- 26 Şubat 2024
- 6.035
- 6.217
- 113
Sizce nasıl değer?Muhtemelen dayanamayıp yaptırırım. Teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizce nasıl değer?Muhtemelen dayanamayıp yaptırırım. Teşekkür ederim
Ben kendim yaptım evde hızlıca cumartesi muane varSir ağda mı? Yasak dedi benim pedikürcü dün. Yaptırmak istedim ben de. Öncesinde de yaptıramamıştım. Mağdurum yaptırsam mu o zaman ben de
Benim ilk gebeliğim de de bi sorun teşkil etmemişti bunda da olacağını düşünmedimKızlar hamilelikte ağda yaptırılabiliyor bi sakıncası yok ama daha çok erken. Beklemelisiniz en azından 12 haftalık olması gerekiyor. Doktorum da aynı şekilde söylemişti bana
Ben sorun oluyor diye biliyorum , daha ayrıntılı bilen arkadaşımız varsa detaylı bilgi verebilir bizeYaptırmam o zaman canım. Kasılma sorun olur mu ki?
Transferin hemen peşine yapılırsa sorun olur bence benim için 20 gün geçti artık kafam rahat kasılacağım bi durum da olmuyor kendim yaptığım içinAğdadan dolayı kasılıyoruz ve bu bebek için tehlikeli diye biliyorum ama tabi siz bilirsiniz
Benim daha önceki gebeliğimde de ben yapmak istedim doktorum 10-12 haftadan önce yapma bebek için tehlikeli demişti. Benim için ağda yapmana gerek yok biz onu görmüyoruz bile demiştiBenim ilk gebeliğim de de bi sorun teşkil etmemişti bunda da olacağını düşünmedim
Jilet ve ağdaya izin var tabi ağda temiz bi alanda yapılırsa son aylarda ağda için iyi değil diyorlar sadece olay bu kadarBen sorun oluyor diye biliyorum , daha ayrıntılı bilen arkadaşımız varsa detaylı bilgi verebilir bize
Hahahahah bu çok iyi doktorun cevabı MükemmelBenim daha önceki gebeliğimde de ben yapmak istedim doktorum 10-12 haftadan önce yapma bebek için tehlikeli demişti. Benim için ağda yapmana gerek yok biz onu görmüyoruz bile demişti
Bence guzel dedigim gibi moral bozmakta da haklisiniz insanin modu dusuyor ama takilmayin bence cuma tekrar verin bi bakalim ne olacak. Ama %68 kotu bir artis degil .Sizce nasıl değer?
Canım ben 2 tane sabah, 2 tane akşam fitil vardı. Seviyem kaçtı bilmiyorum.13. Gün testinde peogestan 16 çıktı. Ondan sonra iğne verdi. Günde 1 tane. 50 likKizlar aksamdan beri pembe akintim oluyor doktorum progestan fitilini gunde dort kez ikiser tablet yapti ama sanki daha chok kanama yapti anlamadim cok endiseliyim yarin doktoru ariycam siz fitili nasil kulaniyosunuz ? Benim progesteronul dushuk chikti o yuzden fazla kulaniyorum sizin kaclarda ?
Kanamam olduğunda iğne yaptır demişti doktorum. Çünkü fitil kanama dolayısıyla yeterli emilemeyebilirmiş.Kizlar aksamdan beri pembe akintim oluyor doktorum progestan fitilini gunde dort kez ikiser tablet yapti ama sanki daha chok kanama yapti anlamadim cok endiseliyim yarin doktoru ariycam siz fitili nasil kulaniyosunuz ? Benim progesteronul dushuk chikti o yuzden fazla kulaniyorum sizin kaclarda ?
Progestan değerin kaç?Kizlar aksamdan beri pembe akintim oluyor doktorum progestan fitilini gunde dort kez ikiser tablet yapti ama sanki daha chok kanama yapti anlamadim cok endiseliyim yarin doktoru ariycam siz fitili nasil kulaniyosunuz ? Benim progesteronul dushuk chikti o yuzden fazla kulaniyorum sizin kaclarda ?
En son 7.8 daha sonra yine kan verdim doktor hala yukselmemiş dedi ve artırdık fitilleri iğne falan vermedi hafta salı randevum va ama yarın arayıp sorucamProgestan değerin kaç?
Doğru canım haklısın benim doktorum da aynılarını söyledi ama ben kendi kendime tedbirli olmak istedim ama dediğin gibi yapcam artık. Sadece daha yavaş ve dikkatli olmak gerekbenim doktorum günlük hayatına devam edebilirsin dedi. Sadece dikkatli olmamı istedi. Duş da yapabilirsin demişti, bi kısıt koymadı. Bence dön artık normal hayata Yatmakla ilgisi olmuyor zaten, sadece daha dikkatli ol, ağır kaldırma vs.
Evet canım sor yarın. Düşük başlamış bence. Baştan yüksek başlasa yükselirdi . Yine yükselir doz artmış.En son 7.8 daha sonra yine kan verdim doktor hala yukselmemiş dedi ve artırdık fitilleri iğne falan vermedi hafta salı randevum va ama yarın arayıp sorucam
Sancı tutunma belirtisi de olabilir. Tutunma günleri 5. Gün. 5. Gün embriyosu mu seninki?Kızlar transferimin 5. Gunundeyim
Estrofemi 2+2+2 kullanıyordum
Dün akşam unuttum içmeyi.
Akşam adet sancısı gibi minik sancım başladı.
Bundan olabilir mi acaba
İlaçlara saat kuralım mı? Ben de uyumuşum sabah ilaçlara saatinde.Kızlar transferimin 5. Gunundeyim
Estrofemi 2+2+2 kullanıyordum
Dün akşam unuttum içmeyi.
Akşam adet sancısı gibi minik sancım başladı.
Bundan olabilir mi acaba