- Konu Sahibi Ahtapot Anne
- #2.361
Amin canım sağol Allah razı olsunÇok geçmiş olsun , Allah şifa versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım sağol Allah razı olsunÇok geçmiş olsun , Allah şifa versin
Evet geçen ya ŞAFİ okuduk. Allah razı olsun inşallah bizimki de geçer bir daha geri gelmezGeçen size okumuştu ya Şafii yi değilim, Rabbim şifa versin, 5 yıl önce benim kardeşimde de tek gözünde aniden görme kaybı oldu yurtdışındaydı o zaman, hemen Türkiyeye geldi ameliyat oldu çok şükür hiç bir problem yaşamadı, inşallah sizin kardeşinizde yaşamaz
Yaa maşallah, çok heyecanlandım çünkü benimde iki oğlum var, üçüncü kızdı lakin kaybettimbelki yeniden bir kızım olur diye ümit içindeyim, Rabbim sizinkini size bağışlasın. Sağlıkla hayırla gelsin, benim içinde dua ederseniz sevinirim
İnşallah hayırlı zamanda sağlıklı bir kızınız olur.Geçen size okumuştu ya Şafii yi değilim, Rabbim şifa versin, 5 yıl önce benim kardeşimde de tek gözünde aniden görme kaybı oldu yurtdışındaydı o zaman, hemen Türkiyeye geldi ameliyat oldu çok şükür hiç bir problem yaşamadı, inşallah sizin kardeşinizde yaşamaz
Yaa maşallah, çok heyecanlandım çünkü benimde iki oğlum var, üçüncü kızdı lakin kaybettimbelki yeniden bir kızım olur diye ümit içindeyim, Rabbim sizinkini size bağışlasın. Sağlıkla hayırla gelsin, benim içinde dua ederseniz sevinirim
Hayırlı evlat olsun inşallah. Sağlık ile al kucağına Valla canım benim son zamanlarda biraz zor geçiyor, ailemin sağlık sorunları beni çok üzüyor. İnşallah bununla geçer gider.Slmlar, ben de diyordum artık kimse yazmıyor diye. Ablanın bebeği hayırlı olsun, Allah sağlıklı uzun ömürler versin
Bizim de cinsiyetimiz belli oldu, kızımız olacak Allah kısmet ederse
Günler yoğun geçiyor, herkese kalp ferahlığı diliyorum
Teşekkür ederim Allah sağlıkla sınamasın, inşallah bir an önce şifa bulur ve toparlanır aile üyeleri sağlıktan ötesi boş gerçektenHayırlı evlat olsun inşallah. Sağlık ile al kucağına Valla canım benim son zamanlarda biraz zor geçiyor, ailemin sağlık sorunları beni çok üzüyor. İnşallah bununla geçer gider.
Canım benim , çok çok geçmiş olsun ya şafi ente şafi. Güzel haberlerle gel. Ameliyat güzel sonuçlar versin.Amin amin RABBİM cümlemizin yardımcısı olsun inşallah. Elhamdulillah çok şükür iyiyiz. Ailem sağlık açısında zor bir dönemden geçiyor. Yarın kardeşim gözünden ameliyat olacak çok stres yapıyorum. Dualarınızı bekliyorum kızlar. Aniden gözünde görme kaybı oldu, doktora gittiler baktılar göz tembelliği dediler gözlük verdiler. Gittikçe görme kaybı ilerledi geçen hafta özele gitti keratokonus teşhisini koydular. Yarın inşallah ameliyat olacak inşallah herşey çok iyi geçer
Amin amin Aynen vallaTeşekkür ederim Allah sağlıkla sınamasın, inşallah bir an önce şifa bulur ve toparlanır aile üyeleri sağlıktan ötesi boş gerçekten
Amin canım amin inşallah. Bir haftalık gözünü açmayacakmış,kontrol haftaya inşallah şifasını bulur emeği boşa gitmez.Canım benim , çok çok geçmiş olsun ya şafi ente şafi. Güzel haberlerle gel. Ameliyat güzel sonuçlar versin.
karapisso kavs-i kuzah Ahtapot Anne kızlar bir yardım edin pazartesi ye kadar bitirmem lazım.Kızlar ben ya ŞAFİ çekiyorum 28.000 kaldı rica etsem bana yardımcı olurmusunuz. Kardeşimin salı günü kontrolü var, o gün belli olacak ameliyat sonucu onun için dua ediyorum ki emeği boşa gitmesin diye.
Canım 1000 tane okudum, Allah kabul etsin şifa versinKızlar ben ya ŞAFİ çekiyorum 28.000 kaldı rica etsem bana yardımcı olurmusunuz. Kardeşimin salı günü kontrolü var, o gün belli olacak ameliyat sonucu onun için dua ediyorum ki emeği boşa gitmesin diye.
Canım benim inşallah sayı vereceğim sana. En kısa zamanda.
1.500 eklermisin
Amin amin sağol canım Allah razı olsunCanım 1000 tane okudum, Allah kabul etsin şifa versin
Sağol canım Allah razı olsun1.500 eklermisin
2 .500 daha eklermisin canım.
Canım çok çok teşekkürler RABBİM her iki cihanda da yüzünü güldürsün inşallah2 .500 daha eklermisin canım.
Çok teşekkürler canımÖyle uykusuzum ki yazamiyorum, bugun evdeyim ben de ikuyup yazacagim insallah kizlar, öpüyorum sizi