- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
Benim 3'ude sezeryanla oldu, benim de ilk doğumum 9 cm açıklıkla sezeryan malesefSelam kızlar vakit buldukça yazışmalarınızı okudum çok hoşuma gitti. Size bişey sorucam aranızda tüm doğumları sezaryan olan var mı ? Ben de üçüncüyü düşünüyorum ama ikinci doğumum 9 cm açıklıkla sezaryan oldu maalesef bidaha da ssvd denemeye cesaretim yok ama bebek de istiyorum. Sizin tecrübelerinizi merak ettimbüyük kızım 4.5 yaşında oğlum 7.5 aylık oldu
Merhaba,benim de 3 çocuğum var, aranıza katılabilir miyim
Hosgeldinz kızlar aramiza ay ne guzel kalabaliklasiyoruzz bu arada ben tugba heenuz 30 yaşına yeni girmis 4 kuzu annesiyimBiri beni mi andı acaba:)Büyüğü 15 ortancası 9 son surpri z yumurtam da 6 aylık sec beğen al:))))
Benim 3'ude sezeryanla oldu, benim de ilk doğumum 9 cm açıklıkla sezeSizin niye 9 cm le sezaryan. Ben hala atlatamadım doğumum 30 saate yakın sürdü ve 41.haftada geldi kasılmalar çok direndim ama gücüm kalmadı bir de kalp atışları 200 e çıkıyordu epidural tutmadı hepsini canlı canlı yaşadım ama psikilojisi hala kaldı nasıl yapamadım neden olmadı diye hayırlısı böyleymişBenim 3'ude sezeryanla oldu, benim de ilk doğumum 9 cm açıklıkla sezeryan malesef
Hosgeldinz kızlar aramiza ay ne guzel kalabaliklasiyoruzz bu arada ben tugba heenuz 30 yaşına yeni girmis 4 kuzu annesiyim
Sakin olmayi dene cnm evet bazen zor ama biz anneler cok gucluyuz.. oncelikle cocuklarina duzenli uyku saati duzeni olustur benimkiler herzaman 20 de uyurlar sabah 8 de ayaktalarBu aralar eşimde Bende öfke kontrol bozukluğu yaşıyoruz. Kızlar sizler nasıl kontrol ediyorsunuz öfkenizi. Hepimiz eşlerimizi evlatlarımızı seviyoruz elbet ama iş çıkmaza girdimi herley alt üst oluyor bende, bizde. Üzülüyorum çok.
Aaa 2 sezaryan sonrası mı oldu süper çok sevindim ☺ bende çok motivasyonlu başlamıştım ama 30 saate yakın sürdü epidural tutmadı dr umla bikaç bişey yaşadık derken sezaryana döndü bakalım bu sefer olursa nasıl olucak rabbim bilirAaaa canım benim. Benimde 2 sezeryan ikiside 10 cm ile son anda sezeryana döndü. Birinin başı ters girdi kanala diğerinin başı inmedi. Ama 3.de şükür 2ssvd nasip etti Rabbim. Darısı sana. 2 yaşından sonra düşün öncesinde zorluklar olabilir.
Hb Ben de Özlem daha uyumadi benim ufaklik naralar atip sapirdata sapirdata parmak emiyor:)Hosgeldinz kızlar aramiza ay ne guzel kalabaliklasiyoruzz bu arada ben tugba heenuz 30 yaşına yeni girmis 4 kuzu annesiyim
Tabikiiii aşkolsun. Hoşge Mehlika!Merhaba,benim de 3 çocuğum var, aranıza katılabilir miyim
Sağlıkları yerindeyse sezeyanda normalde aynı kapıya çıkıyor arkadaşım. Allah bağışlasın.Benim 3'ude sezeryanla oldu, benim de ilk doğumum 9 cm açıklıkla sezeryan malesef
Afiyet bal olsun. Büyük herif napıyorMinnak herifi uyuttum kendime bi sütlü kahve yaptim sukur
Ooooo genç anneHosgeldinz kızlar aramiza ay ne guzel kalabaliklasiyoruzz bu arada ben tugba heenuz 30 yaşına yeni girmis 4 kuzu annesiyim
Oyyy kuzum cennetteler onlar. Yavrularını Allah sana bağışlasın. Araları yakın ama ilerde çok daha keyifli olacak. O mis kokulu bebeğini kokla benim için.. banada dua et. Bir bebeğimiz daha olsun sağlıkla.Bende katiliyim araniza3 tane kizlarim var 4,5 2,5 ve diyer daha 12 gunluk :)
26 yasim3 tanede kaybim var cennet kuslarim
Ya aslında uaşlar yakın olunca hepsinin isteği arzusu beklentisi aynı oluyor. Daha kolay sanki.Yaslar yakin olunca isiniz daha da zor olmali kizlar Allah yardimciniz olsun 15 , 9 ve 6 aylik oldugu halde zorlaniyorum ki sizi dusunemedim bile
Hb Ben de Özlem daha uyumadi benim ufaklik naralar atip sapirdata sapirdata parmak emiyor:)
Amin canım cümlemizin inşallah. Dikkatini ne kadar dağıtmaya çalışsamda olmuyor. O istiyorki herşey onun dediği gibi olsun. Diyor bebeği istediğim zaman kucağıma alayım. Bende kaç defa anlatım. Şimdi çok küçük bir yerini incitirsin. Biraz daha büyüsün söz kucağına veririm diyorum. İstediği olmadığı zamanda kardeşlerine bağırıyor. Bilerek gürültü yapıyor. Bazen çok akıllı oluyor. Baktım bağırdığım zamanda olmuyor. Bir saat dil döktüm hadi sen salona geç. Ben kardeşlerini uyutup,yanına gelecem. Sende salonda oyuncaklarını topla dedim. Sonra işim bitince salona bir gittim. aynı benim yaptığım şekilde,salonu çok güzel toplayıp düzenlemiş.Onun ses yaptığı bağırdığı zamanlarda dikkatini başka yere çekmesini sağlasan ?aklıma bu geldi.
Gene akıllı annesi, o kadar akıllı ki bu düzene karşı çıkıyorum anne diyor. Allah yardımcın olsun.
Insallah cnm insallah seninde gönlune gore versin RabbimOyyy kuzum cennetteler onlar. Yavrularını Allah sana bağışlasın. Araları yakın ama ilerde çok daha keyifli olacak. O mis kokulu bebeğini kokla benim için.. banada dua et. Bir bebeğimiz daha olsun sağlıkla.
Bilerek yaptı canım. Doktoru çok uyarmıştı biraz ara ver diye. Onun dediği ben çocukları çok seviyorum. Yaşıda büyük değil. İnsan desin yaşı geçiyor geç olmuş. 30 lu yaşlarda. Valla en son bildiğim kadarı ile doğumdan 1 ay önce hastaneye yattı. Çünkü doktor herşeyi yasaklamıştı. E onun da evde 3 ve 1.5 yaş bebeleri vardı. Yavrucuklar ne anlasın dikişi hamileliği.Evet çok erken olmuş, kader kısmet tabi. Bilerekmi yaptı kaza bebelerimi?
Dikişler açılınca dikişler gördümü peki ?
Aman boş ver yemek varsa yeter. Valla bende bazen boşvermek istiyorum. Ama bu günlerde pek mümkün değil. Çünkü hep misafirim oluyor.Ben be temizlik ne yemek yapmadım. Dünden yemek vardı. Gelin pastası yaptım. Bütün gün ne yaptım bilmiyorum nasıl geçti anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?