- 13 Mart 2024
- 91
- 53
- 3
- 25
Ekstra durumum yok doktorum ilk gün yat sonra normal hayatına geri dön dedi ben 2 gün yattım yarından itibaren çok fazla yormadan evimin işini de yapabilirim artık normale döncemBenim doktorum yatmayı tavsiye etmemişti ben transfer oldum 15 dakka sonra giyinip çıkabilirsin dedi yemek yapmak serbest bulaşık makinesi boşaltmak yerleştirmek serbest günlük 40 45 dakka yürürüş ev toplama serbest dedi sadece ilk gün duş yasak kahve yasak ilişki yasak normal hayatına dön kendini kısıtlama haraket sizlik iyi değil Rahime kan akışı gitsin dedi ama sizin ekstra yatmanızı gerektirecek bir durum varsa bilemem doktorunuzun tavsiyelerine uyun
Canım ben osman hocaya sordum. Estrofemi bir doz unuttum sorun olur mu diye. Kanamam ondan mı oldu diye sordum açık açik. Estrofemden kaynaklı değildir dedi. Aklında olsun. Ondan değildir sancın muhtemelen. İnşallah bebek için rahmin hazırlık yapıyordurKızlar transferimin 5. Gunundeyim
Estrofemi 2+2+2 kullanıyordum
Dün akşam unuttum içmeyi.
Akşam adet sancısı gibi minik sancım başladı.
Bundan olabilir mi acaba
6. Gün embriyosu canım. Ama gelişimi 5. Gün kadar sanırımSancı tutunma belirtisi de olabilir. Tutunma günleri 5. Gün. 5. Gün embriyosu mu seninki?
Yer yapıyordur kendine6. Gün embriyosu canım. Ama gelişimi 5. Gün kadar sanırım
Çok takılma kuzum kafanı yorma inan nasibi varsa her türlü seni bulacaktır inşallah olumlu sonuç olursun sağlıkla kucağına alırsınEkstra durumum yok doktorum ilk gün yat sonra normal hayatına geri dön dedi ben 2 gün yattım yarından itibaren çok fazla yormadan evimin işini de yapabilirim artık normale döncem
Amin canımm inşallah hepimizzÇok takılma kuzum kafanı yorma inan nasibi varsa her türlü seni bulacaktır inşallah olumlu sonuç olursun sağlıkla kucağına alırsın
Bugün yine kan testi yaptım beta 2 gün önce 67 idi bugün de 135 olduBu iğneleri yapıyorum ve adet günüm geçti, hamilelik testinde pozitif çıktı, benim gibi bu iğneleri kullanıp hamilelik testinde pozitif çıkan var mı
İnşallah canim.Sancı tutunma belirtisi de olabilir. Tutunma günleri 5. Gün. 5. Gün embriyosu mu seninki?
Evet canim, unutuluyor alarm kurmak gerek.İlaçlara saat kuralım mı? Ben de uyumuşum sabah ilaçlara saatinde.
Canım Osman hoca dm leride yanitliyor mu ?Canım ben osman hocaya sordum. Estrofemi bir doz unuttum sorun olur mu diye. Kanamam ondan mı oldu diye sordum açık açik. Estrofemden kaynaklı değildir dedi. Aklında olsun. Ondan değildir sancın muhtemelen. İnşallah bebek için rahmin hazırlık yapıyordur
İnşallah insallahYer yapıyordur kendine
Evet canım bir gün sonra dönüş yaptı bana.İnşallah canim.
Evet canim, unutuluyor alarm kurmak gerek.
Canım Osman hoca dm leride yanitliyor mu ?
İnşallah insallah
Canım doktor randevun ne zaman ? En son gittiğinde ne demiştiKızlar benden yinr pembe leke geldi vallahi yüreğim ağzımda yaaa
Aaa bi de bu çıktı yaaa öf, yüreğimizi ağzımıza getiriyor. İğnenin ilacın tam demi kuzum. Doktoruna veya hemşireye msj yazabiliyorsan yaz istersen. İçin rahat etsin. Aspirini bıraktın mı?Kızlar benden yinr pembe leke geldi vallahi yüreğim ağzımda yaaa
Maşallah canım sağlıkşa artsın değerinBugün yine kan testi yaptım beta 2 gün önce 67 idi bugün de 135 oldu
Kızlarrrrr var mı başka fikri olan çok endişeliyim normal mi?Kızlar 20 nisan transfer, 29unda sonucum 117 çıkmıştı bugün 197 çıkmış. Tam iki kat artmamış, sorun olabilir mi ?
Sen içini ferah tut bir şey olmaz insallahKızlarrrrr var mı başka fikri olan çok endişeliyim normal mi?
Dayanamayıp cuma veririm diye düşünüyorumSen içini ferah tut bir şey olmaz insallahbıdaha kan verecek misin?
Ver için rahat etsin bende üç kere vermıstım aynı yerde ver mutlakaDayanamayıp cuma veririm diye düşünüyorum
Artışlarını yazabilir misinVer için rahat etsin bende üç kere vermıstım aynı yerde ver mutlaka
Nasılsın arkadaşımKızlar benden yinr pembe leke geldi vallahi yüreğim ağzımda yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?