• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç çocuklular, çok çocuklular

Allah bağışlasın. El öpenleri çok olsun. Arası kaç yıl doğumlarının.
Oluyor tabi ama bazen komplikasyonlar yaşanıyor. Allah korusun.
Aralari 3 yil 2 yil 1 yil... Ya seninkilerin arası kaç yıl? Ben kalabalik bir ailede büyüdüm. Tadını alınca da doğurdukça doğurdum🤣

Aralari 3 yil 2 yil 1 yil... Ya seninkilerin arası kaç yıl? Ben kalabalik bir ailede büyüdüm. Tadını alınca da doğurdukça doğurdum🤣
Benimkiler 2 yaş 9 ay.
2 sezeryan biri normal doğum.
Bende kalabalık aile istiyorum kalabalığız yeterince eşime göre ama ben bir tane daha istiyorum inşallahu teâla.

Oğlum 8 yaşında kızım 5 küçük kızım 25 aylık.
Elhamdülillah çok şükür. Bir oğlum daha olsa ne güzel olur.
Rabbim gönlüne göre versin bacım. Iki oglum iki kızım var. Hem bagkurlu hem sskliyim gibi birşey🤣 oglun varsa bagkurlu kizin varsa ssklisin derler ya hani🤗

Rabbim gönlüne göre versin bacım. Iki oglum iki kızım var. Hem bagkurlu hem sskliyim gibi birşey🤣 oglun varsa bagkurlu kizin varsa ssklisin derler ya hani🤗
Valla hayırlısı ne ise o olmuş. Ne güzel iki kız iki erkek. RABBİM en hayırlısını versin. Çevremde o kadar çok imtihan plan var. Şükürler olsun sağlıkla büyütelim. Buraya yazayım inşallah gebeyim diye. Âmîn Allahım hayırlısıyla.
Bu arada sen büyütmüşsün, şimdi nasıllar , büyüdükçe?

Valla hayırlısı ne ise o olmuş. Ne güzel iki kız iki erkek. RABBİM en hayırlısını versin. Çevremde o kadar çok imtihan plan var. Şükürler olsun sağlıkla büyütelim. Buraya yazayım inşallah gebeyim diye. Âmîn Allahım hayırlısıyla.
Bu arada sen büyütmüşsün, şimdi nasıllar , büyüdükçe?
Şimdi elimde dijital de olsa dört takdir belgesi var🤣
Unumu eledim elegimi astım desem yalan olur. Büyüdükçe dertleri de büyüyor bacılar. Ergenusların arasına düştüm 🤣

Şimdi elimde dijital de olsa dört takdir belgesi var🤣
Unumu eledim elegimi astım desem yalan olur. Büyüdükçe dertleri de büyüyor bacılar. Ergenusların arasına düştüm 🤣
Pandemide pek çok çocuk ergen gibi hircinlasti.. düzelecek inşallah.

Benim en büyüğü 7 ortanca 2 küçük de 1 yaşını bitirdi. 3 oğlum var dünyalara bedel,iyi ki varlar. Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin hepimize.
Maşallah Rabbim acılarını göstermesin. Iyi ki varlar iyi ki

Selam kızlar vakit buldukça yazışmalarınızı okudum çok hoşuma gitti. Size bişey sorucam aranızda tüm doğumları sezaryan olan var mı ? Ben de üçüncüyü düşünüyorum ama ikinci doğumum 9 cm açıklıkla sezaryan oldu maalesef bidaha da ssvd denemeye cesaretim yok ama bebek de istiyorum. Sizin tecrübelerinizi merak ettim 😊 büyük kızım 4.5 yaşında oğlum 7.5 aylık oldu
Ve aleykum selam canim hoşgeldin benim 3 de sezeryan oglum 10 ikizlerim 6 en ufakta 14 aylik benim tum sezeryanlarim rahat gecti hemen ayaklandim sadece ucuncu olmasinin verdigi hafif bi zorluk oluyor oda ilk gun tabi sonrasi gayet toplarlamis oluyorsun

Back