- 29 Kasım 2020
- 2.850
- 14.261
- 158
- 33
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
Tesekur ederim canim deneyeyim ama emzirirken yapılabiliyor mu ona bir bakayimCanım çekti kız yarına yapayım inşallah.
Sen annende kal eşin annesinde. Bende kalabalık evde rahat edemiyorum. Ama benim kaynanam istemez bizi. Hoş Bende bayılmıyorum
Çok geçmiş olsun canım. Kist için , Ibrahim saraçoğlunun soğan kürü iyi denedinmi hiç ?
Ay ayni seyi yasiyoruz vallahi normalde cok sakin ve relax olan ben bu ara en ufak seye sinirlenirim haliyle pandemi olumsuz etkiledi bizi cocuklar surekli evde ben kimseyle gorusemiyorum benim kizim ve oglum Fmf hastasi olduğu icin kimseyle temas etmemeye calisiyorum sosyallesemeyincede bi yanlizlik bunalmislik oluyor oda bu sekilde yansiyor sanırım insallah su asilar tamamlanirda rahat bi nefes aliriz etkinlikler gezmeler derken eski duzen geri gelirBu aralar eşimde Bende öfke kontrol bozukluğu yaşıyoruz. Kızlar sizler nasıl kontrol ediyorsunuz öfkenizi. Hepimiz eşlerimizi evlatlarımızı seviyoruz elbet ama iş çıkmaza girdimi herley alt üst oluyor bende, bizde. Üzülüyorum çok.