- Konu Sahibi Ahtapot Anne
- #2.381
Kızlar çok sağolun Allah razı olsun. Ne duanız varsa RABBİM kabul etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim amin ecmain. Kardeşinin güzel haberlerini ver.Canım çok çok teşekkürler RABBİM her iki cihanda da yüzünü güldürsün inşallah
İnşallah canım inşallahCanım benim amin ecmain. Kardeşinin güzel haberlerini ver.
500 daha eklermisinİnşallah canım inşallah
500 daha eklermisin
Canım sayı tamamlandımı , bugün son gün ama . Hadi inşallah güzel haberler.İnşallah canım inşallah
Sağol canım Allah razı olsun. Dün tamamladım sabah kontrole gitti doktor gayet iyi demiş inşallah bir iki aya artık net görürdemişCanım sayı tamamlandımı , bugün son gün ama . Hadi inşallah güzel haberler.
Elhamdülillah çok sevindim.Sağol canım Allah razı olsun. Dün tamamladım sabah kontrole gitti doktor gayet iyi demiş inşallah bir iki aya artık net görürdemiş
Dualarında unutma bizi canımK ,
Elhamdülillah çok sevindim.
Bildirim geldi ben yazayım dedim
Ah canim ne iyi ettin de yazdin. Inan etiketlesem rahatsiz eder miyim diye düşündüm ama senin yazmana da çok sevindim. Iyiyiz cok şükür. Size cok geçmiş olsun. Senin dördüncü mü geliyordu? Bizim de büyük okuldan hastalik getiriyor kardesleri hasta oluyor biz uykusuz kaliyoruz sonra ister istemez hasta oluyoruz. Nasil bitkin Düşüyoruz bir bilsen.. benim de küçük hasta su an.. gece uyumuyor gunduz uyukluyor atesleniyor.. ortanca tam gaz kosturuyor en buyuk sonuna kadar inat ediyorz bizim tahammül sınırlarımızı zorluyorlar.. hamilelikle bu durumlar zor oluyor cok haklisin ben de üçüncüye hamileyken yasadim ayni sikintilari üstüne pandemi vardi golgemizden korkuyorduk.. gelip geçecek insallah sabret cnmBildirim geldi ben yazayım dedim
Bugün hiç iyi değilim. Akşam tam bir sınır bosalmasi yaşadım. Büyük oğlan hasta oluyor arkasına sırayla evdeki herkes kötüleşiyor. Şu an çoluk çocuk hastayız hamileyim malum agirlastim da. Dayanacak güç kalmadı bende valla Allah yardımcım olsun
Sen nasılsın ?
Ne rahatsızlığı olur mu öyle şey.. Dördüncü yolda benim topige yazmaya pek fırsatım olmadı o yüzden cnm. Bir çoğumuz ayni durumları yaşıyoruz farkındayım. Hamileyken biraz daha tahammül seviyesi azalıyor maalesef. Bir de sıkıntılı geçiyor hamileligim o da etken. Yine bugünümüzü şükür canım. Sabretmekten ve dua etmekten başka çaremiz yok tabii. Size de çok geçmiş olsun. Bu ara yine salgın varmış. Çocuklar hep ateşli,öksürüyorAh canim ne iyi ettin de yazdin. Inan etiketlesem rahatsiz eder miyim diye düşündüm ama senin yazmana da çok sevindim. Iyiyiz cok şükür. Size cok geçmiş olsun. Senin dördüncü mü geliyordu? Bizim de büyük okuldan hastalik getiriyor kardesleri hasta oluyor biz uykusuz kaliyoruz sonra ister istemez hasta oluyoruz. Nasil bitkin Düşüyoruz bir bilsen.. benim de küçük hasta su an.. gece uyumuyor gunduz uyukluyor atesleniyor.. ortanca tam gaz kosturuyor en buyuk sonuna kadar inat ediyorz bizim tahammül sınırlarımızı zorluyorlar.. hamilelikle bu durumlar zor oluyor cok haklisin ben de üçüncüye hamileyken yasadim ayni sikintilari üstüne pandemi vardi golgemizden korkuyorduk.. gelip geçecek insallah sabret cnm
Allah razı olsun ne güzel motive edici şeyler yazmışsın maşallah ❤Hani genel bir duadır ama ne güzeldir:
Rabbim
Hastalara şifa
Dertlilere deva
Borçlulara eda nasip eyle.
Kızlar Allah şifa nasip eylesin. Hayırlar versin.
Ahtapot Anne nin dediği gibi, bir de Manuş Baba nın ve Tarkan'ın dediği gibi "geçecek, bütün bunlar geçecek/ geççek"☺
Azıcık sabır.
Benim ramazan güzel gidiyor. Ama bugün özel güne girdim gibi. Bu biraz modumu düşürüyor. Okumalar vs kalıyor ama Rabbim kalbimizi ve yapmaya niyetlendiğimiz işleri biliyor. Bize merhametiyle muamelede bulunsun.Artılk meal, tefsir, tesbihe ağırlık vermeye çalışayım bende. Demokraside çareler tükenmezmiş.
Benim günler hareketli sizinki gibi. Çocuklar olur da sakin gün mü olur? ☺ Rabbim maddi ve manevi hastalık vermesin bize. Gerisi bir şekilde halloluyor.
Bu vesileyle hayırlı Ramazanlar
Elhamdülillah çok şükür sen nasılsın?
Sen üçüncüyü doğurdun.Günaydınlar
Neden artık kimse yazmıyor, size uydum 3.yü doğurdum topiği kapattınız
Ahtapot Anne durum yazını gördüm. Hayırdır çocuklar mı yoruyor okulda mı yoruldun ?
Herkes iyidir umarım