- 29 Kasım 2020
- 2.850
- 14.261
- 158
- 33
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
Tesekur ederim canim deneyeyim ama emzirirken yapılabiliyor mu ona bir bakayimCanım çekti kız yarına yapayım inşallah.
Sen annende kal eşin annesinde. Bende kalabalık evde rahat edemiyorum. Ama benim kaynanam istemez bizi. Hoş Bende bayılmıyorum
Çok geçmiş olsun canım. Kist için , Ibrahim saraçoğlunun soğan kürü iyi denedinmi hiç ?
Ay ayni seyi yasiyoruz vallahi normalde cok sakin ve relax olan ben bu ara en ufak seye sinirlenirim haliyle pandemi olumsuz etkiledi bizi cocuklar surekli evde ben kimseyle gorusemiyorum benim kizim ve oglum Fmf hastasi olduğu icin kimseyle temas etmemeye calisiyorum sosyallesemeyincede bi yanlizlik bunalmislik oluyor oda bu sekilde yansiyor sanırım insallah su asilar tamamlanirda rahat bi nefes aliriz etkinlikler gezmeler derken eski duzen geri gelirBu aralar eşimde Bende öfke kontrol bozukluğu yaşıyoruz. Kızlar sizler nasıl kontrol ediyorsunuz öfkenizi. Hepimiz eşlerimizi evlatlarımızı seviyoruz elbet ama iş çıkmaza girdimi herley alt üst oluyor bende, bizde. Üzülüyorum çok.
İkinci içinn niyet ettinmi?
Hoşgeldin aramıza
Allah bağışlasın yavrunu.
Valla canım bende de bazen oluyor. Bizimki büyük kızım bizi çok zorluyor bazen.kardeşini itiyor, evin içinde çığlık atıyor. Böyle olunca çocuklar korkuyorlar. Ben kaç defa uyarsamda anlamıyor. En son bağırıyorum sonra çok pişman oluyorum. Bize soru sorar ama cevabını dinlemez. 3/4 defa tekrarlarım cevabı en son aldım karşıma konuştum. Niye böyle yapıyorsun dedim. Bilerek yapıyorum çünkü dinlemiyorum diyorBu aralar eşimde Bende öfke kontrol bozukluğu yaşıyoruz. Kızlar sizler nasıl kontrol ediyorsunuz öfkenizi. Hepimiz eşlerimizi evlatlarımızı seviyoruz elbet ama iş çıkmaza girdimi herley alt üst oluyor bende, bizde. Üzülüyorum çok.
Maşallah kaç aylık. Cinsiyeti ne ?Hoşbulduk, amin sizinkileri de allah bağışlasın
Niyet etmekle kalmadım :) geliyor inşallah, yolda
Hayırlı sabahlar canım. Kolaylıklar diliyorumHayirli huzurlu sabahlar kizceler
Maşallah subhanAllah ne güzel olmuş senin adına sevindim. Benim gaz problemi çok oldu birde spinal anestezide baş ağrısı çok oldı baygınlıklar yaşadım günlerce. ALLAHIMa şükürler olsun 3.de yardımcım oldu.Ve aleykum selam canim hoşgeldin benim 3 de sezeryan oglum 10 ikizlerim 6 en ufakta 14 aylik benim tum sezeryanlarim rahat gecti hemen ayaklandim sadece ucuncu olmasinin verdigi hafif bi zorluk oluyor oda ilk gun tabi sonrasi gayet toplarlamis oluyorsun
Umudum hep bu yönde. Hayallerimde, çocujale okullara gidecek bizler rahat rahat çıkacağız. Âmîn Allahıö.Pandemide pek çok çocuk ergen gibi hircinlasti.. düzelecek inşallah.
Bilerek yapıyor çünkü senin inınla ilgilenmeni istiyor,bu kadar açık. Oda kıskançlıktan yapıyordur bizimkiler gibi.Valla canım bende de bazen oluyor. Bizimki büyük kızım bizi çok zorluyor bazen.kardeşini itiyor, evin içinde çığlık atıyor. Böyle olunca çocuklar korkuyorlar. Ben kaç defa uyarsamda anlamıyor. En son bağırıyorum sonra çok pişman oluyorum. Bize soru sorar ama cevabını dinlemez. 3/4 defa tekrarlarım cevabı en son aldım karşıma konuştum. Niye böyle yapıyorsun dedim. Bilerek yapıyorum çünkü dinlemiyorum diyor
Aman canım hayırlı evlat olsunlar 3 te iyi.Benim ikisi sezeryan arası 2 yaş 9 ay. Dikişler gayet iyiydi. Sanki sezeryan yapan dokptr ile alakalı bir durum. Maşallah yengemin ablası 5 sezeryan taş gibi hatun.
Kızzz bak aklıma ne geldi. Ssvd istememin en büyük nedeni çok doğum istediğim içindi. Ama bak noldu 3 de durdum
Genelde rüyaların tersi çıkar derler. Valla çoğu enerjimizi ona veriyoruz. O anlıyor diye onunla oynuyoruz yinede olmuyor olmuyorBilerek yapıyor çünkü senin inınla ilgilenmeni istiyor,bu kadar açık. Oda kıskançlıktan yapıyordur bizimkiler gibi.
Rüyamda baktım bir kızım daha olmuş, Ellahımmm ya Rebbimmmmm
Şimdi bakıyorumda bende akşam bu saatlerde uyudum. Allahtan sabah biraz geç kalktılar benimkilerİyi geceler güzel anneler saat 3 oldu. Benim cücükler sabaha başıma dikilirler. Sabah yazarım gene. Allaha emanetsiniz
Evet çok erken olmuş, kader kısmet tabi. Bilerekmi yaptı kaza bebelerimi?Aman canım hayırlı evlat olsunlar 3 te iyi.Benim hep hayalim 4 çocuk. İnşallah hayırlısı ile hayalim gerçekleşir kız doktorlar normalde 3 yıl araları olsun diyorlar. Her ihtimale karşı. Bu bahsettiğim arkadaş 4.5 içinde 3 hamilelik 3 sezaryen derken sonuç öyle oldu.
Yavrum yanlış anlama, senin ikiz gibiler çocukların. Büyüğe ne kadar vakit ayırabilirsin. Çok misafirlerin oluyor bu aralar. Bak dikkat et , seni istediği için yapıyordur.Benimkiler 3.olunca neler yaptılar inanamazsın. Eminim seninde benim gibidir., emzirirken bile yanımdalar dokunurum ilgilenmek istiyorum ama onlara yetmedi. Ben terapist desteği ile ayağı kalktım o zaman. Tabi şimdi daha iyi anlıyorum onları. Hayatları değişti annelerini paylaşmak zorunda kaldılar. Bebekle doğumla helen gidenle ilgilenmekten onları anlayamadım tam olarak. Genede çok şanslılar , zamanla hepsi alışacak yeni düzene. Öpüyorum seni.Genelde rüyaların tersi çıkar derler. Valla çoğu enerjimizi ona veriyoruz. O anlıyor diye onunla oynuyoruz yinede olmuyor olmuyor
Elhamdülillah çok şükür bende rahat uyudum. Gece 3 gibi uyudum sabah 8.30 da kalktım.Şimdi bakıyorumda bende akşam bu saatlerde uyudum. Allahtan sabah biraz geç kalktılar benimkilerbende dinlenebildim.
Hadi hayırlısı tersi olsun inşallah. Sağlıkla huzurla.Genelde rüyaların tersi çıkar derler. Valla çoğu enerjimizi ona veriyoruz. O anlıyor diye onunla oynuyoruz yinede olmuyor olmuyor
Amin inşallahHadi hayırlısı tersi olsun inşallah. Sağlıkla huzurla.
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla al kucağınıza inşallahÇok yeni :)
Valla canım bizde de aynı sıkıcı bir gündü. Bu gün yağmur var burda. Dışarı çıkamadık. Büyük bu gün beni deli etti. Çocukları zar zor uyutuyorum. Durup dururken bir çığlık atıyordu. Çocuklar ağlayarak uyanıyorlardı. Tekrar salla doyur uyutmaya çalış derken. Bu seferde bebeği öpüyordu yine uyandırıyordu. Neymiş onlar yatınca hanımefendi sıkılıyormuş. Bin defa anlatım bak kızım kardeşlerin uyumazlarsa seninle oyun oynayamam diye. uyusun biz senle yapboz yapacaz diyorum. Sanki duvara konuşuyorum. Ama ne fayda bende en son ona bağırdım sonrada çok üzüldüm.bağırdığım zaman kendimi çok kötü hissediyorum. Ya Kızlar Allah aşkına bir yol gösterin ben ne yapacam bu çocukla.eskiden çok aklı başında bir çocuktu. Arkadaşlarına bakınca değişmeye başladı.Kızlar sıkıcı bir pazar. Sizler nasılsınız?
Onun ses yaptığı bağırdığı zamanlarda dikkatini başka yere çekmesini sağlasan ?aklıma bu geldi.Valla canım bizde de aynı sıkıcı bir gündü. Bu gün yağmur var burda. Dışarı çıkamadık. Büyük bu gün beni deli etti. Çocukları zar zor uyutuyorum. Durup dururken bir çığlık atıyordu. Çocuklar ağlayarak uyanıyorlardı. Tekrar salla doyur uyutmaya çalış derken. Bu seferde bebeği öpüyordu yine uyandırıyordu. Neymiş onlar yatınca hanımefendi sıkılıyormuş. Bin defa anlatım bak kızım kardeşlerin uyumazlarsa seninle oyun oynayamam diye. uyusun biz senle yapboz yapacaz diyorum. Sanki duvara konuşuyorum. Ama ne fayda bende en son ona bağırdım sonrada çok üzüldüm.bağırdığım zaman kendimi çok kötü hissediyorum. Ya Kızlar Allah aşkına bir yol gösterin ben ne yapacam bu çocukla.eskiden çok aklı başında bir çocuktu. Arkadaşlarına bakınca değişmeye başladı.
Dediğim gibi evdeydik bütün gün. Çocukları doyur yemek yap. Temizlik yaptım. çamaşırları attım makineye öyle işte. Sizler neler yaptınız. Bütün gün bir kahve içmeye fırsatım olmadı
Ahh arkadaşım geçecek bu günlerde. Aynı yollardan geçtik. Arkadaşlarına bakınca değişti demişsin , ne gibi değişiklikler?Valla canım bizde de aynı sıkıcı bir gündü. Bu gün yağmur var burda. Dışarı çıkamadık. Büyük bu gün beni deli etti. Çocukları zar zor uyutuyorum. Durup dururken bir çığlık atıyordu. Çocuklar ağlayarak uyanıyorlardı. Tekrar salla doyur uyutmaya çalış derken. Bu seferde bebeği öpüyordu yine uyandırıyordu. Neymiş onlar yatınca hanımefendi sıkılıyormuş. Bin defa anlatım bak kızım kardeşlerin uyumazlarsa seninle oyun oynayamam diye. uyusun biz senle yapboz yapacaz diyorum. Sanki duvara konuşuyorum. Ama ne fayda bende en son ona bağırdım sonrada çok üzüldüm.bağırdığım zaman kendimi çok kötü hissediyorum. Ya Kızlar Allah aşkına bir yol gösterin ben ne yapacam bu çocukla.eskiden çok aklı başında bir çocuktu. Arkadaşlarına bakınca değişmeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?