• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç çocuklular, çok çocuklular

Evet canım öyle annelerizki çocuklarımız için son enerjimizi bile harcıyoruz. Sağol canım kolay bir tatlı. İnternete gelin pastası yaz çıkar tarifi. Ben nefis yemek tarifleri diye kanalın tarifinden yaptım herkes çok beğendi. Sütlü bir tatlı. Bir gün önceden yapıp buzdolabına at. Ertesi gün daha da güzel oluyor. Aynen dinlenmem lazım yoksa çökerim bu gidişle. Zaten şimdiden kendimi hazırlıyorum. Oraya gidince bol bol dinlenirim diye. Gerçi 3 çocukla pek mümkün olmaz gibime geliyor. Birinin sorununu halletsem diğerinin bir sorunu çıkar. Canları sağolsun ne yapalım. 🥰
Bende gelin pastasını çok yapardım. Artık bıktırdım eşimi :D
Valla sana ne deyim , gelecen buralara annenler bakacak yavrularına seninde aklın arkada kalacak. Kız aklın eksikmi senin :D
Şaka şaka.. herhalde dün annemden bahsettim oda hissetti, rüyama geldi.ilk kez görüyorum bu şekilde. Bebeğim kucağında seviyor nasıl. Ben ailemin yanına gidemiyorum eskisi gibi. Gitsem de bebeğine bakalım sen az nrfes al diyecek kimsem yok. O nedenle keyfini çıkar. Mutluluklar bizimle olsun.

Selam kizlar.. ben sabah okula gittim dersim bitti geldim. Cocuklari biraz dışarı cikardim en küçüğü uyutup geri geldik, yemek yedik. Öğlen uyudu küçükler. Aksama doğru yemekten sonra parka cikardim, küçük o arada uyuyordu. Sonra da cocuklari banyo yaptirip yürüyüşe çıktım. 1 saat oldu geleli, takılıyorum öyle..
Koşuşturmalı verimli bir gün olmuş, biizmmde aynı . Öpüyorum seni

Sağol canım. Buzlukta lahmacun var yarın onları çıkaracam.
Poğaça,börek, patates salatası,Rus salatası,2 çeşit kurabiye,tatlı olarakta gelin pastası yaptım sıcak havalarda çok güzel gidiyor. Diğer şerbetli tatlılar ağır oluyor
Şifa olsun daha ne olsun. Bende gelin pastasını ikram olarak çok yaptım
Hele alışınca sanki çay demler gibi yapılıyor. Pandispanyasını yapmayı sevmem.

Bende gelin pastasını çok yapardım. Artık bıktırdım eşimi :KK70:
Valla sana ne deyim , gelecen buralara annenler bakacak yavrularına seninde aklın arkada kalacak. Kız aklın eksikmi senin :KK70:
Şaka şaka.. herhalde dün annemden bahsettim oda hissetti, rüyama geldi.ilk kez görüyorum bu şekilde. Bebeğim kucağında seviyor nasıl. Ben ailemin yanına gidemiyorum eskisi gibi. Gitsem de bebeğine bakalım sen az nrfes al diyecek kimsem yok. O nedenle keyfini çıkar. Mutluluklar bizimle olsun.
Hayırlara vesile olsun inşallah. Valla canım benimde de sorunum kaynana tarafı. Onlara kalsa hep onlarla olayım istiyorlar. Birde evleri çok kalabalık. Kaynanam kayınım ile oturuyor. Gelip gideni çok. Annemin evi çok daha rahat. Annem ile küçük kardeşim tek yaşıyorlar. Sessiz sakin evleri. Bilmiyorum nasıl olacak. Kaynanam yaşlı duygusal olarak eşimi etkileyebilir.☹️
valla canım iki defadır gelin pastası yaptım. Her seferinde akşam olmadan tepsi bitti. Hem misafirler çok sevdiler hemde eşim🥰

Uykusuzluktan basim agriyor ustune bide cikolata kistim varmis agri yapiyor offf
Çok geçmiş olsun canım. Çikolata kistine rağmen hamile kalmışsın. Çoğunluk diyor bebeğe engelmiş. Onun için dedim. Gerçi bende de pko var. Bende ona rağmen 3 çocuğum oldu. Bin şükür RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun canım. Çikolata kistine rağmen hamile kalmışsın. Çoğunluk diyor bebeğe engelmiş. Onun için dedim. Gerçi bende de pko var. Bende ona rağmen 3 çocuğum oldu. Bin şükür RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sagol canim benim son numara disindakiler tup bebek ama oncesinde kist vs yoktu

Selam kızlar vakit buldukça yazışmalarınızı okudum çok hoşuma gitti. Size bişey sorucam aranızda tüm doğumları sezaryan olan var mı ? Ben de üçüncüyü düşünüyorum ama ikinci doğumum 9 cm açıklıkla sezaryan oldu maalesef bidaha da ssvd denemeye cesaretim yok ama bebek de istiyorum. Sizin tecrübelerinizi merak ettim 😊 büyük kızım 4.5 yaşında oğlum 7.5 aylık oldu

Selam kızlar vakit buldukça yazışmalarınızı okudum çok hoşuma gitti. Size bişey sorucam aranızda tüm doğumları sezaryan olan var mı ? Ben de üçüncüyü düşünüyorum ama ikinci doğumum 9 cm açıklıkla sezaryan oldu maalesef bidaha da ssvd denemeye cesaretim yok ama bebek de istiyorum. Sizin tecrübelerinizi merak ettim 😊 büyük kızım 4.5 yaşında oğlum 7.5 aylık oldu
Selam canim. Katil sen de aramiza 😁 benim 2 numara 7 aylikken 3.ye hamile kaldim. Simdi kucagimda uyuyor 11 ayi bitiriyoruz.3 ü de sezaryen. Itinayla kesilir dikilir ama risk her zaman var.

Hayırlara vesile olsun inşallah. Valla canım benimde de sorunum kaynana tarafı. Onlara kalsa hep onlarla olayım istiyorlar. Birde evleri çok kalabalık. Kaynanam kayınım ile oturuyor. Gelip gideni çok. Annemin evi çok daha rahat. Annem ile küçük kardeşim tek yaşıyorlar. Sessiz sakin evleri. Bilmiyorum nasıl olacak. Kaynanam yaşlı duygusal olarak eşimi etkileyebilir.☹️
valla canım iki defadır gelin pastası yaptım. Her seferinde akşam olmadan tepsi bitti. Hem misafirler çok sevdiler hemde eşim🥰
Canım çekti kız yarına yapayım inşallah.
Sen annende kal eşin annesinde. Bende kalabalık evde rahat edemiyorum. Ama benim kaynanam istemez bizi. Hoş Bende bayılmıyorum :D
Uykusuzluktan basim agriyor ustune bide cikolata kistim varmis agri yapiyor offf
Çok geçmiş olsun canım. Kist için , Ibrahim saraçoğlunun soğan kürü iyi denedinmi hiç ?

Aaaa canım benim. Benimde 2 sezeryan ikiside 10 cm ile son anda sezeryana döndü. Birinin başı ters girdi kanala diğerinin başı inmedi. Ama 3.de şükür 2ssvd nasip etti Rabbim. Darısı sana. 2 yaşından sonra düşün öncesinde zorluklar olabilir.

Benim de 12 yaş kız
7 ve 5 yaş erkek
5 yaşa döken ama toplamayı bilmeyen de diyebiliriz😆
Hoşgeldin canım. Başlığımıza yeni arkadaşların gelmesi çok hoşuma gidiyor demek ki araniyor, bulunuyor. Böyle de bir bosluk bir istek oluyor. Kalabalık aile ve çok çocukla yaşanılanları paylaşmak adina..

Canım zaten doktorlarda 3 sezaryen öneriyorlar. Yani 3. Sezaryene kadar riskli görmüyorlar. Benim ablam 4 sezaryan oldu. Doktor ile konuşup. Hamile kalabilirsin. Ama araları olması lazım. Çünkü sezaryen dikişi kaynamadan Karnın büyüyecek. Allah korusun dikişlerin patlayabilir. Burda bir arkadaş var 4.5 yıl içinde 3. Sezaryen oldu. Son hamileliğnde dikişleri patlamıştı.

Back