- 23 Ekim 2018
- 15.465
- 35.292
- 598
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
- #2.341
Bulantılarım tam geçmedi yine de öncesine göre çok daha iyiyimNasıl gidiyor hamilelik?
Nasıl gidiyor hamilelik? Umarım keyiflidir.
Bence o hepsinden önemli bir aşamaydı.Bulantılarım tam geçmedi yine de öncesine göre çok daha iyiyimEn azından durumu kabullendim
Hadi bakalım alıştın hamileliğe, sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Ben kesinlikle istemiyorum şimdi. Rafa kaldırdım 4 hayallerimi. Evde 3 başkan var , üç baş ve hepsi başı ben çekeceğim diyor. Oğlum kızı kızdırmayı seviyor zevk alıyor. Kız bağırıp ağlıyor. Dua bekliyorum bu aralar biraz zor . İnşallah iyi olur.karapisso sen nerelerdesin ? Bu kadar ara vermezdin.
Ciddi misinHadi bakalım alıştın hamileliğe, sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Ben kesinlikle istemiyorum şimdi. Rafa kaldırdım 4 hayallerimi. Evde 3 başkan var , üç baş ve hepsi başı ben çekeceğim diyor. Oğlum kızı kızdırmayı seviyor zevk alıyor. Kız bağırıp ağlıyor. Dua bekliyorum bu aralar biraz zor . İnşallah iyi olur.
Birde hastalık tam geçmedi bir hasta bir iyi karışık durumlar. Dilerim bütün hatalar şifa bulur. Allah şifalar r versin.
Elhamdülillah iyiyiz şimdi.
Ahtapot Anne sağolasın canım iyiyim, sen nasılsın?
A Asya89 Üzüldüm mekanı cennet olsun, Allah kalanlara sabır versin.
Tamda çelik gibi sistemim olmadığı için vazgeçtim.Ciddi misincidden mi 4.den vazgeçtin? Şoktayım.
Çocukların birbiriyle uğraşması yorucu. Çelik gibi sinir sistemi gerekiyor. Allah yar ve yardımcın olsun.
Ben de çok şaşırdım. Ama hak vermemek ne mümkün? Çocukların birbiriyle uğraşması insanı çileden çıkarıyor..Ciddi misincidden mi 4.den vazgeçtin? Şoktayım.
Çocukların birbiriyle uğraşması yorucu. Çelik gibi sinir sistemi gerekiyor. Allah yar ve yardımcın olsun.
Sağol cnm ben de iyiyim. Tatil beni cok mutlu etti. Büyükler babasıyla kar topu oynadilar ben evde kucukle kaldim. Yapmak isteyip de ertelediğim şeylerle meşgulüm. Evde cocuklarla geciyor zamanmHadi bakalım alıştın hamileliğe, sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Ben kesinlikle istemiyorum şimdi. Rafa kaldırdım 4 hayallerimi. Evde 3 başkan var , üç baş ve hepsi başı ben çekeceğim diyor. Oğlum kızı kızdırmayı seviyor zevk alıyor. Kız bağırıp ağlıyor. Dua bekliyorum bu aralar biraz zor . İnşallah iyi olur.
Birde hastalık tam geçmedi bir hasta bir iyi karışık durumlar. Dilerim bütün hatalar şifa bulur. Allah şifalar r versin.
Amin canım sağol Allah razı olsun. Ben bu süreci atlatmakta çok zorlanıyorum. Gece gündüz ağlıyorum. Eşim işe gidiyor biraz kafası dağılıyor. Ben çocuklar ile evdeyim bir an olsun aklımdan çıkmıyor. Şans bana iyi gelen arkadaşlarım Covid oldular,gidip gelemiyoruz da. RABBİM hayır etsin inşallah. ailesi ile konuşuyorum ara ara daha da kötü oluyorum. Kızlar dua edin bizlereHadi bakalım alıştın hamileliğe, sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Ben kesinlikle istemiyorum şimdi. Rafa kaldırdım 4 hayallerimi. Evde 3 başkan var , üç baş ve hepsi başı ben çekeceğim diyor. Oğlum kızı kızdırmayı seviyor zevk alıyor. Kız bağırıp ağlıyor. Dua bekliyorum bu aralar biraz zor . İnşallah iyi olur.
Amin canım sağol Allah razı olsun. Ben bu süreci atlatmakta çok zorlanıyorum. Gece gündüz ağlıyorum. Eşim işe gidiyor biraz kafası dağılıyor. Ben çocuklar ile evdeyim bir an olsun aklımdan çıkmıyor. Şans bana iyi gelen arkadaşlarım Covid oldular,gidip gelemiyoruz da. RABBİM hayır etsin inşallah. ailesi ile konuşuyorum ara ara daha da kötü oluyorum. Kızlar dua edin bizlerekafayı yemek üzereyim
İnancı kuvvetli bir insanım. Doğmak kadar ölümde normal. Ama böyle genç ölümleri çok zor oluyor. Hele ani olunca insan yıkılıyor kendine gelemiyor.
Bol bol dua et, onun icin bir seyler yapmaya çalış seni daha da rahatlatır. Ailesiyle acıyı paylaşmanız ne kadar güzel . Zor ama kabullenmek gerek bir yerde. Benim de cok cok uzaktan tanıdıklarımın cocuklari hemenn hemen o yaşlarda vefat etti cok üzüldüm ben hala atlatamadım inanamiyor insan, konduramiyor. Tabiki sizinki cok yakin akraba, tanidikla bir olmaz ama anlamaya calisiyorum.seni.. onun icin kalıcı birseyler de dusunebilirsiniz. Hayrina birseyler..Amin canım sağol Allah razı olsun. Ben bu süreci atlatmakta çok zorlanıyorum. Gece gündüz ağlıyorum. Eşim işe gidiyor biraz kafası dağılıyor. Ben çocuklar ile evdeyim bir an olsun aklımdan çıkmıyor. Şans bana iyi gelen arkadaşlarım Covid oldular,gidip gelemiyoruz da. RABBİM hayır etsin inşallah. ailesi ile konuşuyorum ara ara daha da kötü oluyorum. Kızlar dua edin bizlerekafayı yemek üzereyim
Çok dua okuyorum. Elimizden geldiğince onun hayrına birşeyler yapıyoruz. Aynen inanamıyor insan. Ben şok olmuş durumdayım. Hasta olsaydı veya kazadan sonra bir kaç gün hastahanede yatsaydı belki birazda olsa kendimizi hazırlardık. Herşey iki saat içinde oldu. Bütün hayalleri yarım kaldı. Annesi mezarlığa gitmiş geçen gün mezarın üstüne uzanmış,elleri ile toprağı kazmış.şokta olduğu için hatırlamıyor ne yaptığını. Bir kaç gün sonra demiş benim ellerim niye ağrıyor. Onlarda yaptıklarını anlatmışlar onun için ağrıyor demişlerBol bol dua et, onun icin bir seyler yapmaya çalış seni daha da rahatlatır. Ailesiyle acıyı paylaşmanız ne kadar güzel . Zor ama kabullenmek gerek bir yerde. Benim de cok cok uzaktan tanıdıklarımın cocuklari hemenn hemen o yaşlarda vefat etti cok üzüldüm ben hala atlatamadım inanamiyor insan, konduramiyor. Tabiki sizinki cok yakin akraba, tanidikla bir olmaz ama anlamaya calisiyorum.seni.. onun icin kalıcı birseyler de dusunebilirsiniz. Hayrina birseyler..
Amin amin RABBİM cümlemizin yardımcısı olsun inşallah. Elhamdulillah çok şükür iyiyiz. Ailem sağlık açısında zor bir dönemden geçiyor. Yarın kardeşim gözünden ameliyat olacak çok stres yapıyorum. Dualarınızı bekliyorum kızlar. Aniden gözünde görme kaybı oldu, doktora gittiler baktılar göz tembelliği dediler gözlük verdiler. Gittikçe görme kaybı ilerledi geçen hafta özele gitti keratokonus teşhisini koydular. Yarın inşallah ameliyat olacak inşallah herşey çok iyi geçerNasılsınız kızlar?
kavs-i kuzah Ahtapot Anne bıraktın buraları nerelerdesin öğretmenim
A Asya89 Nasıl bebeklerin nasıllar?
Mikan Bebeğin kızmı ? İki oğlun var sağlıkla buda kız olsa , haşa haddimize değil, güzel olur. Ablam 3. oğlunu bugün kucağına aldı, bir oğluda doğdu 24 gün sonra vefat etti. Hep erkek oldu yavruları, elhamdülillah çok şükür minnak sağ salim geldi.
Darısı sağlıkla bekleyenlere olsun.
Ben çooookkk koşuşturmalı oturmamalı günler devirip duruyorum. Rabbim hepimizin işlerini kolaylasın, her daim İslam ahlakı ile yaşayıp gidelim bu yalan dünyadan baki olan yerimize.
Bazen herşey bitmeyecek gibi bazen heran bitecek gibi hissediyorum.
Dua beklerim kızlar.
Hayırlı geceler.
Dua edelim.Amin amin RABBİM cümlemizin yardımcısı olsun inşallah. Elhamdulillah çok şükür iyiyiz. Ailem sağlık açısında zor bir dönemden geçiyor. Yarın kardeşim gözünden ameliyat olacak çok stres yapıyorum. Dualarınızı bekliyorum kızlar. Aniden gözünde görme kaybı oldu, doktora gittiler baktılar göz tembelliği dediler gözlük verdiler. Gittikçe görme kaybı ilerledi geçen hafta özele gitti keratokonus teşhisini koydular. Yarın inşallah ameliyat olacak inşallah herşey çok iyi geçer
Maşaallah barekallah doğdu mu bebişNasılsınız kızlar?
Mikan Bebeğin kızmı ? İki oğlun var sağlıkla buda kız olsa , haşa haddimize değil, güzel olur. Ablam 3. oğlunu bugün kucağına aldı, bir oğluda doğdu 24 gün sonra vefat etti. Hep erkek oldu yavruları, elhamdülillah çok şükür minnak sağ salim geldi.
Ben çooookkk koşuşturmalı oturmamalı günler devirip duruyorum. Rabbim hepimizin işlerini kolaylasın, her daim İslam ahlakı ile yaşayıp gidelim bu yalan dünyadan baki olan yerimize.
Dua beklerim kızlar.
Hayırlı geceler.
Slmlar, ben de diyordum artık kimse yazmıyor diye. Ablanın bebeği hayırlı olsun, Allah sağlıklı uzun ömürler versinNasılsınız kızlar?
Dua beklerim kızlar.
Hayırlı geceler.
Çok geçmiş olsun , Allah şifa versinAmin amin RABBİM cümlemizin yardımcısı olsun inşallah. Elhamdulillah çok şükür iyiyiz. Ailem sağlık açısında zor bir dönemden geçiyor. Yarın kardeşim gözünden ameliyat olacak çok stres yapıyorum. Dualarınızı bekliyorum kızlar. Aniden gözünde görme kaybı oldu, doktora gittiler baktılar göz tembelliği dediler gözlük verdiler. Gittikçe görme kaybı ilerledi geçen hafta özele gitti keratokonus teşhisini koydular. Yarın inşallah ameliyat olacak inşallah herşey çok iyi geçer
Geçen size okumuştu ya Şafii yi değilim, Rabbim şifa versin, 5 yıl önce benim kardeşimde de tek gözünde aniden görme kaybı oldu yurtdışındaydı o zaman, hemen Türkiyeye geldi ameliyat oldu çok şükür hiç bir problem yaşamadı, inşallah sizin kardeşinizde yaşamazAmin amin RABBİM cümlemizin yardımcısı olsun inşallah. Elhamdulillah çok şükür iyiyiz. Ailem sağlık açısında zor bir dönemden geçiyor. Yarın kardeşim gözünden ameliyat olacak çok stres yapıyorum. Dualarınızı bekliyorum kızlar. Aniden gözünde görme kaybı oldu, doktora gittiler baktılar göz tembelliği dediler gözlük verdiler. Gittikçe görme kaybı ilerledi geçen hafta özele gitti keratokonus teşhisini koydular. Yarın inşallah ameliyat olacak inşallah herşey çok iyi geçer
Yaa maşallah, çok heyecanlandım çünkü benimde iki oğlum var, üçüncü kızdı lakin kaybettimSlmlar, ben de diyordum artık kimse yazmıyor diye. Ablanın bebeği hayırlı olsun, Allah sağlıklı uzun ömürler versin
Bizim de cinsiyetimiz belli oldu, kızımız olacak Allah kısmet ederse
Günler yoğun geçiyor, herkese kalp ferahlığı diliyorum
Çok üzüldüm, inşallah en hayırlı zamanda sağlıklı bir evladınız olur, Allah gönlünüze göre versinGeçen size okumuştu ya Şafii yi değilim, Rabbim şifa versin, 5 yıl önce benim kardeşimde de tek gözünde aniden görme kaybı oldu yurtdışındaydı o zaman, hemen Türkiyeye geldi ameliyat oldu çok şükür hiç bir problem yaşamadı, inşallah sizin kardeşinizde yaşamaz
Yaa maşallah, çok heyecanlandım çünkü benimde iki oğlum var, üçüncü kızdı lakin kaybettimbelki yeniden bir kızım olur diye ümit içindeyim, Rabbim sizinkini size bağışlasın. Sağlıkla hayırla gelsin, benim içinde dua ederseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?