• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç çocuklular, çok çocuklular

Animasyona bayılırım.😍
Animasyon izliyoruz. Eşim hala alışamadı buna da.🤣 Arkadaş Arka Sokaklar'cı.
Alışacak alışacak. İnanıyorum birgün olacak. Çocukları da elimden geldiğince kendime benzetmeye çalışıyorum.🤪

Animasyona bayılırım.😍
Animasyon izliyoruz. Eşim hala alışamadı buna da.🤣 Arkadaş Arka Sokaklar'cı.
Alışacak alışacak. İnanıyorum birgün olacak. Çocukları da elimden geldiğince kendime benzetmeye çalışıyorum.🤪
Ben de severim animasyon favorilerim oyuncak hikayesi ve buz devri 🥳

Dori yi izledik az önce. Buz Devri Buz Devri dedim. Çocuklar ÖÖÖÖFFFF diye gözlerini devirdiler. Milyon izlesem yine de Buz Devri.😍 Bir yerde bir terslik var ama? 🤔

Kardeşlerim beni Sid'e benzetirler. Öyle gıcıkmışım.😁 Sen çok yaşa Sid. 🤣🤣🤣

Kızlaaaarrr kızlar
Ortancam hani şu 2.sınıf olan, hani şu az önce ufaklığın yaptığı robotun üzerine yatıp ben yaptım diyerek kriz çıkaran... Hah işte O inşaallah Bilsem sınavına girecek de bana bir kaynak, çalışma kitabı vs vs İşte Allah ne verdiyse bu işe bir el atın hanımlar.😅

Öğretmenlerden ricam, okulundaki arkadaşlarına sorup bana bilgi vermeleri.

Şimdi her ne kadar kendisine nostalji yapıp tetris almış olsam da, ondan başını kaldırmıyor olsa da, cadılığımı kullanıp bu işin üzerinde durmak istiyoreee. ☺

Kızlaaaarrr kızlar
Ortancam hani şu 2.sınıf olan, hani şu az önce ufaklığın yaptığı robotun üzerine yatıp ben yaptım diyerek kriz çıkaran... Hah işte O inşaallah Bilsem sınavına girecek de bana bir kaynak, çalışma kitabı vs vs İşte Allah ne verdiyse bu işe bir el atın hanımlar.😅

Öğretmenlerden ricam, okulundaki arkadaşlarına sorup bana bilgi vermeleri.

Şimdi her ne kadar kendisine nostalji yapıp tetris almış olsam da, ondan başını kaldırmıyor olsa da, cadılığımı kullanıp bu işin üzerinde durmak istiyoreee. ☺
Zeki çocuk yayınları ve genious diye bir yayın var,ikisi çok iyi.Denk gelince yazmak istedim😊

Zeki çocuk yayınları ve genious diye bir yayın var,ikisi çok iyi.Denk gelince yazmak istedim😊
Çoookkk teşekkürler 💓
Genious cuğumu geçen yıl bir heves aldım. Gayet güzeldi. Bitirmedi oğlum. PAT yayıncılığın Robotik kodlamasını da almıştım hatta.
Zeki Çocuk'u da inceleyeyim. Bir arkadaş daha tavsiye etti.👍 Tekrar teşekkürler 🌻

Sana teşekkürler yok Mikan Mikan 🤪 Tavsiye edeydin, sen alırdın teşekkürü. 😑

Çoookkk teşekkürler 💓
Genious cuğumu geçen yıl bir heves aldım. Gayet güzeldi. Bitirmedi oğlum. PAT yayıncılığın Robotik kodlamasını da almıştım hatta.
Zeki Çocuk'u da inceleyeyim. Bir arkadaş daha tavsiye etti.👍 Tekrar teşekkürler 🌻

Sana teşekkürler yok Mikan Mikan 🤪 Tavsiye edeydin, sen alırdın teşekkürü. 😑
Fikrim yok maalesef ondan yazmadım 🙈 ama kuzenim sınıfçı senin için soracağım 😁

Bu arada zahmet edip sorduğun için teşekkür ederim Mikan Mikan 🥰
Bilsem Bilsem diye tutturmuş değilim açıkçası ama zeka sorularını seviyorum. Çocuğa farklı bakış açısı kazandırıyor diye düşünüyorum. Çocuklarıma da alırım böyle setler, kitaplar vs. Bari o bahane elimizdekileri bitireyim. 😁 Yoksa bugün yarın derken kalıp gidiyor aldıklarım.😒

Bu arada zahmet edip sorduğun için teşekkür ederim Mikan Mikan 🥰
Bilsem Bilsem diye tutturmuş değilim açıkçası ama zeka sorularını seviyorum. Çocuğa farklı bakış açısı kazandırıyor diye düşünüyorum. Çocuklarıma da alırım böyle setler, kitaplar vs. Bari o bahane elimizdekileri bitireyim. 😁 Yoksa bugün yarın derken kalıp gidiyor aldıklarım.😒
Ne demek rica ederim 😇
Ben de girmesini isterim çocuğumun maksat deneyim olsun. En azından verimli vakit geçirmeyi sağlıyor o tarz setler ☺️

Nasıl gidiyor hamilelik?
Ne demek rica ederim 😇
Ben de girmesini isterim çocuğumun maksat deneyim olsun. En azından verimli vakit geçirmeyi sağlıyor o tarz setler ☺️
Nasıl gidiyor hamilelik? Umarım keyiflidir.🤗

Back