- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
Yap yap kaç gündür misafirlere yapıyordum. Yarın inşallah kendime yapacamCanım çekti kız yarına yapayım inşallah.
Sen annende kal eşin annesinde. Bende kalabalık evde rahat edemiyorum. Ama benim kaynanam istemez bizi. Hoş Bende bayılmıyorum
Çok geçmiş olsun canım. Kist için , Ibrahim saraçoğlunun soğan kürü iyi denedinmi hiç ?
Kv sine bayilan gelin var mi ki? Tövbe bismillahCanım çekti kız yarına yapayım inşallah.
Sen annende kal eşin annesinde. Bende kalabalık evde rahat edemiyorum. Ama benim kaynanam istemez bizi. Hoş Bende bayılmıyorum
Çok geçmiş olsun canım. Kist için , Ibrahim saraçoğlunun soğan kürü iyi denedinmi hiç ?
Ayyy çok hoşsunKv sine bayilan gelin var mi ki? Tövbe bismillah
Allah senden razı olsun. Valla çocuklu annelerle sohbet etmek kadar gğzelş yok. Ben çok rahatlıyorum. Mesela sizlerde çok hareketli hayatından memnun şükür dolu annelersiniz. Yazdıkça kendim gibi istekli hayatına yeten kimseden destek almadan mutlu olan anneleri görmek beni heyecanlandırıyor. Mutlu oluyorum.Hoşgeldin canım. Başlığımıza yeni arkadaşların gelmesi çok hoşuma gidiyor demek ki araniyor, bulunuyor. Böyle de bir bosluk bir istek oluyor. Kalabalık aile ve çok çocukla yaşanılanları paylaşmak adina..
Benim ikisi sezeryan arası 2 yaş 9 ay. Dikişler gayet iyiydi. Sanki sezeryan yapan dokptr ile alakalı bir durum. Maşallah yengemin ablası 5 sezeryan taş gibi hatun.Canım zaten doktorlarda 3 sezaryen öneriyorlar. Yani 3. Sezaryene kadar riskli görmüyorlar. Benim ablam 4 sezaryan oldu. Doktor ile konuşup. Hamile kalabilirsin. Ama araları olması lazım. Çünkü sezaryen dikişi kaynamadan Karnın büyüyecek. Allah korusun dikişlerin patlayabilir. Burda bir arkadaş var 4.5 yıl içinde 3. Sezaryen oldu. Son hamileliğnde dikişleri patlamıştı.
Hepimiz yaşıyoruz. Biz eşimle de konusuyoruz yiprandik sunson 1.5 yilda. Cocuklar pandemi okullarin kapanmasi, asosyallesmek cok zorladi. Hamileligimin 6. Ayında pandemi patladi ilk basta cok korktuk eve kapandik ki nasil sorma gitsin. Sonrayavas yavas yaklasik 6 ay sonra yani cikmaya basladik. Havalar isindigindan beri parkta vakit geçiriyorum çocuklarla, iyi geliyor. Sesimiz cok yukseliyor bazen. Ama.sakinlesince konusup sevgimi tekrar dile getiriyorum. Sarılıyorum. Dilerim hepimiz cabuk toparlaniriz.Bu aralar eşimde Bende öfke kontrol bozukluğu yaşıyoruz. Kızlar sizler nasıl kontrol ediyorsunuz öfkenizi. Hepimiz eşlerimizi evlatlarımızı seviyoruz elbet ama iş çıkmaza girdimi herley alt üst oluyor bende, bizde. Üzülüyorum çok.
Amin cnm hepimizden. Ben annemden yardim aliyorum ben okuldayken o bakiyor gelince ortancayi uyutmaya götürüyor. Idare ediyoruz. Ama okul ve canli ders olmasa tamamen kendim üstlenmek istiyorum.Allah senden razı olsun. Valla çocuklu annelerle sohbet etmek kadar gğzelş yok. Ben çok rahatlıyorum. Mesela sizlerde çok hareketli hayatından memnun şükür dolu annelersiniz. Yazdıkça kendim gibi istekli hayatına yeten kimseden destek almadan mutlu olan anneleri görmek beni heyecanlandırıyor. Mutlu oluyorum.
Hepimiz yaşıyoruz. Biz eşimle de konusuyoruz yiprandik sunson 1.5 yilda. Cocuklar pandemi okullarin kapanmasi, asosyallesmek cok zorladi. Hamileligimin 6. Ayında pandemi patladi ilk basta cok korktuk eve kapandik ki nasil sorma gitsin. Sonrayavas yavas yaklasik 6 ay sonra yani cikmaya basladik. Havalar isindigindan beri parkta vakit geçiriyorum çocuklarla, iyi geliyor. Sesimiz cok yukseliyor bazen. Ama.sakinlesince konusup sevgimi tekrar dile getiriyorum. Sarılıyorum. Dilerim hepimiz cabuk toptoparlanırız
Yaz tatili geldi az kaldı. Halledersin inşallah. Ama annenin varlığı desteği bile rahatlatır seni. Maşallah daim olsun. Hep varolsun bir destek bütün annelere...Amin cnm hepimizden. Ben annemden yardim aliyorum ben okuldayken o bakiyor gelince ortancayi uyutmaya götürüyor. Idare ediyoruz. Ama okul ve canli ders olmasa tamamen kendim üstlenmek istiyorum.
Sana da Masallah canım. Çok güzel bir enerjin var. Şükrü dilinden düşürmüyorsun. Güçlüsün çocuklarına aşık bir annesin. 4. Yu düşünüyorsunKesinlikle pandemi mahvetti bizleri. Onlardan çok ben üzülüyorum yaşadığım bu duygunun ağırlığından.
Yaz tatili geldi az kaldı. Halledersin inşallah. Ama annenin varlığı desteği bile rahatlatır seni. Maşallah daim olsun. Hep varolsun bir destek bütün annelere...
Ahhh genelde herkes bunu diyor ama ben kendimi hep eksik hep yetersiz görüyorum. Elhamdülillah çok şükür tabi sağlıklıyız evlatlarımız sağlıklı. Ama son zamanlarda çok büyük hata yaptım. Enerjimi emen insanları idare ettim. Baya etkiledi beni.Sana da Masallah canım. Çok güzel bir enerjin var. Şükrü dilinden düşürmüyorsun. Güçlüsün çocuklarına aşık bir annesin. 4. Yu düşünüyorsun. Allah gönlüne göre versin.
Biz de arkada gittik cok yoruldular. 3 numara 1 saat once uyudu..onlar ayaktayken bayılıyorum uykudan uyuyunca da sessizligin keyfini cikariyorum, dağılıyor uykum.Ahtapot Anne bu vakitte bebekmi uyumadı. Benimkiler mışıl mışıl uyuyor Bende takılıyorum.
Bugün yağmurun ardından pikniğe gittik. Baya yoruldular. 10 da uyudular.
Hoşgeldin bacım. Kaç bebe var de heleOy burasi ne güzel bir başlık olmuş. Kanbersiz düğün olmaz diyor ve atıyorum kendimi ortaya bacılar
Sezziliğin keyfi gibisi yok. Kafamın varlığını hissediyorum benBiz de arkada gittik cok yoruldular. 3 numara 1 saat once uyudu..onlar ayaktayken bayılıyorum uykudan uyuyunca da sessizligin keyfini cikariyorum, dağılıyor uykum.
Dört bebe var. Ellerinden öperler bacım. Dördü de sezeryan...Bi önceki sayfada sormuşlar sezeryan olur mu diye... Olur olur valla olduHoşgeldin bacım. Kaç bebe var de hele
Allah bağışlasın. El öpenleri çok olsun. Arası kaç yıl doğumlarının.Dört bebe var. Ellerinden öperler bacım. Dördü de sezeryan...Bi önceki sayfada sormuşlar sezeryan olur mu diye... Olur olur valla oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?