• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Benim ilk gebeliğim de de bi sorun teşkil etmemişti bunda da olacağını düşünmedim
Benim daha önceki gebeliğimde de ben yapmak istedim doktorum 10-12 haftadan önce yapma bebek için tehlikeli demişti. Benim için ağda yapmana gerek yok biz onu görmüyoruz bile demişti 😂

Kizlar aksamdan beri pembe akintim oluyor doktorum progestan fitilini gunde dort kez ikiser tablet yapti ama sanki daha chok kanama yapti anlamadim cok endiseliyim yarin doktoru ariycam siz fitili nasil kulaniyosunuz ? Benim progesteronul dushuk chikti o yuzden fazla kulaniyorum sizin kaclarda ?

Kizlar aksamdan beri pembe akintim oluyor doktorum progestan fitilini gunde dort kez ikiser tablet yapti ama sanki daha chok kanama yapti anlamadim cok endiseliyim yarin doktoru ariycam siz fitili nasil kulaniyosunuz ? Benim progesteronul dushuk chikti o yuzden fazla kulaniyorum sizin kaclarda ?
Canım ben 2 tane sabah, 2 tane akşam fitil vardı. Seviyem kaçtı bilmiyorum.13. Gün testinde peogestan 16 çıktı. Ondan sonra iğne verdi. Günde 1 tane. 50 lik

Kanamam olduğunda iğne yaptır demişti doktorum. Çünkü fitil kanama dolayısıyla yeterli emilemeyebilirmiş.

Progestan değerin kaç?

benim doktorum günlük hayatına devam edebilirsin dedi. Sadece dikkatli olmamı istedi. Duş da yapabilirsin demişti, bi kısıt koymadı. Bence dön artık normal hayata 😊 Yatmakla ilgisi olmuyor zaten, sadece daha dikkatli ol, ağır kaldırma vs.
Doğru canım haklısın benim doktorum da aynılarını söyledi ama ben kendi kendime tedbirli olmak istedim ama dediğin gibi yapcam artık. Sadece daha yavaş ve dikkatli olmak gerek 😊

Kızlar transferimin 5. Gunundeyim
Estrofemi 2+2+2 kullanıyordum
Dün akşam unuttum içmeyi.
Akşam adet sancısı gibi minik sancım başladı.
Bundan olabilir mi acaba 🤔

Back