Üç çocuklular, çok çocuklular

Evet geçen ya ŞAFİ okuduk. Allah razı olsun inşallah bizimki de geçer bir daha geri gelmez

İnşallah hayırlı zamanda sağlıklı bir kızınız olur.

Hayırlı evlat olsun inşallah. Sağlık ile al kucağına Valla canım benim son zamanlarda biraz zor geçiyor, ailemin sağlık sorunları beni çok üzüyor. İnşallah bununla geçer gider.

Hayırlı evlat olsun inşallah. Sağlık ile al kucağına Valla canım benim son zamanlarda biraz zor geçiyor, ailemin sağlık sorunları beni çok üzüyor. İnşallah bununla geçer gider.
Teşekkür ederim Allah sağlıkla sınamasın, inşallah bir an önce şifa bulur ve toparlanır aile üyeleri sağlıktan ötesi boş gerçekten

Canım benim , çok çok geçmiş olsun ya şafi ente şafi. Güzel haberlerle gel. Ameliyat güzel sonuçlar versin.

Kızlar ben ya ŞAFİ çekiyorum 28.000 kaldı rica etsem bana yardımcı olurmusunuz. Kardeşimin salı günü kontrolü var, o gün belli olacak ameliyat sonucu onun için dua ediyorum ki emeği boşa gitmesin diye.

Kızlar ben ya ŞAFİ çekiyorum 28.000 kaldı rica etsem bana yardımcı olurmusunuz. Kardeşimin salı günü kontrolü var, o gün belli olacak ameliyat sonucu onun için dua ediyorum ki emeği boşa gitmesin diye.
Canım 1000 tane okudum, Allah kabul etsin şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…