• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç çocuklular, çok çocuklular

Tabikiiii aşkolsun. Hoşge Mehlika!🥰

Sağlıkları yerindeyse sezeyanda normalde aynı kapıya çıkıyor arkadaşım. Allah bağışlasın.

Afiyet bal olsun. Büyük herif napıyor :KK70:
Benim paşalarım uyudu elhamdülillah.

Ooooo genç anne 🥰 ben 33 yaşındayım. Bakalım dörtleyecekmiyim. Bu ay boş gececek gibi. Bir yandan boşver biraz zaman geçsin diyorum. Ama bir yandan eşim hayır diyor diye için içe üzülüyorum.
Canım hani eşin biraz yumuşamaya başlamıştı. Razı olduğu anda startı ver😂

Ahh arkadaşım geçecek bu günlerde. Aynı yollardan geçtik. Arkadaşlarına bakınca değişti demişsin , ne gibi değişiklikler?
Eskiden çok uysal akıllı bir çocuktu. Arkadaşları ile oyuncaklarını paylaşırdı. Asla bağırmazdı. Biz birşeye hayır diyince itiraz etmezdi. Şimdi tam tersi oyuncaklarını asla paylaşmak istemiyor. Hatta kardeşi ile bile.istediği olmadığı zaman bağırıyor. Birde bu günlerde yeni huy edinmiş bizi çimdikliyor. Geçen gün dedim bunu nerden öğrendin. Okul arkadaşımda yapıyor. Onlardan öğrendim dedi 🥺

Sakin olmayi dene cnm evet bazen zor ama biz anneler cok gucluyuz.. oncelikle cocuklarina duzenli uyku saati duzeni olustur benimkiler herzaman 20 de uyurlar sabah 8 de ayaktalar🥰 4,5 yasindaki kizim anaokula gidiyor 2,5 yasindaki kizimda eylulde basliyor. ( belcikada kaliyorum ve burdz 2,5 yasindan itibaren ana okuluna gidiliyor ) . Bu sekilde biraz daha nefes almaya zamanim oluyor esimle valit gecirebiliyoruz❤️ Suan 12 gunluk bir bebegim daha oldu ve 3 cocukla duzenimi oturtmaya calisiyorum

Tabi yaa , Belçikada hayat güzel. Ablam 6 yıldır orda . Eğitim sistemi harika! Nefes almak ne demek bayram ederim ben olsam :D
Burda herşey mani mani mani... şimdi gööööyAaaa okullar kapalıydı o zaman niye özel kreş anaokulu açıktı. Çok imrendim istedim yollayayım 5 yaşındaki kızımı ama kira giderler... umarım en kısa zamanda çocuklar okula anneler nefes almaya......

Eskiden çok uysal akıllı bir çocuktu. Arkadaşları ile oyuncaklarını paylaşırdı. Asla bağırmazdı. Biz birşeye hayır diyince itiraz etmezdi. Şimdi tam tersi oyuncaklarını asla paylaşmak istemiyor. Hatta kardeşi ile bile.istediği olmadığı zaman bağırıyor. Birde bu günlerde yeni huy edinmiş bizi çimdikliyor. Geçen gün dedim bunu nerden öğrendin. Okul arkadaşımda yapıyor. Onlardan öğrendim dedi 🥺
Oyyy çimdikleme çok kötü. Benşm kızım sıkardı, hatta dişlerini bile sıka sıka tutardı bebeğin ellerini. Hep yeni düzene alışma sancıları bunlar annesi. Emin ol. Bak bebeğin saha 4 haftalık. Ancak oda alışacak. Sen dua et, kızma elşndne geldiğince isteklerini yerine geyir makul olanları. Seni paylaştı bir kez , şimdi iki kez paylaşıyor. Şirin kızını öp yerime.

A Asya89 Maşallah bak ne güzel söz dinlemiş. Toplamış salonunda, Sende karşında kızkardeşin yada arkadşaın varmış gibi davran. Oda sana öyle yaklaşarak inşallah.
Evet ya doğumdan sonra benimde yoğun raöpolı geçmişti. Elhamdülillah şimdi bebeği 25 aylık.. şükürler olsun.

Bende katiliyim araniza🥰🥰 3 tane kizlarim var 🤲 4,5 2,5 ve diyer daha 12 gunluk :)
26 yasim❤️ 3 tanede kaybim var cennet kuslarim
Hoşgeldin canım Allah bağışlasın onlar senin cennette şefaatcin
Hb Ben de Özlem daha uyumadi benim ufaklik naralar atip sapirdata sapirdata parmak emiyor:)
Ay benimki uyududa noldu 20 dk ya bu kalkti sanki bi 70 lik devirmis gibiyim suan😂😂😂
Tabikiiii aşkolsun. Hoşge Mehlika!🥰

Sağlıkları yerindeyse sezeyanda normalde aynı kapıya çıkıyor arkadaşım. Allah bağışlasın.

Afiyet bal olsun. Büyük herif napıyor :KK70:
Benim paşalarım uyudu elhamdülillah.

Ooooo genç anne 🥰 ben 33 yaşındayım. Bakalım dörtleyecekmiyim. Bu ay boş gececek gibi. Bir yandan boşver biraz zaman geçsin diyorum. Ama bir yandan eşim hayır diyor diye için içe üzülüyorum.
Rabbim gonlune gore versin canim benimki supriz oldugu halde esim bi müddet kabullenememis sonradan alismisti onlarin ayri bi kafasi var bizim gibi degiller o yuZden sıkma canını

Kızlar bu buyuk sipa beni çok yoruyor bugun pedagog gorusmemiz var gitmem allah die ortaligi inletiyor ya sabır ceke ceke agzim dilim kurudu yemin ediyorum ne yapcam bu sipayla ben ya

Oyyy çimdikleme çok kötü. Benşm kızım sıkardı, hatta dişlerini bile sıka sıka tutardı bebeğin ellerini. Hep yeni düzene alışma sancıları bunlar annesi. Emin ol. Bak bebeğin saha 4 haftalık. Ancak oda alışacak. Sen dua et, kızma elşndne geldiğince isteklerini yerine geyir makul olanları. Seni paylaştı bir kez , şimdi iki kez paylaşıyor. Şirin kızını öp yerime.
Valla canım inşallah bende o huyunu bıraktırabilirim. Bebeği çok seviyor. Ortancayı ara ara seviyor. Ama çoğunlukla kızıyor. Oyuncaklarını vermiyor. Eşimde çok ilgilidir. Dün işten geldi hiç üstünü çıkarmadan. Çocukları alıp parka götürdü. 1 saat gezdirdi geldi.

Kızlar bu buyuk sipa beni çok yoruyor bugun pedagog gorusmemiz var gitmem allah die ortaligi inletiyor ya sabır ceke ceke agzim dilim kurudu yemin ediyorum ne yapcam bu sipayla ben ya
Valla canım kelin merhemi olsa kendi kafasına sürer hesabı. Benimde büyük ara ara beni çok yoruyor.allah yardımcımız olsun. İnşallah bu günlerde geçecek

Valla canım inşallah bende o huyunu bıraktırabilirim. Bebeği çok seviyor. Ortancayı ara ara seviyor. Ama çoğunlukla kızıyor. Oyuncaklarını vermiyor. Eşimde çok ilgilidir. Dün işten geldi hiç üstünü çıkarmadan. Çocukları alıp parka götürdü. 1 saat gezdirdi geldi.
İyiki babası ilgili annesi ilgili. Bu çocukalr sevgi şımarığı oldu çıktılar. Eskiden böyle değildi. Kendi kendimize büyüdük. Sen kararlı ol, hayır dediğin şeyi onun bağırıp ağlamasına dayanamayıp yaparsan , ağlamayı bağırmayı kullanır.

Hoşgeldin canım Allah bağışlasın onlar senin cennette şefaatcin

Ay benimki uyududa noldu 20 dk ya bu kalkti sanki bi 70 lik devirmis gibiyim suan😂😂😂

Rabbim gonlune gore versin canim benimki supriz oldugu halde esim bi müddet kabullenememis sonradan alismisti onlarin ayri bi kafasi var bizim gibi degiller o yuZden sıkma canını
Sıkıyorum canımı ya. Dediğin gibi yapabilsem ne güzel olurdu. Sağolasın

İyiki babası ilgili annesi ilgili. Bu çocukalr sevgi şımarığı oldu çıktılar. Eskiden böyle değildi. Kendi kendimize büyüdük. Sen kararlı ol, hayır dediğin şeyi onun bağırıp ağlamasına dayanamayıp yaparsan , ağlamayı bağırmayı kullanır.
Aynen öyle canım gerçekten sevgi şımarığı olmuşlar. Biz kendi kendimize büyüdük. Şimdi ne yaparsak olmuyor. Ben böyle konularda asla ağlamasını umursamıyorum. Çünkü biliyorum bana karşı hep kullanacak

Hayırlı günler sevgili anneler.
Nasılsınız bugun neler yaptınız?
Denp Denp pedegog görüşmeniz nasıl geçti ?
Ahtapot Anne Ahtapot Anne yeni haftada kolaylıklar diliyorum sana 🥰
A Asya89 Bebeklerin nasıl bugün. Dün gece rahat uyudunmu?
Bende durumlar aynı elhamdülillah çok şükür. Sadece bebeğim öğlen uykuları düzensiz. Uyutmadım bilerek ama arızaya bağladı. Zorluyor beni.

Bende durumlar aynı elhamdülillah çok şükür. Sadece bebeğim öğlen uykuları düzensiz. Uyutmadım bilerek ama arızaya bağladı. Zorluyor beni.
Valla canım bebeğim bu gün yine uyumuyor. Sabah erkeden çıktık evden randevularımız vardı. Öğleden sonra saat 2 gibi eve geldik. Yemek yedik daha bulaşıklarım duruyor. Uyumuyor uyumuyor. Eşimin bazı işleri vardı. Oda dışarı çıkmıştı. Az önce geldi ortancayı aldı. Gidip büyüğünü okuldan aldılar ordan parka gittiler. Bende baktım bebek uyumuyor bir duş aldırdım. İnşallah uyurda bende kalkıp evi toplayıp. Yemek yapacam.

Benim bu gün ortancada uyumadı. O da huysuz 😢 akşam bir kaç defa bebek için uyandım. Sabah 5 te de ortanca uyandı. Yorgunluktan uykusuzluktan ölüyorum.

Kizlar alıntı yapamadim sorun var galiba
Pegagog gorusmemiz berbat geçti oglum saolsun gram kadini dinlemedi degisik sesler çıkarıp cins cins hareketler yapmis
Oda yetmezmis gibi eve bi geldim yatak odasını balkondan su basmis her yer su ne hali kalmis ne bise deli olacagim berbat bi gun ya

Kizlar merhaba hepinize. Ben de öğlene kadar okuldaydim, gelince yemek vs derken sular kesildi pek cok isim kaldi. Simdi parktan yeni geldik çocuklarla aklandi paklandi onlar. Ben de yürüyüşe çıkacağım. 1 saat sonra dönüyorum.

Back