• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç çocuklular, çok çocuklular

karapisso karapisso , kavs-i kuzah kavs-i kuzah , A Asya89
Hayırlı sahurlar kızlar nasılsınız?
Bildirim geldi ben yazayım dedim 🥲
Bugün hiç iyi değilim. Akşam tam bir sınır bosalmasi yaşadım. Büyük oğlan hasta oluyor arkasına sırayla evdeki herkes kötüleşiyor. Şu an çoluk çocuk hastayız hamileyim malum agirlastim da. Dayanacak güç kalmadı bende valla Allah yardımcım olsun 😓
Sen nasılsın ?

Bildirim geldi ben yazayım dedim 🥲
Bugün hiç iyi değilim. Akşam tam bir sınır bosalmasi yaşadım. Büyük oğlan hasta oluyor arkasına sırayla evdeki herkes kötüleşiyor. Şu an çoluk çocuk hastayız hamileyim malum agirlastim da. Dayanacak güç kalmadı bende valla Allah yardımcım olsun 😓
Sen nasılsın ?
Ah canim ne iyi ettin de yazdin. Inan etiketlesem rahatsiz eder miyim diye düşündüm ama senin yazmana da çok sevindim. Iyiyiz cok şükür. Size cok geçmiş olsun. Senin dördüncü mü geliyordu? Bizim de büyük okuldan hastalik getiriyor kardesleri hasta oluyor biz uykusuz kaliyoruz sonra ister istemez hasta oluyoruz. Nasil bitkin Düşüyoruz bir bilsen.. benim de küçük hasta su an.. gece uyumuyor gunduz uyukluyor atesleniyor.. ortanca tam gaz kosturuyor en buyuk sonuna kadar inat ediyorz bizim tahammül sınırlarımızı zorluyorlar.. hamilelikle bu durumlar zor oluyor cok haklisin ben de üçüncüye hamileyken yasadim ayni sikintilari üstüne pandemi vardi golgemizden korkuyorduk.. gelip geçecek insallah sabret cnm

Hani genel bir duadır ama ne güzeldir:
Rabbim
Hastalara şifa
Dertlilere deva
Borçlulara eda nasip eyle.
Kızlar Allah şifa nasip eylesin. Hayırlar versin.
Ahtapot Anne Ahtapot Anne nin dediği gibi, bir de Manuş Baba nın ve Tarkan'ın dediği gibi "geçecek, bütün bunlar geçecek/ geççek"☺
Azıcık sabır.
Benim ramazan güzel gidiyor. Ama bugün özel güne girdim gibi. Bu biraz modumu düşürüyor. Okumalar vs kalıyor ama Rabbim kalbimizi ve yapmaya niyetlendiğimiz işleri biliyor. Bize merhametiyle muamelede bulunsun.💓Artılk meal, tefsir, tesbihe ağırlık vermeye çalışayım bende. Demokraside çareler tükenmezmiş.😆
Benim günler hareketli sizinki gibi. Çocuklar olur da sakin gün mü olur? ☺ Rabbim maddi ve manevi hastalık vermesin bize. Gerisi bir şekilde halloluyor.
Bu vesileyle hayırlı Ramazanlar 💫

Ah canim ne iyi ettin de yazdin. Inan etiketlesem rahatsiz eder miyim diye düşündüm ama senin yazmana da çok sevindim. Iyiyiz cok şükür. Size cok geçmiş olsun. Senin dördüncü mü geliyordu? Bizim de büyük okuldan hastalik getiriyor kardesleri hasta oluyor biz uykusuz kaliyoruz sonra ister istemez hasta oluyoruz. Nasil bitkin Düşüyoruz bir bilsen.. benim de küçük hasta su an.. gece uyumuyor gunduz uyukluyor atesleniyor.. ortanca tam gaz kosturuyor en buyuk sonuna kadar inat ediyorz bizim tahammül sınırlarımızı zorluyorlar.. hamilelikle bu durumlar zor oluyor cok haklisin ben de üçüncüye hamileyken yasadim ayni sikintilari üstüne pandemi vardi golgemizden korkuyorduk.. gelip geçecek insallah sabret cnm
Ne rahatsızlığı olur mu öyle şey.. Dördüncü yolda benim topige yazmaya pek fırsatım olmadı o yüzden cnm. Bir çoğumuz ayni durumları yaşıyoruz farkındayım. Hamileyken biraz daha tahammül seviyesi azalıyor maalesef. Bir de sıkıntılı geçiyor hamileligim o da etken. Yine bugünümüzü şükür canım. Sabretmekten ve dua etmekten başka çaremiz yok tabii. Size de çok geçmiş olsun. Bu ara yine salgın varmış. Çocuklar hep ateşli,öksürüyor 😞
Rabbım hepimize şifa versin inşallah 🌸

Hani genel bir duadır ama ne güzeldir:
Rabbim
Hastalara şifa
Dertlilere deva
Borçlulara eda nasip eyle.
Kızlar Allah şifa nasip eylesin. Hayırlar versin.
Ahtapot Anne Ahtapot Anne nin dediği gibi, bir de Manuş Baba nın ve Tarkan'ın dediği gibi "geçecek, bütün bunlar geçecek/ geççek"☺
Azıcık sabır.
Benim ramazan güzel gidiyor. Ama bugün özel güne girdim gibi. Bu biraz modumu düşürüyor. Okumalar vs kalıyor ama Rabbim kalbimizi ve yapmaya niyetlendiğimiz işleri biliyor. Bize merhametiyle muamelede bulunsun.💓Artılk meal, tefsir, tesbihe ağırlık vermeye çalışayım bende. Demokraside çareler tükenmezmiş.😆
Benim günler hareketli sizinki gibi. Çocuklar olur da sakin gün mü olur? ☺ Rabbim maddi ve manevi hastalık vermesin bize. Gerisi bir şekilde halloluyor.
Bu vesileyle hayırlı Ramazanlar 💫
Allah razı olsun ne güzel motive edici şeyler yazmışsın maşallah ❤
Hep böyle pozitif olsak keşke canım
Hayırlı ramazanlar 🌷

Merhaba güzel anneler🥰daha yeni siteye girdim. Benim çocuklarda 2 haftadır hastalar. Büyük okuldan getirdi çocuklara bulaştırdı. Ortanca mahvoldu yüksek ateş öksürük halsizlik iştahsızlık hepsi vardı. Çok şükür bu gün daha iyi. Bu günde bebeğim öksürüyor onada akşama organik zeytin yağı ile pekmez kaynatıp vereceğim inşallah geçer.Ramazan çok şükür çok şükür iyi gidiyor. Bebeği emzirdiğim için bazı günler susuzluk oluyor oda normal, acıkmadan susamadan nasıl tadını alacağız ramazanın 🥰bu gün sabah kalktım bebeleri doyurdum. Ortalığı toparlayıp süpürdüm. Yoğurt yapmak için süt kaynattım. Şimdi sütlaç yapıyorum. Onun arkasına yoğurt çorbası yapacağım. Kıymam vardı sosladım akşama köfte patates yapacağım inşallah. Sonra bulaşık yıkayacağım ikindi namazımı kılıp gider büyüğü okuldan alırım. Eşim iftara 20 dakika kala işten çıkıyor. O gelmeden çocuklarıda doyururum inşallah. Ama varya uykusuzluktan gözlerimi açamıyorum. Hazır bebeleri uyutmuşken kalan işlerimi bitireyim.

Merhabalar bildirim geldi Bi selam vermek istedim 3 çocuklu hayat cooook zor en sonuncu miniğim usuttu 7/24memede yapışık yaşıyoruz sürekli mizirdaniyo ramazan ev deseniz temizle beni diye bekliyor hiç bir işi yetistiremiyorum 5 yıl sonrasına isinlanmamiz mümkün mü zira bebekli hayat çok zoooorrrr

Günaydınlar 🌷
Neden artık kimse yazmıyor, size uydum 3.yü doğurdum topiği kapattınız 🙈
Ahtapot Anne Ahtapot Anne durum yazını gördüm. Hayırdır çocuklar mı yoruyor okulda mı yoruldun ?
Herkes iyidir umarım 🤗
Sen üçüncüyü doğurdun.
Grup amacına ulaştı da ondan kapandı.😁🤪

Back