünce takılı kaset gibi , bu günleri iple arayacaksın deyil deyip duruyor. Halbuki ben şikayet etmem hep mutluyum , ama genede aynı şeyleri söylüyor sıkıyor beni. Bende senin gibiyim yani bu günler güzel hoş. Ama ileriside güzel olur neden olmasın. Her zamanın ayrı güzelliği var. Şükürler olsun.Kızlar bu gün nasılsınız? Nasıl geçiyor gününüz. Valla büyüğü sabah okula gönderdim. Eşim işe gitti. Ortanca ile kahvaltı yaptık. O uyudu bende bebek ile oynuyorum. Hep iş hep iş diyorum nereye kadar. Aman boş ver zaman geçiyor. Sonra bu günleri özlerim.Temizlik bulaşıklar duruyor akşam yemeği içinde sarma yapacam inşallah.
Canımsın ben şunu keşfettim kendimde. Abdestli olunca hiç geçikmiyor namazlar.Hamdolsun canim ben oglum oglen uykusundayken karni yarik pilav yaptim aksam icin oglende cocuklar kofte istemisti onu yapip yedirdim kendimede bi sutlu kahve yaptim dinleniyorum isin sonu gelmiyor canim ya
Ozlenir tabi her anlari cok ozel vallahi mumkun mertebe aksatmiyorum namazlarimi sadece su 3 gundur kosturmacadan hep kaza namazi kilmak zorunda kaldim birde cuzlerimi okuyamadim onlara baslamam lazim tekrar bir yandanda kizlarima elif ba öğretiyorum
Amin canim edelim benimki hep sabah ezaninda memede oluyor sipa beyimizim emmesi bitince kiliyorum yoksa aglamaktan apartmanı basimiza toplar o kadar meme kolikki sipaCanımsın ben şunu keşfettim kendimde. Abdestli olunca hiç geçikmiyor namazlar.
Nerde olursan ol illa kılınıyor.
Rabbim sana zaman yatarsın , cüzlerinide kabul etsin.
Sabah namazı için hepimiz dua edelim birbirimize. En zoru bebekli anneler için.
Canım İnşallah eşinin işleri istediği gibi gider. Mutlu olarak yanına döner. keşke mümkün olsaydı. Seve seve bir tencere sarma gönderirdim. Madem prenses gündüz uykusuna uyumadan gecede rahat uyumuyorsa. Gündüzleri tekrar uyut. Demekki ihtiyacı olur.Kızlar dün bebeğim öğlen uyumadı. Zorla uyuyor zaten bende dedim uyumasın bakalım nasıl geçecek gün. Öğlen parka indik taaa ikindiye kadar. Geldik yemek ye et saat oldu 6 beni uyut uyut dedi, 20 dk uyudu ancak. Sonra yandık, süreklilik ağla mızırdan . Sonra gece sabaha kadar ağladı uyuyamadık.
Şiödi öğlen uykusuna yatırıyorum.
Yemeğim yok.
Ütü yapacağım birikti baya.
İşte öyle. Sizede kolay gelsin. Ve bu arada, maşallah subhanAllah biriniz bebekle sarma yapacak diğeriniz karnıyarık yapmış bile. Ahh banada yollayın bi işim eksik olur
Bende eşimi bekliyorum. Patlıcan kebabı yapalım istiyorum. Evde fırına veriyorum normalde, hava güzel piknik alanı yakın. Oda dedi dua et, işlerim rast gitsin keyifli geleyim gideriz.
Kız benim üçüde öyleydi. Şükürler olsun 24 ay emdi ikisi kızım 23 ay. Darısı isteyen herkese olsun.Amin canim edelim benimki hep sabah ezaninda memede oluyor sipa beyimizim emmesi bitince kiliyorum yoksa aglamaktan apartmanı basimiza toplar o kadar meme kolikki sipa
Evet öğlen 40 dk olsa uyumaya ihtiyacı var. Neşesi yerine geliyor. Elhamdülillah çok şükür neşeli geldi eve. Hazırlık yaptık yoldayız. Sen nasılsın. Sarmanı aldım yedim öyle gönlü güzel birisin. Allah kabul etti. Sen niyet ettin sevabı aldın hadi iyisinCanım İnşallah eşinin işleri istediği gibi gider. Mutlu olarak yanına döner. keşke mümkün olsaydı. Seve seve bir tencere sarma gönderirdim. Madem prenses gündüz uykusuna uyumadan gecede rahat uyumuyorsa. Gündüzleri tekrar uyut. Demekki ihtiyacı olur.
Okurken sana du ettim. Nasıl bir tempo bu. Sinir sıkışması için hacamat denedinmi?Dün gece yapacaklarimi yazmistim sabaha karsi 3 bucukta uyudum. 6 bucuga kursam da saati 7 bucukta esim uyandirdi. Kahvalti yaptik 9 da okula gittim arada emzirmeye geldim tekrar gittim cocuklari da götürdüm bahcede top oynadılar. Oglen yemekten sonra küçük bir türlü uyumadim saat oldu 4 bucuk resmen bayildi kaldi uykudan. Yarim saat sonra uyandi tekrar uyuyakaldi. Bende sinir sıkışması var cok kucagimda tasiyamiyorum kolum bilegim ellerim agriyor. Zaten birkac gündür yorgunluk uykusuzluk var, uyumayip sürekli emmek isteyince esimi aradim dayanamadim, gücüm kalmadi, izin aldi geldi. Simdi yemek yiyorum biraz kendime gelirim umarim. En büyük parka gitmek istiyor yagmazsa götüreceğim..
Kac yasinda lk bebeginiz oldu ?Benimkiler de
2 - 4 - 8
Ah canım Allah razı olsun, ağzına gönlüne sağlık. Tempomuz yoğun kaldi ki arada bir ufaklığı asagiya indirdim hava aldirdim gene de uyumadi. Nasil yorgunun bir görsen. Yarina yemek planlıyorum. Kafam da sürekli meşgul.yogunluga alıştım yapmazsam kendimi eksik hissediyorum, cocuklarin oyundan kopmasini hic istemiyorum. Babasi pek götürmez. Ben de elimden geldiğince goturmeye gayret ediyorum. Hacamat denemedim. Sülük ve hacamat aynı mıydı? Migren için sülük düşünüyorum.Okurken sana du ettim. Nasıl bir tempo bu. Sinir sıkışması için hacamat denedinmi?
Bendede var hacamat şifa.
Eşin yetişmiş Allaha şükür. Neden huysuzluk yapıyor tahminin varmı ?
Ay bi de ben yapayim. Gelinlik yapmadigimdan tatlisindan da hberim yokAy gelin tatlisi yaptim ne guzel oldu
Ah canim Rabbim yar ve yardimcin olsun migren cok zor benim teyzem hem hacamat hemde sülük yaptirdi eskiye gore daha iyim diorAh canım Allah razı olsun, ağzına gönlüne sağlık. Tempomuz yoğun kaldi ki arada bir ufaklığı asagiya indirdim hava aldirdim gene de uyumadi. Nasil yorgunun bir görsen. Yarina yemek planlıyorum. Kafam da sürekli meşgul.yogunluga alıştım yapmazsam kendimi eksik hissediyorum, cocuklarin oyundan kopmasini hic istemiyorum. Babasi pek götürmez. Ben de elimden geldiğince goturmeye gayret ediyorum. Hacamat denemedim. Sülük ve hacamat aynı mıydı? Migren için sülük düşünüyorum.